Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas V tema

QUOTE(Daddygirl @ 2008 07 02, 14:53)
nu bet istorija su laiminga pabaiga? kaip suprantu, gavot norima tepaliuka kaip kompensuojama?

taip, gavom. BEt israse tik viena tubele. Bet nesuprantu, sako valstybe kompensuoja 100%, bet eurovaistinej vistiek turejau dar primoket 4.56 Lt. Tai cia koks komisinis mokestis, ar kas? g.gif
Atsakyti
zinau, kad apie tai jau buvo kalbeta.. blush2.gif bet siuo metu aktualu, tai vel apklausiu: 4u.gif
kokia apsauga nu saules naudojat?

bandau dabar ka issirinkti, baisu, kad nedirgintu odeles.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 02 liepos 2008 - 16:12
QUOTE(Daddygirl @ 2008 07 02, 16:11)

Nieko nenaudojam blush2.gif Kepuraitė su plačiais kraštais, kad saugotų veiduką, o kūnelio nesaugom ir netepam niekuo. Pavojingiausiau laiku stengiamės neiti į lauką.
Atsakyti
QUOTE(dautan @ 2008 07 02, 15:13)
Nieko nenaudojam blush2.gif Kepuraitė su plačiais kraštais, kad saugotų veiduką, o kūnelio nesaugom ir netepam niekuo. Pavojingiausiau laiku stengiamės neiti į lauką.

nu mes irgi kolkas taip g.gif bet pasiieskojau info, pasiskaiciau ir nusprendziau, kad tokiems maziukams negalima be apsaugos.. g.gif
o dar jei atostogoms kur prie juros... tai jau visai be apsauginiu kremu neisiversim..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 07 02, 17:11)
zinau, kad apie tai jau buvo kalbeta.. blush2.gif bet siuo metu aktualu, tai vel apklausiu:  4u.gif

bandau dabar ka issirinkti, baisu, kad nedirgintu odeles..  g.gif

as isbandziau Eucerin firmos losijona nuo saules vaikams - sun sensitive skin JUNIOR 25. jau kelis kartus naudojau, odos nesudirgino, tai vadinasi tinka. Bet tept ji sunkoka, kol susigeria, riebus. Parasyta, kad be cheminiu filtru, tinka kudikiams nuo 6 men., ypatingai atsparus vandeniui, UV filtru poveikis islieka stabilus. apsaugo nuo UVA spinduliu iki 90%, be dazomuju ir kvapiuju medziagu. Puikus produkto veiksmingumas kliniskai patvirtintas tarp pacientu kencianciu nuo saules alergijos. ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 07 02, 18:35)
as isbandziau Eucerin firmos losijona nuo saules vaikams - sun sensitive skin JUNIOR 25. jau kelis kartus naudojau, odos nesudirgino, tai vadinasi tinka. Bet tept ji sunkoka, kol susigeria, riebus. Parasyta, kad be cheminiu filtru, tinka kudikiams nuo 6 men., ypatingai atsparus vandeniui, UV filtru poveikis islieka stabilus. apsaugo nuo UVA spinduliu iki 90%, be dazomuju ir kvapiuju medziagu. Puikus produkto veiksmingumas kliniskai patvirtintas tarp pacientu kencianciu nuo saules alergijos. ir t.t.  mirksiukas.gif

o as savo vaikiukui tepiau Avon produkcijos nuo saules losjona SPF 30 irgi tiko.
Atsakyti
o aš patepu Daylong 16 (gamintojas -Šveicarija)- vaiko nealergizuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 06 30, 23:41)
as manau,kad dukryte AD paveldejo  is tecio, o vyras cutivate naudoja, tik jam jis nepadeda  schmoll.gif nors ir tabletes gere,
bet man sis tepalas toks atrodo nevaikams skirtas, labai stiprus, bet gal as klystu  g.gif

Aha,jis stiprus,harmoninis unsure.gif Retkarciais naudoju ,labai jis padeda,bet zinau,kad nelabai gerai ji naudoti...

Bet tituliniam psl apie cutivate parasyta 'paprastas drekinamasis kremas' blink.gif
tai kaip cia suprast mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 07 02, 18:35)
as isbandziau Eucerin firmos losijona nuo saules vaikams - sun sensitive skin JUNIOR 25.

Mum alergologė rekomendavo eucerin (35). Galvoju ar pirkt (ruošiamės pajūrin), na gal reikės... Ir man praverstų, nes man saulė pradėjo alergizuot doh.gif

Jau rašyta temoje, kad sumaišyti aprašymai: cutibaza - paprastas, drėkinamasis, o cutivate - hormoninis.
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 07 02, 22:02)
Mum alergologė rekomendavo eucerin (35). Galvoju ar pirkt (ruošiamės pajūrin), na gal reikės...  Ir man praverstų, nes man saulė pradėjo alergizuot  doh.gif

Jau rašyta temoje, kad sumaišyti aprašymai: cutibaza - paprastas, drėkinamasis, o cutivate - hormoninis.

ahm,aisku, mirksiukas.gif nesekiau temos,tai nezinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 07 02, 15:11)

bandau dabar ka issirinkti, baisu, kad nedirgintu odeles..  g.gif

Mes naudojam Ladival,tinka ir turintiems neurodermiti.
Zizliuke saunuole thumbup.gif tiek dauk info vienoj vietoj thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa23 @ 2008 07 02, 20:02)
nes man saulė pradėjo alergizuot  doh.gif

nu bet kas per daiktas ta alergija doh.gif
21-am amziuj populiaru posaki turbut reiktu perfrazuot: 'neatsizadek tiurmos, terbos, lazdos ir alergijos' doh.gif
praeita savaite mane irgi kad isbere blink.gif iki siol taip kartais berdavo tik dukryte: ant kunelio tokie kuno spalvos spuogeliai, nelabai net matos, jauciasi tik perbraukus per kuna ranka. jai tai uzeidavo, tai praeidavo. labai nekreipiau i tai demesio - neatrode, kad jai niezti, be to jie savaime dingdavo.
o man anksciau niekad taip nebuvo. o praeita savaite viskas atsirado kartu: paraudo dukrytes zandai, isbere tais keistais spuogeliais jos kuneli IR tokiais paciais spuogeliais isbere mano kuna blink.gif
ir kaip cia dabar visa tai traktuot? biggrin.gif kad man atsirado alergija? ar kad ja visad turejau, tik ji nepasireiske? ir jei mus abi isbere vienu metu ir vienodai, tai gal mes alergiskos tam paciam dalykui?
nu bet kaip visad niekaip nesugalvoju kas tas dalykas galetu buti doh.gif

ir aplamai po tokiu alergijos pasireiskimu as darausi dar didesne skeptike jos atzvilgiu. gal cia mes tik isivaizduojam, kad 'atrandam' kam vaikai alergiski. ta alergija svyruoja kaip koks potvynis ir atoslugis, ir mums gal tik susidaro ispudis, kad kaltas vienas ar kitas sutapes dalykas.
gal cia tikrai koks akumuliatyvinis procesas...
nes jei butu viskas paprasta, tai gydytojai nesakytu, kad tyrimai tik 30%-tu tikslus. tai jei tokia pazengus siu dienu medicina nesugeba 70% alergijos paaiskinti, tai cia matyt sudetingesnis nei priezastis - pasekme mechanizmas..

nu cia siaip, mano pasvaiciojimai blush2.gif o kas belieka?.. biggrin.gif

o gal kam panasiai buvo, gal turit kokiu minciu?..

o geroji puse ta, kad isberimai ant kuno tiek man, tiek dukrytei dingo savaime smile.gif o jos zandukai vel pasviesejo tepant taukmedzio sviestu ir jojobos aliejum. turbut reiktu dziaugtis, kad bent vaistu neprireikia doh.gif
Papildyta:
Aciu, merginos, uz atsakymus apie saules apsauga. Kai nusipirksim, ir mes pasisakysim ax.gif
Atsakyti