QUOTE(rasa23 @ 2008 07 02, 20:02)
nes man saulė pradėjo alergizuot
nu bet kas per daiktas ta alergija
21-am amziuj populiaru posaki turbut reiktu perfrazuot: 'neatsizadek tiurmos, terbos, lazdos ir alergijos'
praeita savaite mane irgi kad isbere

iki siol taip kartais berdavo tik dukryte: ant kunelio tokie kuno spalvos spuogeliai, nelabai net matos, jauciasi tik perbraukus per kuna ranka. jai tai uzeidavo, tai praeidavo. labai nekreipiau i tai demesio - neatrode, kad jai niezti, be to jie savaime dingdavo.
o man anksciau niekad taip nebuvo. o praeita savaite viskas atsirado kartu: paraudo dukrytes zandai, isbere tais keistais spuogeliais jos kuneli IR tokiais paciais spuogeliais isbere mano kuna
ir kaip cia dabar visa tai traktuot?

kad man atsirado alergija? ar kad ja visad turejau, tik ji nepasireiske? ir jei mus abi isbere vienu metu ir vienodai, tai gal mes alergiskos tam paciam dalykui?
nu bet kaip visad niekaip nesugalvoju kas tas dalykas galetu buti
ir aplamai po tokiu alergijos pasireiskimu as darausi dar didesne skeptike jos atzvilgiu. gal cia mes tik isivaizduojam, kad 'atrandam' kam vaikai alergiski. ta alergija svyruoja kaip koks potvynis ir atoslugis, ir mums gal tik susidaro ispudis, kad kaltas vienas ar kitas sutapes dalykas.
gal cia tikrai koks akumuliatyvinis procesas...
nes jei butu viskas paprasta, tai gydytojai nesakytu, kad tyrimai tik 30%-tu tikslus. tai jei tokia pazengus siu dienu medicina nesugeba 70% alergijos paaiskinti, tai cia matyt sudetingesnis nei priezastis - pasekme mechanizmas..
nu cia siaip, mano pasvaiciojimai

o kas belieka?..
o gal kam panasiai buvo, gal turit kokiu minciu?..
o geroji puse ta, kad isberimai ant kuno tiek man, tiek dukrytei dingo savaime

o jos zandukai vel pasviesejo tepant taukmedzio sviestu ir jojobos aliejum. turbut reiktu dziaugtis, kad bent vaistu neprireikia
Papildyta:
Aciu, merginos, uz atsakymus apie saules apsauga. Kai nusipirksim, ir mes pasisakysim
Life's not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.