Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas V tema

manau, del skiepu - 50:50. kaip , beje, ir viskas, kas susije su AD lotuliukas.gif
jei kazkam kenkia, nereiskia, kad ir kitam kenks.. ir atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 liepos 2008 - 09:51
Sveikos mamytes,as netycia ziurinejau sm ir radau sia temele.Tikrai daug info cia,aciu.Mano pirmas sunus serga AD,siaip mums berimai prasidejo nuo 3men.Augom vis tepliodami koki nors tepaliuka,praejusia vasara pradejau duotis pas alergologus vilniui.Darem tyrimu gal tris,ir uz dyka ir uz pinigus,nieko gero nerado tik kazkokiu kuneliu,pas vaika turi but 550 o pas ji yra virs 3000.Tai pirkom aliejuku i vonia,ir tept visokiausiu vaistu.Ir dar liepe isitirt del sunu ,kaciu kirmeliu,bet nezinau vaika plemais meto nuo 3men ,is kur tu kirmeliu gali but doh.gif .Dabar sunui 6metukai,labiausiai beria per sulenkimus ranku ir koju,tai tepu dabar hidrokortizonusako jis lengvesnis negu advantanas,ar cutibaze ar cutivate,nebezinau nes tepalu turim n.Neseniai vaika buvo isbere netgi iki zaizdu,tai tepem su violeteniu tepalu,tai uzdegino isgijo,tik va liko sausi plemiukai vis dar.Noriu mamyciu paklausti apie Elideli tepala,kokias vietas galima tepti,ta prasme kada buna spuogiukai,ar sausi plemiukai g.gif .Buciau labai dekinga,nes paskaiciau,kad nuo tu tepalu,labai vargsta odele dabar ir veliau atsilieps vaikui doh.gif .Siaip daktare sake laikytis dietos,bet kaip ir su vaiku,tai to uznori tai to.O turiu mazyli 9men tai kolkas ant veiduko buvo plemiukas ,bet isnyko dabar grazus,tai neduok dieve bus tas pats kas dyckiui
doh.gif
Atsakyti
labukas_
mano vaikui irgi Ad. Elideliui tepti galima visas kuno vietas, netgi ir veiduka. Taip mums pasake vaiku alergologe privacioje klinikoje.
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 07 06, 19:33)
Noriu mamyciu paklausti apie Elideli tepala,kokias vietas galima tepti,ta prasme kada buna spuogiukai,ar sausi plemiukai g.gif .

manau nesvarbu, ar spuogiukai, ar plemukai. elidelis skirtas kontroliuoti odos paraudima ir niezejima. naudotinas pacioje paastrejimo pradzioje, kai del kokiu nors priezasciu negalima naudoti kitu gyd tepalu.
Atsakyti
vat mano vaikiui Elidelis labai padeda:)
o nuo metu jis jau nebe kompensuojamas? g.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz atsakyma,o prie jo priprantama,jis blogas kaip ir advantanas ir dar kiti...nes kaip paskaiciau kad odele ploneja,ir veliau gali but blogai tai dabar nijau ir tepti advantana,hidrokortizona ir n kitokiu turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 07 09, 13:31)
Aciu mamytes uz atsakyma,o prie jo priprantama,jis blogas kaip ir advantanas ir dar kiti...nes kaip paskaiciau kad odele ploneja,ir veliau gali but blogai tai dabar nijau ir tepti advantana,hidrokortizona ir n kitokiu turiu doh.gif

apie elideli jau nemazai pridiskutavom biggrin.gif praeitoj temoj. nueik i ja, pasidaryk paieska ir rasi daug info apie elideli.
Atsakyti
labas visoms_
pamirsau pamineti kai ka apie stebuklingaji Elideli.
kai paskutini karta buvom pas odos gyd., si istrauke is stalciaus isakyma, gauta is Sveikatos ministerijos, kuriame teigiama, kad "gydomaji tepala elidel ilgainiui vartojant, pastarasis gali sukelti odos vezi. Todel pranesame, kad nuo 2008 m. liepos 1 d. si tepala skirti tik isimtinais atvejais gydyti."
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 07 09, 14:58)
labas visoms_
pamirsau pamineti kai ka apie stebuklingaji Elideli.
kai paskutini karta buvom pas odos gyd., si istrauke is stalciaus isakyma, gauta is Sveikatos ministerijos, kuriame teigiama, kad "gydomaji tepala elidel ilgainiui vartojant, pastarasis gali sukelti odos vezi. Todel pranesame, kad nuo 2008 m. liepos 1 d. si tepala skirti tik isimtinais atvejais gydyti."

nu apie tai juk ir kalbejom ankstesnej temoj biggrin.gif
bent jau amerikoj ir anglijoj ji skiria tik isimtinais atvejais (greiciausiai ir kitose salyse). man buvo keista, kad iki siol lietuvoj gydytojai ji dalino i kaire ir i desine, ir net 2 metu neturintiems mazyliams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 07 09, 17:48)
nu apie tai juk ir kalbejom ankstesnej temoj  biggrin.gif
bent jau amerikoj ir anglijoj ji skiria tik isimtinais atvejais (greiciausiai ir kitose salyse). man buvo keista, kad iki siol lietuvoj gydytojai ji dalino i kaire ir i desine, ir net 2 metu neturintiems mazyliams  blink.gif

nesuprantu, ko tu man jau antra karta ta pati kartoji 'kad apie tai buvo kalbama ankstesnej temoj'? na ir kas, kad buvo? o cia jau, ka nebegalima?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 07 09, 16:30)
nesuprantu, ko tu man jau antra karta ta pati kartoji 'kad apie tai buvo kalbama ankstesnej temoj'? na ir kas, kad buvo? o cia jau, ka nebegalima?

galima, zinoma irnesakyk.gif biggrin.gif
gali dar pora kartu pakartoti..

(as galvojau, kad kazko nesupratai kai anksciau kalbejom, tai paaiskinau 4u.gif dabar jau zinosiu, kad tik siaip megsti pakartoti)
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 07 09, 19:51)
galima, zinoma  irnesakyk.gif  biggrin.gif
gali dar pora kartu pakartoti..

(as galvojau, kad kazko nesupratai kai anksciau kalbejom, tai paaiskinau  4u.gif dabar jau zinosiu, kad tik siaip megsti pakartoti)

bet pykt tai nereikia, kad as zioplesne uz tave
Atsakyti