QUOTE(Merė Popins @ 2008 07 23, 18:51)
nudazau medini pavirsiu akriliniais dazais - isdziuna, tada servetele klijuoju - isdziuna,
gali ąia dar nulakuot vieną kartą tada Antik 1 - isdziuna, tada Antik 2 isdziuna:
1. neturiu patinos, tai ruosiuosi skilimus uzpildyti kontrastingais akriliniais dazais, ar pertekliu reikia nuvalyti dregna servetele/kempinele, ar sausa?
2. po skilimu sutvarkymo reikia dar lakuoti?
3. ar dekupave visus pavirsius uzbaigiate vienu ir tuo paciu laku (turiu omeny tas pats lakas medziui, metalui, plastikui, stiklui...)
4. niekaip neissirenku lako

, skaiciau kad perkate saunoms, ir jachtoms, sito beje vos nenusipirkau, bet sudrebejo ranka...
Tikiuosi pagelbesite man, plyzzzzzz
1. aš visaip valau, ir drėgnas pamperso servetėles po ranka turiu ir sausa nosinaites, kartais ir rankove pavalau

pamatysi darbo eigoje, jei nenusitrina sausai, bandyk šlapiai
2. taip, nors nėra gyvybiškai svarbu
3. dirbu tik su medžiu

turiu savo pamėgtą laką juo visur ir lakuoju, kartais nuperku kokių kitų, bet geresnio vis neatrandu
4. jeigu įdomu tai Johnstone poliuretarinis lakas, albume turėtų būt jo foto. Bet kiekviena atranda savo su kuriuo patogiau
QUOTE(Orkinta @ 2008 07 23, 19:24)
o as isvis nesuprantu kaip visa sita grozi daryti..

nusipirkau serveteliu, lipalo, lako, vazona....bet tai kaip jus taip graziai viska suklijuojate? tarkim dezute su dangciu, tai kaip padarot kad ta tarkim gelyte prasitesia nuo dangcio iki pacios dezutes?

kazkokios misles man cia...as isivaizdavau kad iskerpu ta gelyte ir ja uzklijuoju, o pas jus visi dideli plotai apklijuoti, tai negi taip imat vos ne visa didele servetele ir ja klijuojat?.... duokit kas nors man proto
tai ne iškarto ateina supratimas ir sugebėjimai

reikia bandyt bandyt bandyt
QUOTE(BabyGrite @ 2008 07 23, 20:12)
O as noriu paklausti kur jus panos gaunat tu mediniu dezuciu?
perkam

bent jau aš jau niekur nebeieškau - perku iš rankdarbių parduotuvių, pasirinkimas didelis, kokybė irgi gera, kaina normali