Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

QUOTE(pavonija @ 2008 07 23, 16:36)
Ir mano dėžutė paprasta kaip 2 kapeikos ax.gif

Tai - mano pamėgtasis dėžutės modelis...būtent dėl paprastos, lengvos, grakščios formos...
O Taviškė graži kaip visad wub.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif
As Mere Popins, ir as ligota biggrin.gif , pasigavau dekupazo sindroma. Jusu visu darbeliai tiesiog kvapa atima, negaliu atsiziureti, saunuoles! thumbup.gif Man dar iki jusu reiks ilgai stengtis..
O as tik pradedu, rugpjuti uzsirasiau i kursus, bet noriu pasibandyti jau dabar (bo per ta sindroma naktimis uzmikt nebegaliu), nuejusi i kursus daugiau klausimu galesiu pazerti ax.gif . Siuo metu ruosiuosi isbandyti dvikomponenti sendintoja, konkreciai Antik1, 2. Perskaiciau 4 temas ir vis tiek turiu pora klausimu, gal kuri nors man pagelbesite rolleyes.gif .
Taigi eiga kaip suprantu tokia:
nudazau medini pavirsiu akriliniais dazais - isdziuna, tada servetele klijuoju - isdziuna, tada Antik 1 - isdziuna, tada Antik 2 isdziuna:
1. neturiu patinos, tai ruosiuosi skilimus uzpildyti kontrastingais akriliniais dazais, ar pertekliu reikia nuvalyti dregna servetele/kempinele, ar sausa?
2. po skilimu sutvarkymo reikia dar lakuoti?
3. ar dekupave visus pavirsius uzbaigiate vienu ir tuo paciu laku (turiu omeny tas pats lakas medziui, metalui, plastikui, stiklui...)
4. niekaip neissirenku lako verysad.gif , skaiciau kad perkate saunoms, ir jachtoms, sito beje vos nenusipirkau, bet sudrebejo ranka...
Tikiuosi pagelbesite man, plyzzzzzz 4u.gif
Atsakyti
o as isvis nesuprantu kaip visa sita grozi daryti.. wub.gif nusipirkau serveteliu, lipalo, lako, vazona....bet tai kaip jus taip graziai viska suklijuojate? tarkim dezute su dangciu, tai kaip padarot kad ta tarkim gelyte prasitesia nuo dangcio iki pacios dezutes? doh.gif kazkokios misles man cia...as isivaizdavau kad iskerpu ta gelyte ir ja uzklijuoju, o pas jus visi dideli plotai apklijuoti, tai negi taip imat vos ne visa didele servetele ir ja klijuojat?.... duokit kas nors man proto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O as noriu paklausti kur jus panos gaunat tu mediniu dezuciu?
Atsakyti
QUOTE(Merė Popins @ 2008 07 23, 18:51)
nudazau medini pavirsiu akriliniais dazais - isdziuna, tada servetele klijuoju - isdziuna,gali ąia dar nulakuot vieną kartą tada Antik 1 - isdziuna, tada Antik 2 isdziuna:
1. neturiu patinos, tai ruosiuosi skilimus uzpildyti kontrastingais akriliniais dazais, ar pertekliu reikia nuvalyti dregna servetele/kempinele, ar sausa?
2. po skilimu sutvarkymo reikia dar lakuoti?
3. ar dekupave visus pavirsius uzbaigiate vienu ir tuo paciu laku (turiu omeny tas pats lakas medziui, metalui, plastikui, stiklui...)
4. niekaip neissirenku lako  verysad.gif , skaiciau kad perkate saunoms, ir jachtoms, sito beje vos nenusipirkau, bet sudrebejo ranka...
Tikiuosi pagelbesite man, plyzzzzzz  4u.gif

1. aš visaip valau, ir drėgnas pamperso servetėles po ranka turiu ir sausa nosinaites, kartais ir rankove pavalau lotuliukas.gif pamatysi darbo eigoje, jei nenusitrina sausai, bandyk šlapiai
2. taip, nors nėra gyvybiškai svarbu
3. dirbu tik su medžiu g.gif turiu savo pamėgtą laką juo visur ir lakuoju, kartais nuperku kokių kitų, bet geresnio vis neatrandu ax.gif
4. jeigu įdomu tai Johnstone poliuretarinis lakas, albume turėtų būt jo foto. Bet kiekviena atranda savo su kuriuo patogiau smile.gif

QUOTE(Orkinta @ 2008 07 23, 19:24)
o as isvis nesuprantu kaip visa sita grozi daryti.. wub.gif nusipirkau serveteliu, lipalo, lako, vazona....bet tai kaip jus taip graziai viska suklijuojate? tarkim dezute su dangciu, tai kaip padarot kad ta tarkim gelyte prasitesia nuo dangcio iki pacios dezutes? doh.gif  kazkokios misles man cia...as isivaizdavau kad iskerpu ta gelyte ir ja uzklijuoju, o pas jus visi dideli plotai apklijuoti, tai negi taip imat vos ne visa didele servetele ir ja klijuojat?.... duokit kas nors man proto lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ne iškarto ateina supratimas ir sugebėjimai biggrin.gif reikia bandyt bandyt bandyt smile.gif
QUOTE(BabyGrite @ 2008 07 23, 20:12)
O as noriu paklausti kur jus panos gaunat tu mediniu dezuciu?

perkam smile.gif bent jau aš jau niekur nebeieškau - perku iš rankdarbių parduotuvių, pasirinkimas didelis, kokybė irgi gera, kaina normali irnesakyk.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Perziurejau visus darbelius,sunku isvardint,tai sakau visoms LABAI LABAI GRAZUS ! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O cia mano blush2.gif ,is tos pacios serijos ax.gif
user posted image
user posted image

As dezutes pirkau ARTMANIJOJ,tik dar nedariau nieko blush2.gif .
Atsakyti
mijaka notworthy.gif , aciu dideliausias, dabar tikrai aiskiau.
Atsakyti
grazus sepetys thumbup.gif , o kaip jus darot, kad sepecio dantukai neissiterliotu nuo dazu? man issitermojo, o atrodo taip stengiausi doh.gif
Atsakyti
pavonija man tavo dezute labai labai wub.gif
Dievinu kas man dvelkia senove ,o sitas man kazkaip kabai primena senovini jaukuma wub.gif
Atsakyti
butelys ir dezute prieskoniams:
Labuka.Nauji mano darbeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kornelija.k @ 2008 07 23, 23:35)
grazus sepetys thumbup.gif , o kaip jus darot, kad sepecio dantukai neissiterliotu nuo dazu? man issitermojo, o atrodo taip stengiausi  doh.gif

kai dariau vaikiska sepeti,tai apklyjavau dantukus lipnia juosta,kur sienoms klyjuoti kai dazai,bet nelabai patogu buvo,jauciu butu patogiau su maistine plevele .O sito sepecio dantuku visai niekuo neslepiau,tiesiog atsargiai daziau,gal tiksliau blusinejau biggrin.gif

Baubauziene,grazuoliai darbeliai wub.gif wub.gif ,man butelaiciai patinka ax.gif ,manau ,kad itariu kaip tas nelygus pavirsius gavosi ,bet jei gali ,tai papasakok blush2.gif aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti