Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Tas lakas man vis tik lipnus pasirodė, nepatiko ir kvit lotuliukas.gif , va perku tik šitos rūšies ir nesiskundžiu lakas kuris man patinka
Vignola, man tas suoliukas tai kaip tik toks močiutės ir močiutei toks aptrintas, o ar močiutei patiko? Tik gal būčiau ir per tuos piešinius švitriniu perėjus ir kad tokio ryškaus kraštelio nebūtų ax.gif
pukučiai, va ir išryškinsi kuo aš užsiiminėju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 15:51)
Tas lakas man vis tik lipnus pasirodė, nepatiko ir kvit  lotuliukas.gif , va perku tik šitos rūšies ir nesiskundžiu lakas kuris man patinka
Vignola, man tas suoliukas tai kaip tik toks močiutės ir močiutei toks aptrintas, o ar močiutei patiko? Tik gal būčiau ir per tuos piešinius švitriniu perėjus ir kad tokio ryškaus kraštelio nebūtų ax.gif

Dar nemate biggrin.gif ,tai vat specialiai bandziau taip sendinti su zvake,aisku galima buvo ir tvarkingiau padaryti blush2.gif ,bet pirmas kartas,dabar jau zinosiu kaip....Taip pries kita lakavima dar butinai su svitriniu padirbesiu...krastai deginti,kad dar seniau atrodytu... ax.gif
Atsakyti
Aš taip ir pagalvojau, kad deginti kraščiukai, ir tikriausiai čia ryžinis popierius, nes lyg tai persišviečia iš po apačios dažai, ar teisingai? mirksiukas.gif
Atsakyti
zyliukas vignola pukuciai - laaabai grazu 4u.gif ech... kada man taip pavyks smile.gif sivakar pirmakart bandysiu sendinti su dvikomponenciu g.gif na tiek prisiskaicius ir prisiziurejus, manau, kaip nors susidorosiu... tik noretusi, kad rezultatas dziugintu smile.gif
Atsakyti
Romantiškasis šepetys plaukams, antrą gražų gyvenimą dovanų gavę butelis ir prieskoninė, nuostabiosios raktinės, dėžutė su sklandančiais angelais, lavandomis dvelkiantis laikrodis, šiltas ir labai dailus močiutiškasis suolelis...ačiū kūrėjoms, taip gera žiūrėti tokius nuostabius darbus wub.gif 4u.gif

Kai mėginau pakeisti Johnstone's laką į čia aptariamą lietuvišką, konsultantas tepasakė:"nelyginkim nepalyginamų dalykų"...kodėl, kas, kaip jau neklausiau ir vėl nusipirkau savo pamėgtąjį...labai smagu su juo dirbti...jis suteikia dekoruojamiems daiktams kažkokio nepaaiškinamo jaukumo (tiesa, naudoju pusiau matinį "satin")...
Vienas dalykas, ką išsiaiškinau teoriškai, tai tas lietuviškasis lyg mažiau atsparus mechaniniams pažeidimams...
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 16:05)
Aš taip ir pagalvojau, kad deginti kraščiukai, ir tikriausiai čia ryžinis popierius, nes lyg tai persišviečia iš po apačios dažai, ar teisingai? mirksiukas.gif

Taip persisvecia dazai,viena is klaidu blush2.gif ...jis ne ryzinis, bet labai plonus, toks kaip Stamperijos velo, o gal net truputi plonesnis.... g.gif

vu.vyturelis aciu smile.gif
bite aciu uz siltus zodzius 4u.gif

Kai pabaigsiu si LT laka butinai reikes kitus isbandyti smile.gif ,Vilniuje yra tokia vieta Burbiskes, ten ir dazai,ir lakai ir t.t.,atrodo truputi pigiau kainuoja...bet galiu ir klysti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vignola: 24 liepos 2008 - 15:21
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 15:51)
Tas lakas man vis tik lipnus pasirodė, nepatiko ir kvit  lotuliukas.gif , va perku tik šitos rūšies ir nesiskundžiu lakas kuris man patinka

va va, man irgi šitas pačiausias, ir įtariu tu man jį ir užrodei...ale senokai jau, prieš gerus metus wub.gif blush2.gif tik kad paskutinį kartą kai pirkau tai jau 27 lt. su centais mokėjau Elektrėnų senukuose swoon.gif g.gif
Atsakyti
Bite, labai keista, kad konsultantas kažką pakonsultavo, nes kiek patyriau savo kailiu tai "ko paklausi to negausi", tad tenka pirkti bandyti ir išmėginti pačiai biggrin.gif . Bet kaip supratau mūsų nuomonės dėl lako sutapo drinks_cheers.gif .
Mijaka, o Kaune tai tokia kaina kaip senukų kataloge g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 24 liepos 2008 - 15:19
QUOTE(bite @ 2008 07 24, 16:13)
*Romantiškasis šepetys plaukams, antrą gražų gyvenimą dovanų gavę butelis ir prieskoninė, nuostabiosios raktinės, dėžutė su sklandančiais angelais, lavandomis dvelkiantis laikrodis, šiltas ir labai dailus močiutiškasis suolelis...ačiū kūrėjoms, taip gera žiūrėti tokius nuostabius darbus wub.gif  4u.gif

**Kai mėginau pakeisti Johnstone's laką į čia aptariamą lietuvišką, konsultantas tepasakė:"nelyginkim nepalyginamų dalykų"...kodėl, kas, kaip jau neklausiau ir vėl nusipirkau savo pamėgtąjį...labai smagu su juo dirbti...jis suteikia dekoruojamiems daiktams kažkokio nepaaiškinamo jaukumo (tiesa, naudoju pusiau matinį "satin")...
Vienas dalykas, ką išsiaiškinau teoriškai, tai tas lietuviškasis lyg mažiau atsparus mechaniniams pažeidimams...

*bitė, tu moki taip gražiai pasakyt wub.gif wub.gif

**šiaip, jeigu ieškoti atitikmens tam JOhnstone, tai pasiūlyčiau būtent lietuvišką Lakrilą smile.gif bet, jeigu galit sau leisti mokėti daugiau - tai tik johnstone thumbup.gif O naujokėm lakrilas pats tas, pati su juo pradėjau, porą litrų išnaudojau biggrin.gif...paskui jau buvau pramokus neblogai ir negailėjau pinigėlių lakui, taip ir apsistojau ties Johnstone. Tiesa nebandžiau dar spec lakų dekupažui, kolkas ir nejaučiu poreikio

Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 16:18)
Mijaka, o  Kaune tai tokia kaina kaip senukų kataloge  g.gif

o kada tu matei ? g.gif nes aš prieš tris savaites maždaug pirkau, visada buvo vinoda kaina ir Kaune ir Elektrėnuose, tai ir pamaniau, kad visur pabrangęs jis g.gif aš apie Clear Satin g.gif na guodžia tik tiek, kad vistiek į Kauną važiuojant dar degalai kainuotų lotuliukas.gif tai daugmaž atitinka kaina hihihi.gif

aš vėl apie maximą...šiandien mačiau išpardavimą stiklinių dubenėlių po 6.99. Tokie kaip salotom, storas stiklas bigsmile.gif pati nesiryžtu pirkt, nes su stiklu nedirbu ir priemonių tam neturiu ax.gif gal kam pravers. O gal ir daugiau yra stiklinių daiktų, prieš savaitę ąsotėlius mačiau...na labai nelendu aš maximos vidun, nes pagundų pilna lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ir pabrango, biesas žino blink.gif , gi dabar kur nuesi ten būsi nemaloniai nustebintas, o kad taip atvirkščiai būt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 24 liepos 2008 - 15:42
pavonija, prieš susirandant priemones, reikia susirasti gerą konsultantą... jų tikrai gerų turiu netgi tris, jau seniai pažįstu, nes jie seniai ir dirba (vienas vyresnis, bet specas nepralenkiamas beigi pasiūlantis visus variantus "pasidaryk pac", taip gimė visa paletė beicų, nusipirkus bespalvį beicą plius jau turimi pigmentai, kitas jaunas, tačiau iš tolo šypsosi ir pamena, kokiems tikslams ieškau, žino, kad "priplaukusi" rankdarbiaujanti bobulė, o trečias - moteriškė...irgi nusimananti ir labai faina)...tai va tep va ax.gif mirksiukas.gif

mijaka, pradedančiosioms ar ne, tačiau to lako juk kibirais nesunaudojam, tad, manau, tas kainų skirtumas (apytiksliai, lyg dvigubai) laike nedidelis gaunasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 24, 16:42)
pavonija, prieš susirandant priemones, reikia susirasti gerą konsultantą... jų tikrai gerų turiu netgi tris, jau seniai pažįstu, nes jie seniai ir dirba (vienas vyresnis, bet specas nepralenkiamas beigi pasiūlantis visus variantus "pasidaryk pac", taip gimė visa paletė beicų, nusipirkus bespalvį beicą plius jau turimi pigmentai, kitas jaunas, tačiau iš tolo šypsosi ir pamena, kokiems tikslams ieškau, žino, kad "priplaukusi" rankdarbiaujanti bobulė, o trečias - moteriškė...irgi nusimananti ir labai faina)...tai va tep va ax.gif  mirksiukas.gif

mijaka, pradedančiosioms ar ne, tačiau to lako juk kibirais nesunaudojam, tad, manau, tas kainų skirtumas (apytiksliai, lyg dvigubai) laike nedidelis gaunasi... g.gif

na na, prašom tų konsultantų duomenis, vardą, tel nr. laugh.gif čia Kaune ? mastau.gif

dėl lako - tai aš pvz kas mėnesį po 1 litrą perku, kartais ir dažniau unsure.gif
Atsakyti