QUOTE(bite @ 2008 07 24, 16:13)
*Romantiškasis šepetys plaukams, antrą gražų gyvenimą dovanų gavę butelis ir prieskoninė, nuostabiosios raktinės, dėžutė su sklandančiais angelais, lavandomis dvelkiantis laikrodis, šiltas ir labai dailus močiutiškasis suolelis...ačiū kūrėjoms, taip gera žiūrėti tokius nuostabius darbus
**Kai mėginau pakeisti Johnstone's laką į čia aptariamą lietuvišką, konsultantas tepasakė:"nelyginkim nepalyginamų dalykų"...kodėl, kas, kaip jau neklausiau ir vėl nusipirkau savo pamėgtąjį...labai smagu su juo dirbti...jis suteikia dekoruojamiems daiktams kažkokio nepaaiškinamo jaukumo (tiesa, naudoju pusiau matinį "satin")...
Vienas dalykas, ką išsiaiškinau teoriškai, tai tas lietuviškasis lyg mažiau atsparus mechaniniams pažeidimams...
*bitė, tu moki taip gražiai pasakyt
**šiaip, jeigu ieškoti atitikmens tam JOhnstone, tai pasiūlyčiau būtent lietuvišką Lakrilą

bet, jeigu galit sau leisti mokėti daugiau - tai tik johnstone

O naujokėm lakrilas pats tas, pati su juo pradėjau, porą litrų išnaudojau

...paskui jau buvau pramokus neblogai ir negailėjau pinigėlių lakui, taip ir apsistojau ties Johnstone. Tiesa nebandžiau dar spec lakų dekupažui, kolkas ir nejaučiu poreikio
Papildyta:
QUOTE(pavonija @ 2008 07 24, 16:18)
Mijaka, o Kaune tai tokia kaina kaip senukų kataloge
o kada tu matei ?

nes aš prieš tris savaites maždaug pirkau, visada buvo vinoda kaina ir Kaune ir Elektrėnuose, tai ir pamaniau, kad visur pabrangęs jis

aš apie Clear Satin

na guodžia tik tiek, kad vistiek į Kauną važiuojant dar degalai kainuotų

tai daugmaž atitinka kaina
aš vėl apie maximą...šiandien mačiau išpardavimą stiklinių dubenėlių po 6.99. Tokie kaip salotom, storas stiklas

pati nesiryžtu pirkt, nes su stiklu nedirbu ir priemonių tam neturiu

gal kam pravers. O gal ir daugiau yra stiklinių daiktų, prieš savaitę ąsotėlius mačiau...na labai nelendu aš maximos vidun, nes pagundų pilna