Nupirkau Gariunuose naktinukus!!!!! Superiniai!!!!!!!
Triumphnaktinukaimaitinimui ,kaina 104 lt . visia sexy modelis ir seipneblogi tokieir vyrui patiko

Gal jau suradot kazkur tokia pizama? Man irgi tokios reikia
Papildyta:
Gal dar turite?

QUOTE(PUPA13 @ 2010 05 01, 23:22)
O as ieskau pizamos,kai pirma pagimdziau turejau tokia per prieki susagstoma,tai man labai gerai buvo ligonineje.Pasitarnavo kaip treningas,nei chalato nereikejo,jei i WC nueiti.O dabar tokios pizamos ieskau visur,bet niekur nerandu,nors dar turiu grazaus laiko.Gal kas matete kur nors kazka panasaus 

Papildyta:
Gal dar turite?

QUOTE(natalije @ 2010 05 15, 16:57)
Triumphnaktinukaimaitinimui ,kaina 104 lt . visia sexy modelis ir seipneblogi tokieir vyrui patiko 

Atsiveziau is UK naktinukus ir chalatuka. Idealu buvo ligoninej, nes gimdziau vasara, nekarsta su jais, jie plonyciai, medvilniniai ir labai patogus, chalatukas lygiai tokios pat medziagytes kaip naktinukai. Maitinti buvo labai patogu o ir zymiai graziau atrodziau ligoninej nei su ju beformiais naktiniais
O po to praverte jie man ir namie, bet neilgai tenaudojau, pienelis po menesiuko dingo 

Kaune pirkau urbo bazeje pizama,nezinau kaip seksis maitinti,bet blogiausiu atveju uzsisiusiu tas skyles.Padarytos ties krutine tokios klostes,o po tom klostemis iskirpimai,atrodo kaip normali pizama.
QUOTE(PUPA13 @ 2010 05 01, 21:22)
O as ieskau pizamos, <....
Aš irgi ieškau pižamos, deja, niekur nerandu

O naktinukus pirkau Gariūnuose (su gandriuku ir pan.) - kainos 12-18 Lt

Naktinukus as irgi turguj suradau...
o pizamyciu http://www_mamosstil...435257.76872017 cia va ,sakykim, uz dar padoria kaina yra..
nezinau tik del kokybes..
o pizamyciu http://www_mamosstil...435257.76872017 cia va ,sakykim, uz dar padoria kaina yra..
nezinau tik del kokybes..
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 07 15, 20:04)
Lygiai tokie pat, kokius, mačiau, internete pardavinėja po 30-40 Lt 

QUOTE(PUPA13 @ 2010 06 16, 11:07)
Kaune pirkau urbo bazeje pizama,nezinau kaip seksis maitinti,bet blogiausiu atveju uzsisiusiu tas skyles.Padarytos ties krutine tokios klostes,o po tom klostemis iskirpimai,atrodo kaip normali pizama.
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 06 17, 12:31)
As ir maciau kaune urmo bazej yra pasirinkima sir naktinuku ir pizamyciu maitinanciom ir na dar kaina pakenciama 

Kur kauno bazese yra pizamyciu ir naktinuku?

Laukdamasi trečio vaikelio užsimaniau išbandyti specialiai maitinančioms skirtus naktinius, pyžamą. Na ir galiu pasakyti, kad man buvo labai nepatogu... Pirkau Gariūnuose su prakirpimais... Paskui tuos prakirpimus susiuvau ir liko kaip įprasta pyžama. Visų pirma nors krūtinė nedidelė, vos išlįsdavo pro tuos prakirpimus... Nepatogu atsisegti liemenėlę... Kažkoks vargas man buvo
Patogiausia, kai naktiniai su sagutėmis (su didesne iškirpte).

Patogiausia, kai naktiniai su sagutėmis (su didesne iškirpte).
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 07 15, 20:04)
Lygiai tokie pat, kokius, mačiau, internete pardavinėja po 30-40 Lt 

Naktinukai su gandriuku