Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti naktinių maitinimui?

Nusipirkau pora pigių naktinukų iš turgaus ant šleikučių. Šleikučių ilgis reguliuojasi (kol plastmasės nesulūš). Tie su sagom man siaubingi, tai nenoriu, nei savęs, nei vaiko, o juo labiau vyro gąsdint biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Aš gal nemoku ieškoti, bet niekur nerandu naktinukų ant šleikučių, kad būtų iki kelių. Visi matyti vos užpakalį dengia doh.gif
Atsakyti
dar galit ir cia pasidometi, kiek zinau siuncia i visus miestus
www.minikid.lt
Atsakyti
Kauno urmo bazėje nusipirkau naktinius ant petnešėlių, kurie ir sagutes turi. Tie bus gerai ligoninėj, o namie ir miniakai sueis smile.gif
Atsakyti
Aš tai galvoju pasižiūrėti iš turgaus kokius naktiukus, tikrai kažkokių specialių nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
Mačiau naktinukus Vilniuje, Maximoje, Ukmergės gatvėje(toje didelėje) ir gražių trikotažinių rūbelių nėštukėms smile.gif
Atsakyti
turgeliuse ir ant sleikuciu ir su sagutem visokiu pylna
Atsakyti
Mačiau ir naktinių ir pižamų "wadima" kataloge, tik nžn ar reikia specialiai pirkt g.gif
Atsakyti
As tai ortopedinej imonej esu isigyjusi maikute skirta spec. maitinimui su kuria galima ne tik miegoti, bet ir vaikscioti. ji yra pagaminta is bambuko ir tikrai yra labai patogi deveti. Ji turi isiuta papildoma palaikyma krutinei, kuris tikrai kaip visos zinome yra reikalingas, nes maitinant krutine yra ne tik padidejusi, bet ir jautri. Jei kam idomu kaip ji atrodo pasiulyciau nuvykti i ortopedine imone esancia Vytauto gatveje, Vilniuje. Ten taip pat maciau, kad yra ir spec. liemenele miegojimui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2010 02 23, 12:27)
As tai ortopedinej imonej esu isigyjusi maikute skirta spec. maitinimui su kuria galima ne tik miegoti, bet ir vaikscioti. ji yra pagaminta is bambuko ir tikrai yra labai patogi deveti. Ji turi isiuta papildoma palaikyma krutinei, kuris tikrai kaip visos zinome yra reikalingas, nes maitinant krutine yra ne tik padidejusi, bet ir jautri. Jei kam idomu kaip ji atrodo pasiulyciau nuvykti i ortopedine imone esancia Vytauto gatveje, Vilniuje. Ten taip pat maciau, kad yra ir spec. liemenele miegojimui mirksiukas.gif

o as tokius panasius nusipirkau Buk mama parduotuveje, tik spalva kita

http://www.bukmama.l...t/43_large.html
Atsakyti
As pvz pirkau parduotuvej Etam. Ten didelis naktiniu ir pizamu pasirinkimas ir nemazai yra susagstomu per prieki. Ir tikrai labai grazus ten. As ir siaip su malonumu juos deviu, tad kai bus lelius bus dar ir patogu smile.gif
Atsakyti
sita maikute galima naudoti ne tik miegui, bet ir vaiksciojimui. Cia paveikslelyje ji parodyta balta, bet pirkti yra tik juodos spalvos. Ji yra ant petneseliu, kurios atsisega panasei kaip ir liemenele

http://www.idemus.lt...o-palaidine-826
Atsakyti