Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti naktinių maitinimui?

As nusipirkau Maximoje uz 24,99 Lt 100% medvilninius naktinukus ant placiu sleikuciu, kuriu priekis iki puses prasisega,manau bus super thumbup.gif
Atsakyti
Man prireike tik ligoninej, o namie su maikute ant sleiku miegu.
Atsakyti
O as Gariunuose maciau. Labai grazus, su gandru nesanciu leliuka ant pilvo, ties krutine prakirpimai kad patogu butu maitin. Apie 20Lt kainuoja..
Atsakyti
Sveikos mamytės,

na o aš pirkau internetu pas erikiuxx (jos skelbimų yra skiltyje "Vaikams"), taip pat dar buvau pirkusi naktinukus su sagutem gražius Vilniuje Kalvarijų g. esančiame Norfos pastate apatinio trikotažo parduotuvėje. Man jie net labiau patiko, nes nebuvo tokie platus, kaip anie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rudakase @ 2010 02 25, 10:55)
sita maikute galima naudoti ne tik miegui, bet ir vaiksciojimui. Cia paveikslelyje ji parodyta balta, bet pirkti yra tik juodos spalvos. Ji yra ant petneseliu, kurios atsisega panasei kaip ir liemenele

http://www.idemus.lt...o-palaidine-826

thumbup.gif Superine ir bambuko audynis yra labai geras thumbup.gif
Atsakyti
As maciau laukiuosi.lt el. parduotuveje pirkti, bet neipatingi rolleyes.gif
Atsakyti
Aš pirkau kauno Urme, tai patenkinta...bet šeip tai paksui patogiau buvo su maikute miegoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 02, 10:43)
O as Gariunuose maciau. Labai grazus, su gandru nesanciu leliuka ant pilvo, ties krutine prakirpimai kad patogu butu maitin. Apie 20Lt kainuoja..

turejau tokius,man nepatiko,visai nepatogus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2010 03 25, 13:02)
Aš pirkau kauno Urme, tai patenkinta...bet šeip tai paksui patogiau buvo su maikute miegoti  ax.gif

as irgi urme pirkau, buvo vieni su prakirpimais sonuose, bet man pasirode, kad tokie nelabai patogus tai su sagutem priekyje nusipirkau.
Atsakyti
buna turguose.
bet man ir asmeniskai ptogiau su naktinukais, kurie per prieki uzsisegami,o ne spec. maitinancioms
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2010 04 07, 10:19)
as irgi urme pirkau, buvo vieni su prakirpimais sonuose, bet man pasirode, kad tokie nelabai patogus tai su sagutem priekyje nusipirkau.

Turejau ir su sagutem , ir su prakirpimais is Urmo. Labiau patiko su prakirpimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute22: 29 balandžio 2010 - 12:42
O as ieskau pizamos,kai pirma pagimdziau turejau tokia per prieki susagstoma,tai man labai gerai buvo ligonineje.Pasitarnavo kaip treningas,nei chalato nereikejo,jei i WC nueiti.O dabar tokios pizamos ieskau visur,bet niekur nerandu,nors dar turiu grazaus laiko.Gal kas matete kur nors kazka panasaus mirksiukas.gif
Atsakyti