Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti naktinių maitinimui?

as gariunuose pirkau pizama bet yra ir naktiniu nenorejau bobisku neklausiau maitinancioms spec. ziurinejau ziurinejau o po to pardaveja pasiule tokius jaunatviskus grazius mazdaug uz 40 lt labai faini bent man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2 @ 2009 06 21, 13:03)
as gariunuose pirkau pizama bet yra ir naktiniu nenorejau bobisku neklausiau maitinancioms spec. ziurinejau ziurinejau o po to pardaveja pasiule tokius jaunatviskus grazius mazdaug uz 40 lt labai faini bent man  thumbup.gif

as tai radau gariunuose labai faina pizama, bridzai ir maikute, skirta maitinancioms, nes maikutej is sonu yra tokios kaip skylutes,specialiai maitinimui:) ir naktinuku yra fainu, bet maciau tik 1 vietoj. naturalus ir siuolaikiski smile.gif o parduodami ten kur geltoni pasazai, prie vezemeliu smile.gif
Atsakyti
Kaune Raudondvario pl. 93 Sawanos prekybos vieta, yra ir naktinuku ir pizamu.
Atsakyti
QUOTE(Nastiona @ 2009 08 31, 21:12)
as tai radau gariunuose labai faina pizama, bridzai ir maikute, skirta maitinancioms, nes maikutej is sonu yra tokios kaip skylutes,specialiai maitinimui:) ir naktinuku yra fainu, bet maciau tik 1 vietoj. naturalus ir siuolaikiski smile.gif o parduodami ten kur geltoni pasazai, prie vezemeliu smile.gif

jei pirksit gariunuose atkreipkite demesi i piesini ant krutines,
kartais jis buna siurkstus
As buvau nusipirkusi tokius su gandrais, tai ismeciau nes tas piesinys drasko vaikeliui odyte jei pasiguldai ji ant krutines, o maniskis lb mego taip ilsetis
Atsakyti
QUOTE(Nastiona @ 2009 08 31, 21:12)

turejau tokius su pirmaja, bet man asmeniskai nepasiteisino jie. nepatogu buvo su jais maitinti. jai geriau paprasti naktinukai ant petneseliu. o tie specialus po keleto kartu atsidure spintoje ir gulejo nenaudojami. si karta jokiu specialiu tikrai nebepirksiu.
Atsakyti
Gal kuri zino kur Siauliuose butu galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(Yarinelle @ 2009 09 08, 20:46)
Gal kuri zino kur Siauliuose butu galima rasti?

kokio dydzio nesiojate?,galeciau padovanoti,tik siuntimas jusu 4u.gif (Klaipeda)
Atsakyti
as nesenai buvau uztikusi internete puslapi kur labai pigiai pardavinejo naujus naktinius, bet vat dabar niekaip neberandu, nes paciai irgi reikia, o ten tokiu fainu buvo schmoll.gif
Atsakyti
O kur Klaipėdoje rasti ? Jau ne vieną parduotuvę apėjau, naktinių yra, bet pižamų g.gif
Atsakyti
jus man papasakokit, kam isvis reikalingi naktiniai biggrin.gif negana to, kad miegoti labai nepatogu, tai ir moteri pasendina minimum 20 metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 11:17)
jus man papasakokit, kam isvis reikalingi naktiniai  biggrin.gif  negana to, kad miegoti labai nepatogu, tai ir moteri pasendina minimum 20 metu  doh.gif

nu cia tai topinis pareiskimas ....

is koto vercia tokia nuomone, box.gif

gal naktiniu nemacius, tik tuos bobiskus maisus kur pas bobutes turguj
Atsakyti
QUOTE(AuguKir @ 2009 09 16, 13:30)
nu cia tai topinis pareiskimas ....

is koto vercia tokia nuomone,  box.gif

gal naktiniu nemacius, tik tuos bobiskus maisus kur pas bobutes turguj

nuomone yra nuomone, nesvarbu ar vercia is koto ar ne tongue.gif man patogiausia yra miegoti be naktiniu, nesvarbu, ar jie silkiniai, ar kokie smile.gif juk ne bendrabuty ( su bendrais patogumais) gyvenat, o savuose namuose, tai kam tie naktiniai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytej: 16 rugsėjo 2009 - 14:10