as gariunuose pirkau pizama bet yra ir naktiniu nenorejau bobisku neklausiau maitinancioms spec. ziurinejau ziurinejau o po to pardaveja pasiule tokius jaunatviskus grazius mazdaug uz 40 lt labai faini bent man

QUOTE(raganaite2 @ 2009 06 21, 13:03)
as gariunuose pirkau pizama bet yra ir naktiniu nenorejau bobisku neklausiau maitinancioms spec. ziurinejau ziurinejau o po to pardaveja pasiule tokius jaunatviskus grazius mazdaug uz 40 lt labai faini bent man 

as tai radau gariunuose labai faina pizama, bridzai ir maikute, skirta maitinancioms, nes maikutej is sonu yra tokios kaip skylutes,specialiai maitinimui:) ir naktinuku yra fainu, bet maciau tik 1 vietoj. naturalus ir siuolaikiski

Kaune Raudondvario pl. 93 Sawanos prekybos vieta, yra ir naktinuku ir pizamu.
QUOTE(Nastiona @ 2009 08 31, 21:12)
as tai radau gariunuose labai faina pizama, bridzai ir maikute, skirta maitinancioms, nes maikutej is sonu yra tokios kaip skylutes,specialiai maitinimui:) ir naktinuku yra fainu, bet maciau tik 1 vietoj. naturalus ir siuolaikiski
o parduodami ten kur geltoni pasazai, prie vezemeliu 

jei pirksit gariunuose atkreipkite demesi i piesini ant krutines,
kartais jis buna siurkstus
As buvau nusipirkusi tokius su gandrais, tai ismeciau nes tas piesinys drasko vaikeliui odyte jei pasiguldai ji ant krutines, o maniskis lb mego taip ilsetis
QUOTE(Nastiona @ 2009 08 31, 21:12)
o parduodami ten kur geltoni pasazai, prie vezemeliu 

turejau tokius su pirmaja, bet man asmeniskai nepasiteisino jie. nepatogu buvo su jais maitinti. jai geriau paprasti naktinukai ant petneseliu. o tie specialus po keleto kartu atsidure spintoje ir gulejo nenaudojami. si karta jokiu specialiu tikrai nebepirksiu.
Gal kuri zino kur Siauliuose butu galima rasti?
QUOTE(Yarinelle @ 2009 09 08, 20:46)
Gal kuri zino kur Siauliuose butu galima rasti?
kokio dydzio nesiojate?,galeciau padovanoti,tik siuntimas jusu

as nesenai buvau uztikusi internete puslapi kur labai pigiai pardavinejo naujus naktinius, bet vat dabar niekaip neberandu, nes paciai irgi reikia, o ten tokiu fainu buvo

O kur Klaipėdoje rasti ? Jau ne vieną parduotuvę apėjau, naktinių yra, bet pižamų

QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 11:17)
jus man papasakokit, kam isvis reikalingi naktiniai
negana to, kad miegoti labai nepatogu, tai ir moteri pasendina minimum 20 metu 

nu cia tai topinis pareiskimas ....
is koto vercia tokia nuomone,

gal naktiniu nemacius, tik tuos bobiskus maisus kur pas bobutes turguj
QUOTE(AuguKir @ 2009 09 16, 13:30)
nu cia tai topinis pareiskimas ....