Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti naktinių maitinimui?

QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 15:09)
nuomone yra nuomone, nesvarbu ar vercia is koto ar ne  tongue.gif  man patogiausia yra miegoti be naktiniu, nesvarbu, ar jie silkiniai, ar kokie  smile.gif  juk ne bendrabuty ( su bendrais patogumais) gyvenat, o savuose namuose, tai kam tie naktiniai  doh.gif

na bent jau i gimdymo namus tikrai naktiniu reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 16:09)
nuomone yra nuomone, nesvarbu ar vercia is koto ar ne  tongue.gif  man patogiausia yra miegoti be naktiniu, nesvarbu, ar jie silkiniai, ar kokie  smile.gif  juk ne bendrabuty ( su bendrais patogumais) gyvenat, o savuose namuose, tai kam tie naktiniai  doh.gif

o prie ko cia pasendinimas 20 metu? g.gif kazkaip nepagavau minties g.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 09 16, 15:28)
na bent jau i gimdymo namus tikrai naktiniu reikia  g.gif

as vesiuosi per prieki susagstomus marskinukus smile.gif ir chalata

QUOTE(Fregata @ 2009 09 16, 16:08)
o prie ko cia pasendinimas 20 metu?  g.gif kazkaip nepagavau minties  g.gif

biggrin.gif sakau, kad man moteris su naktiniais tai kaip sena boba atrodo, nors ir jauna yra.
Atsakyti
QUOTE(laurytej @ 2009 09 16, 17:37)
as vesiuosi per prieki susagstomus marskinukus smile.gif ir chalata
biggrin.gif  sakau, kad man moteris su naktiniais tai kaip sena boba atrodo, nors ir jauna yra.

o tai su drabuziais irgi? O namie gal nuoga vaikstai? doh.gif g.gif
Atsakyti
ai, vienu zodziu, sunku jums priimti kitokia nuomone, nei jusu doh.gif baisu gi, ne visi zmones vienodi, o cia laisvas forumas smile.gif
tai gal ir nebeuzsiminsiu (nes matot, kas per izeidumas cia forumo dalyviu blink.gif )
, kad pirmi ir paskutiniai naktinukai nuotraukose atrodo baaaaaaaaisiai lotuliukas.gif
cia klause, ar as ir ligonineje be naktiniu buciau, tai su panasiais naktiniais, kaip 2 nuotraukoje, tai manau ligonineje tokios mamytes niekas nesuprastu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurytej: 17 rugsėjo 2009 - 07:48
Aš tai labai gražučius nusipirkau čia SM smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 09 16, 15:28)
na bent jau i gimdymo namus tikrai naktiniu reikia  g.gif

100%pritariu. Gimdymo namai, tai ne jusu butas ar namas:) Nenoreciau, kad po palata lakstytu nuoga mamyte savo leliuko maitint lotuliukas.gif
As pati nemegstu nei naktiniu, nei pizamu, bet kelionei i gimdymo namus ieskojau naktinuku. Nusipirkau tokius puse bedos;) na tikrai ne "bobiskus", man jie labiau suknute primena, nei naktinius;)
Atsakyti
QUOTE(*Mamyte*24 @ 2009 09 16, 11:17)
jus man papasakokit, kam isvis reikalingi naktiniai  biggrin.gif  negana to, kad miegoti labai nepatogu, tai ir moteri pasendina minimum 20 metu  doh.gif

Na namuose aš naktiniu ar pižamų ir nevilkiu, bet čia tema užvesta apie maitinimo naktinius/pižamas. Ligoninėj nuoga gal nesiplaikstysi...
Tai va ir yra aktualu kur nusipirkt kokius gražesnius, kad bent miela juos vilkėti būtų smile.gif
Atsakyti
Na as tai tokius visai simpatiskus uz 30 LT Maximoje Vilniuje ukmerges gatveje nusipirkau, jie taip visai dailiai priekyje persikryziuoja ir uzsirisa sonelyje smile.gif
Atsakyti
tokiu naktinukus pardavineja gariunuose, berots 15 lt kainuoja.
Atsakyti
Sveikos,
Labai grazius maciau Kaune, Urmo bazeje 1-mame ar 2-trame sandely, ir dailus ir tinkantys maitinti. ANt manekeno pakabinti vidury sales 4u.gif
Atsakyti
Šaunuolės, kad rūpinatės kaip rengsitės/atrodysite žindydamos 4u.gif
Visai padorius naktinukus nusipirkau Maximoj, medvilniniai, tik ne susagstomi bet susiaučiami kaip chalatukas, trumponis rankovėmis, buvo pilkos ir rausvos spalvos.
Žindymui tiks viskas, kas atsisagsto/susisiaučia priekyje, ir kad natūralus pluoštas būtų ir bent porą vnt (pasikeitimui). Iš bėdos tinka ir marškiniai 4u.gif
Atsakyti