Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti naktinių maitinimui?

kadangi daugumai sioj temoj aktualu kur galima butu isigyt, imetu viena modeli, galbut kazkam tiks ir nebereiks gaist laiko paieskoms mirksiukas.gif
Jis itin patogus, leisiantis naktį nedėvėti liemenėlės:
yra specialus krūtinę palaikantis įsiuvas su iškirpimu (kaip kad būna liemenėlėse maitinimui).
Petnešėlės atsegamos spaustukais.
ir praktiskas: naktinukai su petnešėlėmis ir švarkelis ilgom rankovėm, kurį galite nusiimti jei karšta.

Dydis 36/38
Sudėtis 100 proc. medvilnė
user posted image

tiesiog brukstelkit man i AZ jei ka
Atsakyti
Aš labai gražių naktinukų maitinančioms mačiau Gariūnuose 4u.gif Ir sau nusipirksiu ax.gif
Atsakyti
Aš vienus su sagutėm šonuose pirkau Gariūnuos už 30 Lt, dar vienų reikėtų, bet jau noru su šleikutėmis be jokių sagų, tai dar neradau
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2009 10 29, 11:27)
Aš vienus su sagutėm šonuose pirkau Gariūnuos už 30 Lt, dar vienų reikėtų, bet jau noru su šleikutėmis be jokių sagų, tai dar neradau

Aš pabijojau tuos su sagutėmis pirkti ax.gif Kaži ar patogu bus atsiseginėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 30, 11:56)
Aš pabijojau tuos su sagutėmis pirkti  ax.gif Kaži ar patogu bus atsiseginėti  ax.gif

atsisegi iš vakaro ir taip ir miegi biggrin.gif nes maitint reikia kokius 4 kart per naktį, tai kur jau ten su sagutėm dar užsiiminėti.
aš pirkau mark&spencer per išpardavimą, tiesiog naktinukus kur sagyčių yra priekyje ir pižamytę susagstomą kadangi miegu dar ir su miego-maitinimo liemenėle viskas labai patogu.
Atsakyti
nusipirkau turguje uz 35 lt medvilninius naktinius marskinius uzsisagstomus priekyje thumbup.gif jie skirti nesciai ir maitinanciai, tai jau dabar miegu su jais ir labai dziaugiuosi
Atsakyti
aš tai makimoj gražią pižamytę mačiau su susiaučiamu viršum, tik pinigėlio pagailėjau, nes 60 Lt kainavo...

o į ligoninę jaučiu pasiimsiu tiesog savo pižamą... o namie su maikutėm mėgstu miegot ir kokiais ten šortukais... nebrangiais, turiu kelis ir mėgstu dažnai keist. Tai spec naktiniai nežinau ar verta investicija.

Tiesa turiu vienus naktinius su sagom, tuo atveju jei gimdymui neduotų (o dabar tai būna dažnai)...
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

Zadu nepirkti specialiu naktinuku, nes jie baisoki tongue.gif Paieskosiu trikotaziniu naktinuku su petneselemis - bus i ligonine, o namuose nusipirksiu susagstoma pizama grazia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 11 08, 19:51)
Sveikos biggrin.gif

Zadu nepirkti specialiu naktinuku, nes jie baisoki  tongue.gif  Paieskosiu trikotaziniu naktinuku su petneselemis - bus i ligonine, o namuose nusipirksiu susagstoma pizama grazia  wub.gif

Kai reikes naktimis maitinti persigalvosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 10 21, 09:55)
Aš labai gražių naktinukų maitinančioms mačiau Gariūnuose  4u.gif Ir sau nusipirksiu  ax.gif

As irgi pirkau Gariunuose, ju ten nemazai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 11 08, 21:51)
Sveikos biggrin.gif

Zadu nepirkti specialiu naktinuku, nes jie baisoki  tongue.gif  Paieskosiu trikotaziniu naktinuku su petneselemis - bus i ligonine, o namuose nusipirksiu susagstoma pizama grazia  wub.gif

Aš pirkau ale tuos specialius su sagutėm, ale jie man neprilipo... smagiausi tie kur visada , su petnešėlėm, kartais pagaunu, kad miegu be petnešėlių tongue.gif
Atsakyti
man asmeniškai nepasiteisino naktinukai skirti maitinimui ax.gif Geriausi paprasti ant šleikučių drinks_cheers.gif
Atsakyti