Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

O ČIA MANIŠKIS, ILGAI LAUKTAS, PRAŽYDO
http://public.fotki....i/p1010651.html , BET PILNAI ŽIEDELIAI NEIŠSISKLEIDŽIA g.gif

VILKAUOGA, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 08 liepos 2008 - 18:58
Šiandien ir aš pasidariau vieną sodą ax.gif Mamkių. Tik gaila, kad vienas netilpo, o taip būtų visos mamkės viename wub.gif Sugrūdau lavai, bet manau joms gerai bus, ir vietos atsilaisvino thumbup.gif

Bet tai tos gymnų uogos ilgai noksta vadinasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 07 08, 18:56)
http://public.fotki....i/p1010651.html , BET PILNAI ŽIEDELIAI NEIŠSISKLEIDŽIA g.gif

Fainuolis wub.gif
Gal ir as kada isigysiu, su zalsvu ziedeliu smile.gif Man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 07 08, 19:56)

VILKAUOGA, labai gražu  thumbup.gif

Maniškis toks pat pora kartų buvo pilnai išsiskleidę, o jau antra savaitė žydi neišsiskleisdamas- saulės mažai verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2008 07 08, 20:02)
Šiandien ir aš pasidariau vieną sodą ax.gif Mamkių. Tik gaila, kad vienas netilpo, o taip būtų visos mamkės viename wub.gif Sugrūdau lavai, bet manau joms gerai bus, ir vietos atsilaisvino thumbup.gif

Bet tai tos gymnų uogos ilgai noksta vadinasi blink.gif

Parodyk ir mums savo mamkių sodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 07 08, 21:33)
Papildyta:
Parodyk ir mums savo mamkių sodą ax.gif

Nu pabandysiu nufotkint blush2.gif
Papildyta:
Sorry, bet tokiu paros metu nesugebėjau geresnės kokybės padaryti nuotraukos. doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 07 08, 18:30)
Mano gymnas kai buvo užauginęs uogą, tai ji paraudo ir vienas šonas perskilo - matėsi sėklytės. Tada jau buvo subrendusi. O tavo dar žalia.
Va čia mano uoga - dar ne visai subrendusi
http://galleryrita.f.../p49064185.html

O aš net nesupratau, kad mano gymnas uogą augina, ot žiopla doh.gif

Tik dabar pagal jūsų įdėtas nuotraukas atsirinkau. Aš pajudinau tą uogą ir nuo jos viršūnės nukrito ta sudžiūvusi žiedo dalis, bet uoga dar laikosi. Tai ar dar yra galimybė sėklytėms subręsti ar aš jau pažeidžiau tą procesą? unsure.gif

QUOTE(JuzTea @ 2008 07 08, 20:53)
Papildyta:
Sorry, bet tokiu paros metu nesugebėjau geresnės kokybės padaryti nuotraukos. doh.gif

user posted image

Labai gražiai atrodo visos vienam vazone thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tessa_i.p.: 09 liepos 2008 - 09:14
JuzTea, tavo mamkes- wub.gif wub.gif wub.gif - fantastiskos!!!!
Beja, skaiciau, kad kaktuseliai tokiuose soduose jauciasi geriau- nes buna geresnis mikroklimatas, negu mazuciuose pavieniuose. Ir gal tai yra tikra tiesa- nes soduose augantys pas mane dar nenudvese... Bet, aisku - lepuneliams tai negalioja.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 08, 18:53)
Dekui uz pagyrimus  4u.gif O ant virsaus keramzitas. Kai kam graziau skalda buna. Cia jau skonio reikalas.  drinks_cheers.gif

Man grazu, bet keramzitas lygtais laiko savyje dregme. Ar ta dregme negali pakenkti kaktusams?
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2008 07 08, 21:53)
Papildyta:

user posted image

Laaabai grazu wub.gif As kai nelabai nusimanau, noriu paklausti, o jiems ne per mazai vietos? Po kiek mazdaug laiko reikes juos persodinti?
Atsakyti
Ačiū ačiū blush2.gif aciuks.gif

Na nežinau ar joms mažai vietos čia, esu mačius kaip vienam vazone susigrūdę pilna kaktusų ir auga žydi. Persodinsiu kada užeis vėl kas nors biggrin.gif arba viena į kita remsis jau ir draskysis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 07 09, 10:12)
O aš net nesupratau, kad mano gymnas uogą augina, ot žiopla  doh.gif

O aš - žiopla rebutijų klausimu blush2.gif Kai jos peržydi, žiedas sudžiūsta, bet ant augalo lieka toks "spuogas" . Kas tai - būsima uoga? g.gif

O Tinos, Juztea sodeliai - grožis thumbup.gif. Man gražu ir grupėmis, ir pavieniai susodinti. Audžiu ir aš mintį pagrupuoti, bet niekaip neįsisavinu jų klasifikavimo.
Reikia organizuoti pas mane kaktusų atpažinimo seminarą. Lektores tarp mūsų matau mirksiukas.gif . Atvažiuotumėte, mergaitės, aptvarkytumėte mano palanges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2008 07 09, 11:29)
O aš - žiopla rebutijų klausimu blush2.gif  Kai jos peržydi, žiedas sudžiūsta, bet ant augalo lieka toks "spuogas" . Kas tai - būsima uoga? g.gif

Taip ten uoga, pas mane irgi tu uogyciu yra, is pradziu galvojau kaip ten yra, net galvojau kaip nuimti, bet gaila buvo draskyti, tai paskui is tos uogytes pasipyle seklyes smile.gif
Atsakyti