Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

QUOTE(Tina* @ 2008 07 08, 00:20)
Pas tave irgi daug augaliuku  thumbup.gif

Daug tai daug ,bet tavo kaktusus grazuoliukus thumbup.gif turbut ir naktį sapnuosiu doh.gif
Atsakyti
Svarbu tave grazus sapnai aplanko smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2008 07 07, 19:43)
Tai negerai, jei labai šlapia buvo. Gal dėl to nepražydo.Reikėjo padžiovinti šaknis prieš sodinant, kad nepradėtų pūti. O jei nepadžiovinai, tai dabar nelaistyk, kol visai išdžius. O žydi tai jie lengvai, jei tik saulės užtenka. Pas mane du senesni gymnai tai žydi visą vasarą - vieni žiedai nužydi -kitus išleidžia smile.gif

tai as ir pati zinau kad nereik laistyt dabar kai saknys permirkusios ax.gif
pas mane manau pietrytine palange g.gif seip i langa tik ryte iki pietu pan. sviecia o veliau patenka i balkona sviesa bet iki lango nedaeina doh.gif tikiuosi sulauskiu kada ziedu rolleyes.gif
Atsakyti
Tina, įsivaizduoju kai tavo rebucijų sodelis apsipils žiedais, visos skirtingomis spalvomis, tai vaizdas bus wub.gif ,nes ir be žiedų tavo sodai atrodo thumbup.gif O notikams ankštoka, jaučiu kitą met teks retint sodą.
Atsakyti
Na as siandien ipatingai tupineju apie viena gymna, siandien gal pasirodys visu savo groziu jei saulutes bus, dziaugiasi mano sirdele, nes tai pirmasis gymno ziedelis kuris turetu issiskleisti pas man lotuliukas.gif e lotuliukas.gif
Atsakyti
Tina, man labai grazu!!!!
Anril, tavo ziedu kolekcia- laaabai grazu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 07, 22:27)
Stai mano kaktusu sodai. Susodinta pagal atskiras rusis. palnuoju panasiu principu, tiek kiek imanoma, pertvarkyti visa kolekcija. man asmeniskai tai labai grazu ir patogu  ax.gif Tik foto neina tai atskleist, ypatingai toki niukana vakara.

Grazu, tvarkinga wub.gif O ka ten ant virsaus uzberus???
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 07 07, 20:18)
Tessa i.p labai grazus ziedai  4u.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Čia mano mylimiausias kaktusas ax.gif
Atsakyti
Tina puikiai atrodo tavo kaktusėliai, kaktusinės irgi puikios , bent tiek kiek matosi , labai tvarkingai susistato
norėčiau gal ir aš taip , bet pas mane jau nemaži kaktusiukai , tai nesigau

o aš jau žadu retinti savo kaktusiukus , žiemai ruoštis reik blush2.gif
Papildyta:
grite pažiurėjau tavo albumą , daug gražių augaliukų thumbup.gif

ir vėl noriu namo, eisiu ieškot per skelbimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 07 08, 13:01)
Tina puikiai atrodo tavo kaktusėliai, kaktusinės irgi puikios , bent tiek kiek matosi , labai tvarkingai susistato
norėčiau gal ir aš taip , bet pas mane jau nemaži kaktusiukai , tai nesigau
o aš jau žadu retinti savo kaktusiukus , žiemai ruoštis reik  blush2.gif
Papildyta:
grite pažiurėjau tavo albumą , daug gražių augaliukų  thumbup.gif

ir vėl noriu namo, eisiu ieškot per skelbimus  blush2.gif

Tai cia typo, tik skelbima randi ir nama turi??? lotuliukas.gif
O as uzmirsau, kad vyras sugriz... vakar laukiau, tai negrizo, siandien vel laukiu.... Ne kaktusinga zinute, ale kazko tikrai neatsimenu kada jis griz... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2008 07 08, 13:22)
Tai cia typo, tik skelbima randi ir nama turi??? lotuliukas.gif

labai panašiai , jei randu kas man ypač prie širdies , ir dar kaina tinkama , tada taip galima sakyt turiu, na dar problema iš kur pinigų paimt biggrin.gif , na bet yra bankai mirksiukas.gif

mes seniai norim namo ar sodo , bet nelabai randam ko norim

bet visą laik gryžus iš kaimuko , ar iš svečių kur turi namus , einu ieškot sau būsto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 07 08, 14:33)
labai panašiai , jei randu kas man ypač prie širdies , ir dar kaina tinkama , tada taip galima sakyt turiu, na dar problema iš kur pinigų paimt  biggrin.gif , na bet yra bankai  mirksiukas.gif

mes seniai norim namo ar sodo , bet nelabai randam ko norim

bet visą laik gryžus iš kaimuko , ar iš svečių kur turi namus , einu ieškot sau būsto  blush2.gif

Nu tai jau kai rasit- tai tikrai vertybe rasit. 4u.gif Bus tai ko reik.
Na ir mano problema issisprende- sugriz neuzilgo- jie jau Vilniuje, tik sunytis skundesi, kad ledais ten lija....nu, kalnuos.
Atsakyti