QUOTE(Vikauoga @ 2008 07 11, 10:13)
Cia ne kaktusas,o sukulentas
regis Huarenija (jei teisingai parasiau), jei neklystu, o ziedelistai puikus 
Pati dabar googlinu ir matau kad neteisingai parasiau,sorry
Papildyta:
Pasitaisau Huernia
paguglink 
Pati dabar googlinu ir matau kad neteisingai parasiau,sorry
Papildyta:
Pasitaisau Huernia
Aciu
Papildyta:
QUOTE(Augė @ 2008 07 11, 10:19)
Labai gražiai žydintis gimnas , nepapuolė man dar žydintis šitaip
Merginos su žieduku , ten echinopsis , sukrovęs žiedukus jis ne taip greit pražysta , ir neaišku nuo ko priklauso , nesukioti tai tiksliai reiktu , turėkit kantrybės ir laukit , beje žiedas žydės vieną naktį , bet bus labai gražus
pas kitą huernija labai mielai žydinti , ir gerai atrodanti , jei tik dabar pradėjo žydėt , tai persodinimui kaip ir nebus laiko , es dažniausiai visą vasarą nenustoja žydėti , pas mane jau kokius du mėnesius be perstojo žydi
Merginos su žieduku , ten echinopsis , sukrovęs žiedukus jis ne taip greit pražysta , ir neaišku nuo ko priklauso , nesukioti tai tiksliai reiktu , turėkit kantrybės ir laukit , beje žiedas žydės vieną naktį , bet bus labai gražus
pas kitą huernija labai mielai žydinti , ir gerai atrodanti , jei tik dabar pradėjo žydėt , tai persodinimui kaip ir nebus laiko , es dažniausiai visą vasarą nenustoja žydėti , pas mane jau kokius du mėnesius be perstojo žydi
O jeigu kaip tik ta diena musu nebus namie, tai ir nepamatysim ziedelio
Šiandien mamkė pražydo
Auge, tas mano geltonžiedis gymnas vaikiuką augina tai jei norėsi galėsiu padovanot
QUOTE(Daivike. @ 2008 07 11, 13:06)
Auge, tas mano geltonžiedis gymnas vaikiuką augina tai jei norėsi galėsiu padovanot 
o maniškis violetinis auginas , gal keisimes
už geltonžiedį bučiau dėkinga
Sutarta, tik reiks palaukt, nes vaikiukas dar labai mažas, prieš mėnesį "kaltis" pradėjęs.
merginos sugalvojau biški atlaisvinti palanges
nesinorėtu kad kaktusiukai nukeliautu nežinia kur
, todėl rašau pirma čia gal stipriai negausiu bart 
dabar daug naujų merginų pas mus vis paskaitinėja , ko gero kaktusiukai joms , keli yra biški retesni , o kiti paprasti olandiški , jie susodinti į vazonėlius 10 skersmens ir jau gerokai paauginti , daugelis pirkti bazej , taigi visai nieko neužsidirbsiu , nors gali atrodyti , kad maximinis kaktusiukas ir kainytė dviguba
tikrai nėra tokie mažučiukai
nuotraukos ir kainos
tariames per AŽ
o čia kad žinutė nebutu tokia negerietė
žydi mano notikas
nesinorėtu kad kaktusiukai nukeliautu nežinia kur
dabar daug naujų merginų pas mus vis paskaitinėja , ko gero kaktusiukai joms , keli yra biški retesni , o kiti paprasti olandiški , jie susodinti į vazonėlius 10 skersmens ir jau gerokai paauginti , daugelis pirkti bazej , taigi visai nieko neužsidirbsiu , nors gali atrodyti , kad maximinis kaktusiukas ir kainytė dviguba
tikrai nėra tokie mažučiukai
nuotraukos ir kainos
tariames per AŽ
o čia kad žinutė nebutu tokia negerietė
žydi mano notikas
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 11, 10:29)
Papildyta:
na bet busiu kantri ir lauksiu. As galvojau gal reikia persodinti ta, kur neprazysta, bet as ju nejudinsiu dabar. Tegu sau auga.
Šios rūšies kaktusų pumpurėliai pradžioj labai lėtai auga, o prieš skleidimąsi tai staigiai pajuda ir per keletą dienų ištįsta ir pražįsta (na bent jau pagal saviškius tai pastebėjau
Tai gal pastebėsi, kada jau žiedas bus "pribrendęs" ir liksi namie stebėti besiskleidžiančio grožio
QUOTE(Laputaitytė @ 2008 07 11, 16:46)
Šiandien gavęs saulutės žiedus pilnai išskleidė Notocactus'as