Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

Merginos, labai grąžūs žieliai thumbup.gif
Atsakyti
kiek turiu kaktusu nei vienas niekada nezydejo,nezinau ka daryt? g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 07 13, 10:00)
kiek turiu kaktusu nei vienas niekada nezydejo,nezinau ka daryt?  g.gif  verysad.gif

Sunku ką nors patarti nežinant kokius kaktusus augini. Foto gerai būtų pamatyt tai tada ir patart lengviau.
O apie kaktusų priežiūrą gali daugiau sužinoti čia
Atsakyti
dekui nufotkinsiu as jum maniskius tik pirma persodinti reikia o neismastau kaip tai [padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 07 13, 10:00)
kiek turiu kaktusu nei vienas niekada nezydejo,nezinau ka daryt?  g.gif  verysad.gif

O kelis puslapius atgal paskaityt sunku? Kas du trys puslapiai vis ta pati info yra dėl žydėjimo...Taip pat yra nuoroda į kaktusų forumą, kur yra lab idaug info pradedantiesiems...

QUOTE(Irdange @ 2008 07 13, 13:24)
dekui nufotkinsiu as jum maniskius tik pirma persodinti reikia o neismastau kaip tai [padaryti  blush2.gif

Kaktusai, kaip beje ir kitos gėlės, persodinami persodinimo būdu bigsmile.gif Tam reikalinga vazonėliai, žemės ir augalas, kurį sodinsi...
Dėl kaktusų spyglių reikia tik išmonės ir nieko sudėtingo..Paprasčiausias būdas - laikraščio juostelė, po to - virtuvinė šluostė, dar yra odinės pirštinės...
Atsakyti
Aš naudoju laikrštinę juostą arba rankas be pirštinių, tik antru variantu kartais lieka spyglių lotuliukas.gif
Atsakyti
Man visai patinka senos odinės pirštinės , jei kaktusas labai dygus , na o jei nea išmokau ir be jų apsiet
Atsakyti
mano visi gan dygus zadu imtis kada nors persodinimo blush2.gif
Atsakyti
Žinokit man tikrai labai sekasi verysad.gif Trečias stapelijos pumpuras ir tas nudžiuvo verysad.gif Džiugu.
Atsakyti
Sveikos, tinginės 4u.gif
Šitaip temą į galą nustumti doh.gif Nevozmožno biggrin.gif
Gal kas pasakytų, ką daryt, kad kaktusai žydėtų g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano lauke vasarojantys kaktusai kad liūties vakar gavo doh.gif Bėgau net žiūrėti, ar pumpurų echinopsio nenulaužė. Kaip ir viskas vietoje.
Atsakyti
biškutį užsigrūdino tavo kaktusai biggrin.gif
o aš vat nežinau laistyt man kaktusus jau ar ne...kas kiek laiko laistot?
Atsakyti

Aš laistau per dažnai blush2.gif Vis norisi jiems dėmesio skirti (kaip kad vaikams: gal dar kasnelį - už mamytę, už tėvelį... lotuliukas.gif )
Atsakyti