Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

Mano tai tikrai tokia, paziurekit: http://images.google...
Be to zydejo lygiai taip pat.
Papildyta:
O beje is Crassulos as ja gavau, taigis kur tiesa? Anapus lotuliukas.gif
Atsakyti
Reikia rinktis iš Tavo arba Crassulos pavadinimų smile.gif Vadinasi teisingi tik du lieka bigsmile.gif O gal rimtai čia kokie sinonimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 04, 08:29)
labas rytas 4u.gif  nu va mano gymno ir tie paskutiniai du ziedeliai nugeibo nesuzyde verysad.gif vandens pripyliau net nebesugere viso(as laistau ji i lekstele, nes nepersodintas jis is po pirkimo ir nera vietos per virsu laistymui ax.gif ) doh.gif kaip gaila verysad.gif bet va parodia bujoja savo ziedais wub.gif

Ir pas mane, deja, tas pats gavosi verysad.gif
Du gymno pumpurai nuvyto neišsiskleidę. Dar augina du pumpurėlius ir dar pastebėjau tokias mažulytes vaikučių užuomazgas iš apatinių aureolių. Tai gal nors apsivaikuos jeigu žiedais neduoda pasidžiaugti ax.gif
O auginamas tas mano gymnas pietiniam įstiklintam balkone, taip, kad šviesos tikrai pakankamai gauna, bet vis tiek nežinau, ko taip nenori išsiskleisti g.gif Ir lieju padidintą normą šiuo metu.
Atsakyti
Saules saules viso glebio ju ziedo isiskleidimui reikia. Jau rasiau, kad net istempiu i kiema, kad priverstinai isiskleistu, kai netingiu. Aisku cia taip tik nuosavam kieme gali, o tai kitaip turbut kaimynai pagalvotu kad ku-ku jau. nors nuo mano augalomanijos jau ir taip turbut visiems as madam ku-ku atrodau lotuliukas.gif su vazonais migruoju namai-kiemas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 07 04, 09:43)
Saules saules viso glebio ju ziedo isiskleidimui reikia. Jau rasiau, kad net istempiu i kiema, kad priverstinai isiskleistu, kai netingiu. Aisku cia taip tik nuosavam kieme gali, o tai kitaip turbut kaimynai pagalvotu kad ku-ku jau. nors nuo mano augalomanijos jau ir taip turbut visiems as madam ku-ku atrodau  lotuliukas.gif su vazonais migruoju namai-kiemas  lotuliukas.gif

Niu ir aš panašiai savo kaimynam turbūt ku-ku atrodau, nes balkone per augalus nėra vietos kur pralipti doh.gif Ir kiekvieną dieną parėjus iš darbo prasideda kitas darbas - tūpčioti balkone apie kiekvieną augalėlį lotuliukas.gif

Jei turėčiau nuosavą namą, tai, manau, irgi nešiočiau kaktusus į kiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 07 04, 11:10)
Niu ir aš panašiai savo kaimynam turbūt ku-ku atrodau, nes balkone per augalus nėra vietos kur pralipti  doh.gif  Ir kiekvieną dieną parėjus iš darbo prasideda kitas darbas - tūpčioti balkone apie kiekvieną augalėlį  lotuliukas.gif

Jei turėčiau nuosavą namą, tai, manau, irgi nešiočiau kaktusus į kiemą  biggrin.gif

IR AS LABAI NORECIAU PALEPINT SAVO AUGALELIUS NATURALIA SAULE NORS BALKONE, BET VAT GYVENAM PAS UOSVIENE TAI BIJAU KAD JI GALI BEDZIAUDAMA DRABUZIUS NEPASAUGOTI KVIETKU IR NULAUZTI AR PAN. unsure.gif JAU IR NUO PALANGES YRA PORA KAKTUSU IKIBUSIU NUDRASKIUS doh.gif verysad.gif BET VAT JAU PRADESIM TUOJ STATYT SAVO NAMA TAI MANO GELYNAI ATSIGAUS IR AS BUSIU MADAM KUKU didis.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikauoga @ 2008 07 03, 17:24)
Kaip suprast "kiek tvers" ? blink.gif

Ar nenumarinsiu to kaktuso.... blush2.gif

Pasiskaitinėjau apie priežiūrą, bet vis tiek pas mane gėlės ilgai neužsilaiko. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Jungiuosi ir aš su naujuoju pirkiniu į jūsų gausų būrį 4u.gif Radau pirkti su tuoj prasiskleisiusiu žiedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 07 04, 13:34)
Sveikos. Jungiuosi ir aš su naujuoju pirkiniu į jūsų gausų būrį  4u.gif  Radau pirkti su tuoj prasiskleisiusiu žiedu  bigsmile.gif

mano toks pat tik per visa vazoneli toks storulis bigsmile.gif wub.gif bet taip ir neissiskleide doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipirėlis: 04 liepos 2008 - 11:47
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 04, 12:46)
mano toks pat tik per visa vazoneli toks storulis bigsmile.gif  wub.gif  bet taip ir neissiskleide doh.gif

užjaučiu, Pipirėli, lauki, lauki, o jis ima ir persigalvoja verysad.gif , bet kažkaip aš jau susitaikiau su tuo- iš pirktinių su žiedais tikrai nesitikiu, kad visi pražydės - vis tik patiria stresą keisdami aplinką ir priežiūra pasikeičia, ir ne vieną kartą man baigės kaip ir tau...

Gal kurios labai neapsunkinsiu paklausdama, vis tiek iš patirties daug žinot - kaip vadinasi gymnas su žaliais žiedais, pas mane pradėjo skleistis, o taip tingiu verst praeitą temą - ten buvo įdėtas jo žiedas blush2.gif
Atsakyti
G.mihanovichii turi zalios spalvos zieda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 04, 08:29)
labas rytas 4u.gif  nu va mano gymno ir tie paskutiniai du ziedeliai nugeibo nesuzyde verysad.gif vandens pripyliau net nebesugere viso(as laistau ji i lekstele, nes nepersodintas jis is po pirkimo ir nera vietos per virsu laistymui ax.gif ) doh.gif kaip gaila verysad.gif bet va parodia bujoja savo ziedais wub.gif

Tai dabar persodink jį ir pražys kitais metais smile.gif
Atsakyti