Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai, kaktusėliai

QUOTE(Mamce @ 2008 07 04, 08:49)
Mergaites, o jus savo kaktusus purskiat?.. As is inercijos, purksdama kokias orches ar sanpaulijas, imu ir kaktusus/sukulentus papurskiu. Liet juos lieju daug reciau nei kitas geles, bet ar jiems reikia to purskimo? Tiksliau sakant, ar nekenkia?

aš ir purškiu kartais kai labai karšta, bet jau kai saulė į juos nebešviečia, nes nuo tų vandens lašelių susidariusių gali nudegint saulė manau g.gif
Papildyta:
QUOTE(pipirėlis @ 2008 07 04, 12:46)
mano toks pat tik per visa vazoneli toks storulis bigsmile.gif  wub.gif  bet taip ir neissiskleide doh.gif

man atrodo, kad jis per ta lėkštelę negavo bandens beveik nei kiek, nebent labai gili lėkštelė ir laikei ilgai pamerktą...be to saulės matyt trūko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 04, 21:57)
aš ir purškiu kartais kai labai karšta, bet jau kai saulė į juos nebešviečia, nes nuo tų vandens lašelių susidariusių gali nudegint saulė manau  g.gif
Papildyta:

O aš saviškiams keletą kartų per vasarą padarau "liūtį" - palaistau iš viršaus. Ankstesnėse temose daugiau išmanančios nesukritikavo, netgi pritarė smile.gif
Atsakyti
"Liūtį" tokią panašiai, kaip orchidėjom "karštą" dušą?
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2008 07 04, 15:09)
G.mihanovichii turi zalios spalvos zieda smile.gif

ačiū labai, 4u.gif
Atsakyti
Aisku, madames KUKU....
Mano tai sveciai gauna vazoniku prie kavos pasiziureti.
Del crassulu- nealina ir marie...anata--- tai zinau, kad kazkada Andreevos puslapyje buvo ir ta , ir ta- vao ne viens prie vieno, dabar liko tie nealina.
Bet is esmes tai gi ne baisi tragedija.

Bet apie lauka, tai lab. geras dalykas- ir liteus aplija, laistyt nereikia- visi bujoja, ir ziedus krauna- kambary nei vieno zieduko nesulaukciau.
Atsakyti
QUOTE(GAPO @ 2008 07 04, 23:12)
"Liūtį" tokią panašiai, kaip orchidėjom "karštą" dušą?

man ir lb įdomu, ar su dušiuku nuprausi?
Atsakyti
karsta dusa darau anksti pavasari,kad greiciau 'atsibustu',dabar tai salta bigsmile.gif ,dar nuo erkutes gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano augaliukas iš to pavasarinio siuntinio sukrovė pumpurus. thumbup.gif Jau spėlioju koksai bus žiedas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 23:41)
pas mane jam ant pietinės nepatiko  schmoll.gif  tai išnešiau ant vakarinės, o jis kaži šalčiam kiek atsparus..  g.gif  ar nešalta balkone naktį  biggrin.gif niekaip nerandu kas čia per rūšis crassulos...

Mano stovi ant pietinės palangės [kambary], laistau gan dažnai, nes greitai išdžiūna žemė, kas kokias 2-3-4 dienas. Labai gerai auga [tpfu tpfu tpfu]
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2008 07 06, 11:48)
Mano augaliukas iš to pavasarinio siuntinio sukrovė pumpurus. thumbup.gif  Jau spėlioju koksai bus žiedas.  biggrin.gif

O kaip vadinas tas tavo augaliukas? Smalsu kuris čia toks spartuolis smile.gif
Atsakyti
Nusprendžiau visas mamkes susodint į vieną dubenį, jeigu tilps aišku biggrin.gif Ir dar echinopsių vaikus, kiek yra užflensuota ir pavogta į vieną suvaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 07 06, 16:37)
O kaip vadinas tas tavo augaliukas? Smalsu kuris čia toks spartuolis smile.gif

sukulentas. Fritia pulhra. Siunčiausi du. Abu tokius jau nemažus pumpurėlius turi. wub.gif Gal ryt ar poryt jau išsiskleis.
Na, šiaip tai juos patręšiau truputuką. blush2.gif Spec trašomis kaktusams ir sukulentams. Tai beveik visi kaktusai irgi apsipumpuravo. rolleyes.gif
Atsakyti