Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Kai tekejau man buvo 23m, o MV beveik 25m, pries tai gyvenome du metus kartu smile.gif
Atsakyti
Man tai 27, o vyrui 23, po 3.5 metu draugystes..
Atsakyti
Man bus 28, o MB 37. Kartu gyvenam beveik 4 metus smile.gif
Atsakyti
tekėjau būdama beveik 23, MB jau buvo 23 smile.gif draugavom 1,5 metų, pusę metų jau gyvenom kartu ax.gif laimingi esam jau 10 metelių wub.gif
Atsakyti
man 24, MB 23
Atsakyti
pries savaite man buvo sueje 21m,o MB buvo beveik 25m biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 08 vasario 2010 - 17:07
smile.gif kaip mums su vyru sakė kunigas, esame savotiškai jauni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man 28, o vyrui 30 4u.gif bet man atrodo kad viskas įvyko nei per anksti, nei per vėlai smile.gif gyvenom kartu beveik pusantrų metų, nes taip buvo lengviau taupyt vestuvėm mirksiukas.gif O širdutės susijungė amžiams jau per pirmąjį pasimatymą... blush2.gif netikėjau kad taip įmanoma... wub.gif
Atsakyti
Abiem su vyru po 22, o po metu nestuke.gif
Atsakyti
Musu vestuves maziau nei uz puses metu! Man 22 m, jam bus jau 23 tuo metu ax.gif Kartu jau 4 metus... wub.gif Kai kurie sako, kad dar jauni. Bet nesuprantu, kam laukti kol sukaks 30 metu, pasieksi karjeros ir pan., jeigu mes jau dabar nebegalim vienas be kito dienos pragyvent... O siekti visko galima kartu, ir net lengviau, nes visada yra artimas zmogus rolleyes.gif Be to, ne sekundes neabejau, ar sutkti teketi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Vestuvių dieną man buvo 25, MB- 26 wub.gif

iki vestuvių draugavom 4,5metų, iš jų 2 metus gyvenom kartu ax.gif
Atsakyti
Man buvo 27m. o vyrui 28m. blush2.gif
Atsakyti
abiems po 26, na tiesa sakant beveik po 27 be mėnesiukų poros ax.gif
Atsakyti