Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių metų susituokėte?

Man bus 24 jam 26 smile.gif
Atsakyti
Man bus 24 m. jam 27 m smile.gif
vestuviu diena bus lygiai 3 metai kaip esam kartu smile.gif
Atsakyti
Abiems buvo 25 m. smile.gif Ir tikrai neverta skubeti, tikrai netekeciau jaunesne...
Atsakyti
man vestuviu diena bus 26 o jam 25 biggrin.gif
Atsakyti
Man bus 27 o jam 32 kartu 5 metai iki vestuviu smile.gif
Atsakyti
Man 25, mano brangiausiam 27 smile.gif
Pats laikas.... thumbup.gif
Atsakyti
Man buvo ką tik suėje 20, jam tiek pat.. wub.gif visiškai nesigailiu anksti ištekėjusi rolleyes.gif jau geriau susituokusi, nei susimetusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 02 26, 20:52)
Man buvo ką tik suėje 20, jam tiek pat.. wub.gif  visiškai nesigailiu anksti ištekėjusi rolleyes.gif jau geriau susituokusi, nei susimetusi g.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 27, 14:32)

Ir ką gi tai turėtų reikšti? Mano pažiūros šioje vietoje gana senamadiškos.. g.gif
Atsakyti
Tiesiog, na...
Kartais geriau susimetus, nei taip anksti susituokus.
Atsakyti
As tikriausiai irgi senamadiska ir man gyventi susimetus buvo nepriimtina schmoll.gif . Man kazkaip atrodo kad jei nesi tikras del savo jausmu tai ir neverta susimesti. Istekejau 20, vyrui buvo 22, tiesa su vaiku neskubejome tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 02 27, 21:07)
As tikriausiai irgi senamadiska ir man gyventi susimetus buvo nepriimtina  schmoll.gif . Man kazkaip atrodo kad jei nesi tikras del savo jausmu tai ir neverta susimesti. Istekejau 20, vyrui buvo 22, tiesa su vaiku neskubejome tongue.gif

Mano tokia pati nuomonė drinks_cheers.gif Bet kiekvienas mes skirtingas ir turim savo nuomones cool.gif
Atsakyti