Man bus 27, jam 28

Man bus 23, MB - 26
maniskis lb norejo 26-iu apsizanyt, tai netyciom ir taikem i ta skaiciu

Ale, ir keista ir įdomi tema
Pas mus draugų rate visi tuokėsi ne jaunesi nei 25-26 m. Ir draugavę ne trumpaiu nei trejetą metelių. Mes su vyru ne išimtis. Po 4 metų draugystės man buvo 26, o jam 30 m. Na, taip jau susiklostė, kad pirma norėjom pasibaigti mokslus. Nors norėjom tuoktis anksčiau.
Lygiai po metų susilaukėme leliuko

Pas mus draugų rate visi tuokėsi ne jaunesi nei 25-26 m. Ir draugavę ne trumpaiu nei trejetą metelių. Mes su vyru ne išimtis. Po 4 metų draugystės man buvo 26, o jam 30 m. Na, taip jau susiklostė, kad pirma norėjom pasibaigti mokslus. Nors norėjom tuoktis anksčiau.
Lygiai po metų susilaukėme leliuko

Pirma kart kai istekejau man buvo 22, o jam 35
po 7 metu issiskyrem. dabar vel ruosiuosi vestuvems, tik man jau 29, o jam bus 33
manau, neverta tikrai skubet su vestuvem...bet kiekvienam savo..as irgi tekejau pirma karta ir galvojau, kad visam gyvenimui

Mums buvo po 23 metus. O visi musu draugai iki siol nesusituoke, visiems po 25-26 metus. Tai mes pirmieji

Man 18 o vyrui buvo 20, šį šeštadienį švęsime 11 metų bendro gyvenimo santuokoje

QUOTE(laurytux @ 2010 03 03, 15:59)
Didžiausi sveikinimai...

Man 23m. o jam bus 22 m.

Man buvo 25, o vyrui 31

Man bus 24 m., o maniškiui 32m. Iš draugų jis veda paskutinis (ilgai rinkosi matyt
), o aš iš draugių - pirmoji (neriu stačia galva
)

QUOTE(laurytux @ 2010 03 03, 14:59)
Man 18 o vyrui buvo 20, šį šeštadienį švęsime 11 metų bendro gyvenimo santuokoje

Sveikinu

P. s. gražūs sūnaitėlių vardai