Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išvirti manų košę neprisvilinant dugno

Keisk puodą ir verdant košę juk reikia pastoviai maišyti biggrin.gif
Atsakyti
nezinau ka patart nes kazkaip neisivaiduoju kaip ji gali prikept prie dugno g.gif keiskit puoda ir taisykle viena stovet ir pastoviai maisyt ax.gif
Atsakyti
siaip tikrai turbut dar ir nuo puodo priklauso. Pas mus elektrine virykle, o verdu berghoff puode, tai nei karto neprisvilo, nors maisau tik pildama manus, kad nesusoktu gabalais, ir paskui pora kartu tarp arbatu ir kavu darymo uzmetu aki. Nors vyras kai verda, tai sugeba ir nesvylanciuose puoduose viska prisvilint blink.gif Ir reikia skystesne daryti, nepersistengt su manais, nes paskui dar pabringsta ir sukieteja.
Atsakyti
mes irgi manu kruopytes beriame i salta piena, ir maisome kol uzvirs, jos isbrinkt speja iki uzvirimo ir kose man asmeniskai gaunasi skanesne nei supylus i verdanti, nes jauciasi kiekviena kruopyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuša @ 2008 07 03, 22:39)
Aš pirma ipilu vandens, o po to pieno ir kai užverda pilu manus. Nėra niekad prisvilę  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ant silpnos ugnies virt reikia.Bet man tai ne visada išeina nutaikyt pieno ir kruopų santykį-kartais tokia kaip apkepas iseina blush2.gif Tai parasykit pvz kiek reik pilt kruopu i puse litro pieno ax.gif kad gautusi poskystė košė g.gif
Atsakyti
Cia su saltu wandeniu idomus warijantas thumbup.gif daznai rytais sau werduos kruopas,reiks isbandyt sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2009 02 09, 13:31)
geras ir man nera prisvilus ,visada pilu piena i vandeniu skalauta puoda , ir imu tik metalo blizgancio pouodus ...

As taip pat esu girdejusi ,kad reikia pries tai praskalauti saltu vandeniu.Beje visada taip darau,jeigu bet kokia kose verdu piene.
Atsakyti
as irgi ipilu truputi vandens po to piena mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia maisyti ir maisyti smile.gif
Atsakyti
As kruopas piliu pries uzverdant pienui,na ji praskiedziu vandeniu.Kai uzverda ,dar kelios minutes ir paruosta.
Atsakyti
niekada nebuvau prisvilinusi schmoll.gif
Atsakyti