
Keisk puodą ir verdant košę juk reikia pastoviai maišyti

nezinau ka patart nes kazkaip neisivaiduoju kaip ji gali prikept prie dugno
keiskit puoda ir taisykle viena stovet ir pastoviai maisyt


siaip tikrai turbut dar ir nuo puodo priklauso. Pas mus elektrine virykle, o verdu berghoff puode, tai nei karto neprisvilo, nors maisau tik pildama manus, kad nesusoktu gabalais, ir paskui pora kartu tarp arbatu ir kavu darymo uzmetu aki. Nors vyras kai verda, tai sugeba ir nesvylanciuose puoduose viska prisvilint
Ir reikia skystesne daryti, nepersistengt su manais, nes paskui dar pabringsta ir sukieteja.

mes irgi manu kruopytes beriame i salta piena, ir maisome kol uzvirs, jos isbrinkt speja iki uzvirimo ir kose man asmeniskai gaunasi skanesne nei supylus i verdanti, nes jauciasi kiekviena kruopyte

QUOTE(neringuša @ 2008 07 03, 22:39)
Aš pirma ipilu vandens, o po to pieno ir kai užverda pilu manus. Nėra niekad prisvilę 


Ant silpnos ugnies virt reikia.Bet man tai ne visada išeina nutaikyt pieno ir kruopų santykį-kartais tokia kaip apkepas iseina
Tai parasykit pvz kiek reik pilt kruopu i puse litro pieno
kad gautusi poskystė košė



Cia su saltu wandeniu idomus warijantas
daznai rytais sau werduos kruopas,reiks isbandyt


QUOTE(iowa @ 2009 02 09, 13:31)
geras ir man nera prisvilus ,visada pilu piena i vandeniu skalauta puoda , ir imu tik metalo blizgancio pouodus ...
As taip pat esu girdejusi ,kad reikia pries tai praskalauti saltu vandeniu.Beje visada taip darau,jeigu bet kokia kose verdu piene.
as irgi ipilu truputi vandens po to piena

As kruopas piliu pries uzverdant pienui,na ji praskiedziu vandeniu.Kai uzverda ,dar kelios minutes ir paruosta.
niekada nebuvau prisvilinusi
