QUOTE(Jurqita @ 2009 10 22, 16:14)
Prisvilint - neteko, bet tik visai neseniai išmokai išvirti, kad į gabalus nesušoktų

Įpylu į puodą pienuko, palaukiu kol užvirs, tuomet sumažinu ugnį ir nuolat intensyviai maišydama pieną pilu manų kruopas (su vienu šaukštu maišau pienuką, su kitu šaukštu semiu kruopytes ir pilu po truputėlį)

O tuomet dar pora minutėlių maišau kol vėl pienukas užverda ir košytė pradeda pukšėti. Viskas gatava

Druskytė, sviestukas, cukrus pagal skonį
As taip pat darau. Esu visai seip sau kas liecia maisto ruosima, bet manu koses niekada neprisvilinau
Dar reiktu pabrezti, kad MANU KRUOPU REIKIA PILTI LAAAAAAABAI NEDAUG PALYGINUS SU PIENU. Ka tik isvirus mano kose pas mane buna labai, labai skysta. Supili i lekste ir palieki, kad pravestu kelias minutes. Per tas kelias minutes kose siek tiek sustengsta ir pasidaro normali kose.