Ko jau ko, bet manų košės niekada nesu prisvilinus. Nespėčiau net, nes ji taip greitai išverda
Galbūt netinkamas puodas čia bus kalčiausias jei taip traukia prie dugno
ant dugno ipilu salto vandens, o tik tada pilu pienuka.
viska verdu zepter puoduose - problemu neturiu, jei ir prideginu
QUOTE(Belatrikse @ 2009 05 29, 16:06)
mes irgi manu kruopytes beriame i salta piena, ir maisome kol uzvirs, jos isbrinkt speja iki uzvirimo ir kose man asmeniskai gaunasi skanesne nei supylus i verdanti, nes jauciasi kiekviena kruopyte 
Taip niekada nedariau, tad bus proga išbandyti su šaltu pienu
Man su šaltu pienu nepasiteisino-reik labai intencyviai maišyt,ir skonis aišku truputį skiriasi
cia gera tema - prajuokino tikrai
gero puodo reikia ir sauksto maisymui
gero puodo reikia ir sauksto maisymui
Reikia verdant manų košę - pamiršti mobilų telefoną ir drauges
manau gerą puodą turint niekada neprisvils
o paprastuose man pritraukia
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 07 02, 16:16)
Kodel stebites? TIK i salta piena(ar salta vandeni, ar salta vandeni+piena) beriu manus ir maisau iki uzvirimo:niekada nesusoks gabalais ir neprisvils prie dugno
pilu kruopas i piena beveik is karto kai uzstatau puoda ant virykles, nuolat maisau
Prisvilint - neteko, bet tik visai neseniai išmokai išvirti, kad į gabalus nesušoktų
Įpylu į puodą pienuko, palaukiu kol užvirs, tuomet sumažinu ugnį ir nuolat intensyviai maišydama pieną pilu manų kruopas (su vienu šaukštu maišau pienuką, su kitu šaukštu semiu kruopytes ir pilu po truputėlį)
O tuomet dar pora minutėlių maišau kol vėl pienukas užverda ir košytė pradeda pukšėti. Viskas gatava
Druskytė, sviestukas, cukrus pagal skonį
QUOTE(Jurqita @ 2009 10 22, 16:14)
Prisvilint - neteko, bet tik visai neseniai išmokai išvirti, kad į gabalus nesušoktų
Įpylu į puodą pienuko, palaukiu kol užvirs, tuomet sumažinu ugnį ir nuolat intensyviai maišydama pieną pilu manų kruopas (su vienu šaukštu maišau pienuką, su kitu šaukštu semiu kruopytes ir pilu po truputėlį)
O tuomet dar pora minutėlių maišau kol vėl pienukas užverda ir košytė pradeda pukšėti. Viskas gatava
Druskytė, sviestukas, cukrus pagal skonį