QUOTE(milabra @ 2008 11 24, 10:19)
1. Įtariant galimą teisėjo papirkimą, tuo labiau kad yra NEGINČYJAMI įrodymai, aš kreipčiausi į STT. Tai padėtų apvalyti visuomenę nuo dar vienos šiukšlės.
Aišku, jei yra tik jausmais pagrįsti spėliojimai - bus gėda. Kiekvienas teisėjas savo darbo vietą brangina, ir netikiu kad jis sutiktų rizikuoti dėl bylos, kurios vertė ne daugiau 100 tūkstančių.
2. PS - laikinosios apsaugos priemonės. Taikant jas visada priteisiama 250 litų, nes tiek yra nustatyta. Nepamenu kur, gali pati paieškoti, bent jau teismų praktikoje. Juk net valstybė tiek moka tiems vaikams, iš kurių tėvų neįmanoma išieškoti išlaikymo. Ir tai kad teisėja nesutiko su tavo 450 lt suma, reiškia kad ji vadovaujasi kažkokiu teisės aktu.
3. Nu bet tau pačiai spręsti, nes matau kad šiuo metu kunkuliuoji pykčiu ir racionalus protas tūno pasislėpęs giliai už širdies. Kantrybės tau, ištvermės ir aišku laimėjimo
Aišku, jei yra tik jausmais pagrįsti spėliojimai - bus gėda. Kiekvienas teisėjas savo darbo vietą brangina, ir netikiu kad jis sutiktų rizikuoti dėl bylos, kurios vertė ne daugiau 100 tūkstančių.
2. PS - laikinosios apsaugos priemonės. Taikant jas visada priteisiama 250 litų, nes tiek yra nustatyta. Nepamenu kur, gali pati paieškoti, bent jau teismų praktikoje. Juk net valstybė tiek moka tiems vaikams, iš kurių tėvų neįmanoma išieškoti išlaikymo. Ir tai kad teisėja nesutiko su tavo 450 lt suma, reiškia kad ji vadovaujasi kažkokiu teisės aktu.
3. Nu bet tau pačiai spręsti, nes matau kad šiuo metu kunkuliuoji pykčiu ir racionalus protas tūno pasislėpęs giliai už širdies. Kantrybės tau, ištvermės ir aišku laimėjimo

1. Ta byla jau baigta. Ir aš neturiu tiek jėgų, kad pradėčiau ten viską nuo pradžių. Ir aš bandau apginti vaiką nuo tos šiukšlės. O anoje byloje yra kiti nukentėjusieji. tegu jie kovoja, aš tiek jėgų neturėsiu. Pasakykit, kuo jau taip rizikuoja tas teisėjas, mūsų bylos atveju, ar kad aš kreipsiuosi į apygardos teismą ir pvz. laimėsiu. Na ir kas. Galbūt jam kitaip pasirodė, galbūt paaiškėjo nauji faktai. Ir iš viso, gal tikisi, kad ramiai sutiksiu su tokiu sprendimu. Baikit, kas jau tuos teisėjus taip tarkuoja. Pažiūrėkit kas darosi su teisingumu.

2. Žinau bylą, kurioje dviem vaikams paskirti po 500 Lt laikinųjų alimentų. Ir juos paskyrė ta pati (kuri mano bylą nagrinėja) teisėja. Beje, paskyrė taip pat, giliai nekapsčiusi ir nesvarsčiusi, kiek motina paprašė, tiek ir skyrė, o tėvelį paguodė, kad tai laikinieji, galbūt teismas, baigęs bylą, nuspręs kitaip.

3. Už palinkėjimus, ačiū.

QUOTE(Rykute @ 2008 11 24, 13:09)
1. jus sakote, kad teisejas papirktas del to, kad skyre jusu vaikui DNR tevo prasymu. Bet as manau tai yra teisinga, nes teisejas nepazysta nei jusu nei jusu vyro ir manau tiksliausias budas nustatyti tevyste yra DNR.
2. Vidury nakties vaika keliat vezat daryti tyrimus, na nemanau... Niekas nakty nedirba, gal anksti ryte, bet ne nakty....
2. Vidury nakties vaika keliat vezat daryti tyrimus, na nemanau... Niekas nakty nedirba, gal anksti ryte, bet ne nakty....
1. Aš kalbu apie tai, kad man darė spaudimą, jog sutikčiau su DNR tyrimu. Beje, aš sutikau.
O teisėja neprivalo manęs pažinti, jai pateikiami įvairūs dokumentai, apie mano vyrą, jo gyvenimo būdą, apie mane, mano gyvenimo būdą, apie vaiką, apie mūsų santuokinį gyvenimą... Iš to ji ir turi spręsti.
Beje, skiraint DNR, svarbiausia, reikia vadovautis vaiko interesais. Aš tikrai labai gerai susipažinusi su Aukščiausiojo Teismo nurodymais, kokiu atveju teismas galėtų skirti genominę ekspertizę: šis tėvas turėtų nurodyti numanomą vaiko tėvą, įrodyti, kad aš su juo gyvenau, ir t.t. Praktiškai maniškis jau ir nebeturėtų šansų išsisukti nuo atsakomybės, net jei vaikas būtų ne jo. Nebent įrodytų, kaip žiauriai buvo apgautas. Bet dar kartą pabrėžiu, turi būti svarūs argumentai, o ne kažkas sakė, kažkas mano .....
Jei jums įdomu, įsiskaitykit. Labai daug reikėtų rašyti, jei visas situacijas aiškinti.
Aš piktinuosi tuo, kad dar kartą mane siųstų tam tyrimui. Aš nuvažiavau, vadinasi įrodžiau, kad nieko nebijau, neišsisukinėjau. Bet tikrai neprivalau vėl lėkti, nes kažkas galbūt praeitą sykį sugalvojo pagert.
2. Nu gi juokingai kalbat. Jei tyrimas numatytas 9.30. Tai kaip jūs manote, kada reikia išvažiuoti, norint įveikti kokius 300 km, dar Vilniaus rytinius kamščius? Aš prieš kelionę vaiką turiu ir nuprausti, ir aprengti, ir pamaitinti. Aišku, jei jums normalu 2,5 metų vaiką plėšti pusę penkių (kai jis įpratęs miegoti iki 9 val.), tai apie ką mes kalbam.

Galite mane teisti ir čia forume. Aš žinau tiesą, aš elgiuosi laikydamasi teismo nutarčių. Ir tikrai kovosiu, kad kažkoks šiukšlė mano vaiko netąsytų, manęs nežemintų, vien todėl kad patenkintų savo įgeidžius.