QUOTE(voruzele @ 2008 11 23, 11:01)
1. Kad mano vyras turi galimybę papirkti teisėją, man buvo žinoma ir be advokatės.
2. VTAT "bobelės", kaip jūs išsireiškėte, yra vaiko interesus atstovaujanti pusė, teisme.
3. Dėl DNR tyrimo yra įstatymai, kurių laikantis ir turi būti atliktas šis tyrimas.
4. Pabrėžiu, jog aš nežiūrėdama, kad įstatymai mano ir vaiko pusėje, SUTIKAU IR NUVYKAU tyrimui. NEATVYKO IEŠKOVAS.
5. Ir jūs manote, kad yra visiškai normalu, tąsyti moterį su mažučiu vaiku šimtus kilometrų tiek kartų, kiek pageidaus ieškovas. O jis gali sau leisti neatvykti.
6. Tai įdomi būtų jūsų nuomonė, kiek gi kartų jums atrodytų normalu, kad aš važiuočiau, išleisdama kelionei po 400 Lt, išsiprašydama iš darbo?
7. Bet tenkinti iškrypėliškus įgeidžius, mane žeminti ir kankinti, tikrai nesiruošiu.
8. Beje, man labai įdomu, o ką jūs tokio tragiško įžvelgiate teisėjos nušalinime?

2. VTAT "bobelės", kaip jūs išsireiškėte, yra vaiko interesus atstovaujanti pusė, teisme.
3. Dėl DNR tyrimo yra įstatymai, kurių laikantis ir turi būti atliktas šis tyrimas.
4. Pabrėžiu, jog aš nežiūrėdama, kad įstatymai mano ir vaiko pusėje, SUTIKAU IR NUVYKAU tyrimui. NEATVYKO IEŠKOVAS.
5. Ir jūs manote, kad yra visiškai normalu, tąsyti moterį su mažučiu vaiku šimtus kilometrų tiek kartų, kiek pageidaus ieškovas. O jis gali sau leisti neatvykti.

6. Tai įdomi būtų jūsų nuomonė, kiek gi kartų jums atrodytų normalu, kad aš važiuočiau, išleisdama kelionei po 400 Lt, išsiprašydama iš darbo?
7. Bet tenkinti iškrypėliškus įgeidžius, mane žeminti ir kankinti, tikrai nesiruošiu.
8. Beje, man labai įdomu, o ką jūs tokio tragiško įžvelgiate teisėjos nušalinime?

1. Jei jums žinomi tokie įtarimai, tai jūs turite apie juos pranešti atitinkamoms tarnyboms.
2. VTAT bobelės ir yra VTAT bobelės. Jų išduotos pažymos yra reikalingos teismui, tačiau jų pačių nuomonė yra niekinė.
3. Būtent taip.
4. Įstatymai niekada nebūna niekieno pusėje. Įstatymai yra įstatymai. Beje ieškovas turi teisę atvykti, turi teisę neatvykti, jei teisėjo sprendimu nėra nurodyta kitaip.
5. Taip, man tai atrodo normalu.
6. Tiek, kiek reikės, tiek ir važinėsit. Jūsų patirtos išlaidos bus priteistos iš ieškovo, jei jo ieškinys nebus patenkintas, o jūsų - bus.
7. Pasidarė įdomu - kaip gi tas DNR testas atliekamas, jei jūs tai priimate kaip iškrypėliškus įgeidžius... Visad maniau, kad imamas kraujas iš piršto.
8. Visiškai nieko. Beje niekur ir nerašiau, kad teisėjos nereikia nušalinti. Bet nušalinti dėl ko? Ar jūs įsivaizduojate kiek reikia pinigų, kad papirkti teisėją? Kaip manote, kokia pinigų suma susigundytų teisėjas(a), kad rizikuotų savo darbu, ateitimi, o galbūt net laisve? Ir jei jūsų advokatė sako, kad teisėjas (a) yra papirktas - tai jūs jau žinote ką aš apie ją galvoju.
Jei netikit manim - nueikit pas tą teisėją ir papirkit jį (ją). Manau tam reikės daugiau pinigų, nei bus priteistas išlaikymas vaikui už 50 metų.