QUOTE(voruzele @ 2008 11 23, 16:02)
1.
2. Jis akivaizdžiai buvo neobjektyvus man. Sutikau. Bet daugiau nebesutiksiu. Ir jei dar kartą bus bandoma spausti - prašysiu nusišalinti teisėją.
3. Apie ką ir kalbu: ĮRODYMŲ JOKIŲ.
4. Taip, sutinku. Bet galima nelaukti teismo sprendimo, jei matome akivaizdų neobjektyvumą. Galima prašyti nusišalinti.
5. Būtent, jei jūs save laikote visuomenės dalimi, tai moralės principai jums pažįstami. Argi moralu, varginti moterį su mažu vaiku ant rankų, kai pats tuo tarpu, net nesiteiki pranešti apie savo neatvykimą. Netikiu, Medini, jog jūs sau leistumėte taip elgtis. Juk tai žema.
6. Aaa, tai jam galima rašyti el.laiškus, o tame laiške suregzti sakinį apie savo ketinimus neatvykti, jau per sunku? Medicininis auditas galės pasidomėti, kodėl jo motinos gydomus pacientus taip dažnai ištinka ūmūs ligos priepuoliai.

2. Jis akivaizdžiai buvo neobjektyvus man. Sutikau. Bet daugiau nebesutiksiu. Ir jei dar kartą bus bandoma spausti - prašysiu nusišalinti teisėją.
3. Apie ką ir kalbu: ĮRODYMŲ JOKIŲ.
4. Taip, sutinku. Bet galima nelaukti teismo sprendimo, jei matome akivaizdų neobjektyvumą. Galima prašyti nusišalinti.
5. Būtent, jei jūs save laikote visuomenės dalimi, tai moralės principai jums pažįstami. Argi moralu, varginti moterį su mažu vaiku ant rankų, kai pats tuo tarpu, net nesiteiki pranešti apie savo neatvykimą. Netikiu, Medini, jog jūs sau leistumėte taip elgtis. Juk tai žema.
6. Aaa, tai jam galima rašyti el.laiškus, o tame laiške suregzti sakinį apie savo ketinimus neatvykti, jau per sunku? Medicininis auditas galės pasidomėti, kodėl jo motinos gydomus pacientus taip dažnai ištinka ūmūs ligos priepuoliai.
2. Tai jūsų teisė. Teismas turi savo teises ir pareigas.
3. Tai yra teismo prerogatyva įvertinus visą bylos medžiagą skirti ar ne DNR tyrimą. Jūsų nuomonė yra šališka ir duotoju atveju niekinė.
4. Galima. Žr. Nr 2.
5. Nematau nieko bendro tarp DNR tyrimo ir moralės. Jūs net neįsivaizduojat kaip aš galiu elgtis. Ir mano poelgiai neturi įtakos mano ūgiui.
6. Galima. Gal ir per sunku. Jūsų teisė kreiptis į medicininį auditą. Jei šis auditas neras pažeidimų tai informacija apie tai gali būti pateikta teismui. Nuolatiniai skundai gali padaryti teismui neigiamą įspūdį. Precedentai buvo ir net Aukščiausiasis Teismas į tai atsižvelgia.
Papildyta:
QUOTE(voruzele @ 2008 11 23, 16:06)
1. Kartais diagnozei išaiškėti reikia laiko. Ypač jei nesi tos srities žinovas ir neturi daug patirties.
2. Beje, moteris nebėga nuo atsakomybės, kokia ji bebūtų. "Tepė slides" tas "ligonis".
2. Beje, moteris nebėga nuo atsakomybės, kokia ji bebūtų. "Tepė slides" tas "ligonis".
1. Taip, tai gali būti.
2. O kas sakė, kad numanomas vaiko tėvas bėga nuo atsakomybės? Jei teismo bus skirtas išlaikymas vaikui, tai jis tą išlaikymą ir mokės. Dabar sunku pasakyti ar vaiko tėvas dalyvaus vaiko auklėjime, bet tai įmanoma. Galbūt kada nors vaikas net apsigyvens pas tėvą.
QUOTE(bjolla @ 2008 11 23, 16:07)
rizika visada yra
nesvarbu,ar mes diskutuojame apie proto neturėjimą tiesiogine ar perkeltine prasme 

Nežinau kokia yra "proto neturėjimo" perkeltinė prasmė.