QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 16:59)
Sakykit, o jūs tikit, kad moterys santuokoje būna ištikimos vyrams? Rimtai? Ar apsimetat čia kvailele... Geriau jau apsimestumėt...
Čia ne mano manymo ar nemanymo klausimas. Matot, teisme turėtų būti pateikiami įrodymai.
O jūs savo vaikams jau padarėt DNR tyrimus?

Negi vis dar delsiat? Rimtai?

Anot mano vyro, tai aštuoni iš dešimties vyrų Lietuvoje augina ne savo vaikus (aš tik nežinau iš kur jis tokią statistiką ištraukė). Verti dėmesio argumentai, todėl nedelsiant ir jūs darykit tyrimus. Negi žmonos santuokoje būna ištikimos. Jūsiškė neišimtis.
Papildyta:
QUOTE(ciuke @ 2008 11 01, 14:25)
Na paims paprasciausiai kraujuka is pirsto, kaip paprastai tai daroma, beje visiems trims-vaikeliui, mamai, teciui, ir viskas. Tada tevelis gal atsiprasys uz tokias kalbas ir itarimus
..
Jei tik tokia procedūra, tai viskas normalu. Ištversim. O paskui tėkšim tam "tėveliui" į akis popierių, ir daugiau mes jo akyse nenorėsim matyt. Kad neatsiprašys, tai faktas. Nes jis jau dabar pateikė prašymą teismui NESKIRTI LAIKO SUSITIKIMAMS SU VAIKU. Bando pavirsti į jaunikį. Išsiskirs, išbrauks vaiką iš gyvenimo ir vėl ... svajonių jaunikis.

Tai ir tas DNR tyrimas jam kaip skęstančiam šiaudas, turbūt galvoja, na gal... ir pavyktų nusikratyt atsakomybės.