Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaiko tėvas atsisako darytis DNR

QUOTE(voruzele @ 2008 10 31, 16:52)
Kad ir santuokoje gimęs vaikas, vis tiek šovė kokiam niekšui į galvą noras pakankinti, pažeminti žmoną - ir prašom.

Sakykit, o jūs tikit, kad moterys santuokoje būna ištikimos vyrams? Rimtai? Ar apsimetat čia kvailele... Geriau jau apsimestumėt...
Atsakyti
nesileiskit smeiziamos ir gazdinamos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstee @ 2008 07 04, 10:01)
sveikos merginos,manau ne taip mane supratot,as jo priristi prie save nenoriu,zinau kad per prievarta mylimas nebusi,tik va kila klausimas man ar verta kovot del pinigeliu ir pavardes vaikeliui,tik va jullia va gerai isvelge,as ir va mastau ar ateiti po to nekils man problemu kai turesiu vyra ir bus problema kai mano vyras negales isivaikint,ir ta mintis kad tures teisiu i mano vaika teisiu mane ir atbaido kolkas nuo teismu,na kai rase kad 300-400lt tik bet vis jau dasidurimas,as dar ir esu motinystes atostogose gaunu pinigelius,ir nemazai,dar tie butu pinigai,tai visai puikiai pragyventume,be visa ko mano tevai visaka perka mano vaikeliui,begalo myli smile.gif uzvedziau sia temele nes visos mano drauges mane ragina kovoti,sako kad ne tavo vienos vaikas,kodel tu viena turi islaikyti ir panasiai,na irodymu tai turesiu begale jei prireiks,ir nuotrauku ir bendru draugu,ir sunaus panasumas mirksiukas.gif ,na zodziu kaip ir sakiau esu susipainiuojus,vienisa ir iskaudinta,kad jo savo gyvenime matyt nenoriu tai esu tikra,kad ir kaip skaudu be butu,aciu uz atsakymus merginos smile.gif

Turetum apsispresti kas svarbiau ar ramybe ar pinigeliai. Auginant vaika pinigeliu irgi reikai nemazai, o jei jam to vaikelio nereikia tai ir nebus kliuciu del kito tevelio.
Kita vertus, jei Tu dabar nesikreipsi del islaikimo priteisimo, gali but, kad teks labai susiverzt dirzus, viena auginsi, kankinsies, o po 5 metu pasirodis biologinis tevas ir pareikalaus DNR tyrymu, ir tu turesi daryti ir nuo to momento jis tures visas tevo teises ir tave apkaltins, kad nuo jo nuslepei.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 16:59)
Sakykit, o jūs tikit, kad moterys santuokoje būna ištikimos vyrams? Rimtai? Ar apsimetat čia kvailele... Geriau jau apsimestumėt...

Čia ne mano manymo ar nemanymo klausimas. Matot, teisme turėtų būti pateikiami įrodymai. mirksiukas.gif
O jūs savo vaikams jau padarėt DNR tyrimus? unsure.gif Negi vis dar delsiat? Rimtai? blink.gif Anot mano vyro, tai aštuoni iš dešimties vyrų Lietuvoje augina ne savo vaikus (aš tik nežinau iš kur jis tokią statistiką ištraukė). Verti dėmesio argumentai, todėl nedelsiant ir jūs darykit tyrimus. Negi žmonos santuokoje būna ištikimos. Jūsiškė neišimtis. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(ciuke @ 2008 11 01, 14:25)
Na paims paprasciausiai kraujuka is pirsto, kaip paprastai tai daroma, beje visiems trims-vaikeliui, mamai, teciui, ir viskas. Tada tevelis gal atsiprasys uz tokias kalbas ir itarimus…..  4u.gif

Jei tik tokia procedūra, tai viskas normalu. Ištversim. O paskui tėkšim tam "tėveliui" į akis popierių, ir daugiau mes jo akyse nenorėsim matyt. Kad neatsiprašys, tai faktas. Nes jis jau dabar pateikė prašymą teismui NESKIRTI LAIKO SUSITIKIMAMS SU VAIKU. Bando pavirsti į jaunikį. Išsiskirs, išbrauks vaiką iš gyvenimo ir vėl ... svajonių jaunikis. doh.gif Tai ir tas DNR tyrimas jam kaip skęstančiam šiaudas, turbūt galvoja, na gal... ir pavyktų nusikratyt atsakomybės.
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2008 11 01, 21:07)
Čia ne mano manymo ar nemanymo klausimas. Matot, teisme turėtų būti pateikiami įrodymai. mirksiukas.gif
O jūs savo vaikams jau padarėt DNR tyrimus? unsure.gif Negi vis dar delsiat? Rimtai? blink.gif Anot mano vyro, tai aštuoni iš dešimties vyrų Lietuvoje augina ne savo vaikus (aš tik nežinau iš kur jis tokią statistiką ištraukė). Verti dėmesio argumentai, todėl nedelsiant ir jūs darykit tyrimus. Negi žmonos santuokoje būna ištikimos. Jūsiškė neišimtis. tongue.gif

Jei tik tokia procedūra, tai viskas normalu. Ištversim. O paskui tėkšim tam "tėveliui" į akis popierių, ir daugiau mes jo akyse nenorėsim matyt. Kad neatsiprašys, tai faktas. Nes jis jau dabar pateikė prašymą teismui NESKIRTI LAIKO SUSITIKIMAMS SU VAIKU. Bando pavirsti į jaunikį. Išsiskirs, išbrauks vaiką iš gyvenimo ir vėl ... svajonių jaunikis. doh.gif Tai ir tas DNR tyrimas jam kaip skęstančiam šiaudas, turbūt galvoja, na gal... ir pavyktų nusikratyt atsakomybės.

Ne, dar nedariau... PAgal atliktus tyrimus, tik du iš dešimties... Taigi penktadalis, dar ne taip baisiai... Beje aš nenoriu žinoti, kad neturiu sūnaus. Kaip beje nenoriu žinoti ir to ar turiu daugiau vaikų... TEgu lieka kai yra.

Jei mesdama popieriaus lapą jam į akis suteiksite jam fizinį ar moralinį skausmą - būsite teisiama.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 23:10)
Ne, dar nedariau... PAgal atliktus tyrimus, tik du iš dešimties... Taigi penktadalis, dar ne taip baisiai... Beje aš nenoriu žinoti, kad neturiu sūnaus. Kaip beje nenoriu žinoti ir to ar turiu daugiau vaikų... TEgu lieka kai yra.

Jei mesdama popieriaus lapą jam į akis suteiksite jam fizinį ar moralinį skausmą - būsite teisiama.

Na va, mano vyras (greit bus buvęs) turi netikslią informaciją. Gal tai jį nuramintų. Tik jis, manau, vis dėl to labai norėtų žinoti, kad neturi dukters.

Aš mesiu jam popierių, kai niekas nematys. Išorinių žymių neliks, liudininkų nebus - taigi, išvengsiu teismo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2008 11 01, 21:18)
Aš mesiu jam popierių, kai niekas nematys. Išorinių žymių neliks, liudininkų nebus - taigi, išvengsiu teismo.  mirksiukas.gif

Jūs jau kaifuojat nuo to, ar ne? Jei jūsų vyras ne kvailas - tai jis numatys jūsų veiksmus ir paruoš tokį atsaką, kad mažai nepasirodys. Na o jei kvailas - tuomet gal vaiką jam palikit? Sunku su atsilikėliais, o genetika - žiaurus dalykas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 23:21)
Jūs jau kaifuojat nuo to, ar ne? Jei jūsų vyras ne kvailas - tai jis numatys jūsų veiksmus ir paruoš tokį atsaką, kad mažai nepasirodys. Na o jei kvailas - tuomet gal vaiką jam palikit? Sunku su atsilikėliais, o genetika - žiaurus dalykas...

Mano vyras kvailas. Todėl ir skiriamės. Man su kvailiais nepakeliui. nail.gif Genetika - sudėtingas dalykas, neįmanoma nuspėti įvairių kombinacijų. Šį kartą gavosi puikus rezultatas. ax.gif Kartais pati pagalvoju, kad tas kvailys, matydamas tokį nuostabų, puikų vaiką, turi suabejot ar čia jo nuopelnas. g.gif

Beje, aš kaifuoju kiek nuo kitokių dalykų. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voruzele: 01 lapkričio 2008 - 21:25
QUOTE(voruzele @ 2008 11 01, 21:24)
Kartais pati pagalvoju, kad tas kvailys, matydamas tokį nuostabų, puikų vaiką, turi suabejot ar čia jo nuopelnas. g.gif

A... eilinė genetikos mįslė... Aišku. Nieko naujo. Na - jei kvailas, tuomet pasakykite, kad dar tris vaikus nuo jo turi ir tegu moka alimentus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 23:26)
A... eilinė genetikos mįslė... Aišku. Nieko naujo. Na - jei kvailas, tuomet pasakykite, kad dar tris vaikus nuo jo turi ir tegu moka alimentus.

Joo, žmogaus protui įminti genetikos mįsles dar sunkoka. Aš šį kartą esu tikrai maloniai nustebinta, nes jei rimtai, tai tikrai nesitikėjau to, ką turiu.
Bėda, kad tiek vaikų neturiu. Bet kai kvailas, manau, pats netruks ir prisidarys likusių.
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2008 11 01, 21:31)
Bėda, kad tiek vaikų neturiu.

Bet du tai turit... Ar čia dar vienas kvailys buvo prieš šį ar dar vienas - po šio?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 11 01, 23:33)
Bet du tai turit... Ar čia dar vienas kvailys buvo prieš šį ar dar vienas - po šio?

O sako, kad moterys smalsios. tongue.gif Kitas nekvailas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo voruzele: 01 lapkričio 2008 - 21:36