Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

nusipirkau elastinį, šildau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 14, 14:47)
nusipirkau elastinį, šildau  blush2.gif

ale tu greituolė lotuliukas.gif

sėkmės 4u.gif

beje, gerai ištirpink vašką iki maksimalaus skystumo ir biškį palauk kol atvės - tada tepk mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos mergaites,
prisiskaiciau as apie tuos guzus ir persigandau blink.gif o velnias galvoju prisizaisiu - jau 5 metai kojytes, pazastys ir sonines bikini sritis tavrkau el. epiliatoriumi.. ir NIEKO ax.gif .. tfu tfu tfu kaip sakoma, bet tikrai visaks ciki piki! pazastys svarios baltos 4u.gif savaite laiko galvos sukt nereikia, plius atsauge plaukeliai tokie plonyciai ir balti kad galima butu ir dvi sav. apseit be epiliatoriaus, bet as pati matau, tai man negrazu blush2.gif ..
o kad skauda tai nesamone schmoll.gif as pirma kart depiliavau nuskutus ir pradedancius ataugti, tai beveik nieko nepajauciau, o dabar isvis be jokiu skausmingu pojuciu drinks_cheers.gif man sakusmingiau slaunis depiliuojant blush2.gif
sunkiausia ko gera buvo su bikini. is pradziu kiek oda dirgino, bet su laiku gal priprato, o be to emiau naudoti po depiliacine zele is SPA. tai ja ir kojytes ir pazastis patepu. labai puikiai bet kokius paraudimus nuima, jau po 10min galiu su sijonuku vaiksciot biggrin.gif 4u.gif
del bikini salinu tik pacius soninius, kad is po kelnaiciu nelystu, o visa kita tvarkau zirklutemis ir skutinmosi peiliuku mirksiukas.gif taip sakant dar nesu tiek saltakrauje kad prie tokios vietos elektros sreve kisciau mirksiukas.gif

beja epiliatoriu pirkau su gydytojos palaiminimu. ir DEMESIO! prie jo yra psec antgaliai pazastims ir bikini linijai ax.gif ..

del deziku tai galiu parekomenduot sanex tiek kreminis tiek rutulinis abu vienodai puikus thumbup.gif be to jei teisingai naudojamas(rengiamasi tik pazastims isdziuvus) netepa juodu drabuziu thumbup.gif thumbup.gif !
Atsakyti
Na ką gi - persiskaičiusi visus postus, padariau tokią išvadą: depiliatorių pirkti apsimoka, kad ir tik kojoms, o jei mano prganizmas netoleruos elektros srovės pažastų ir bikini zonoje - nieko tokio.. Ten pasidarbuosiu peiliukais (vis ne toks plotas, kaip kojų) smile.gif
Šiandien varau pirkt depiliatoriaus thumbup.gif
Gal kuri patartumėte, kokios firmos kokį modelį geriau įsigyti? g.gif Nusižiūrėjau PHILIPS, apie 180 Lt, su pridedamais antgaliais bikini ir pažastų zonoms.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2005 12 15, 13:24)
Na ką gi - persiskaičiusi visus postus, padariau tokią išvadą: depiliatorių pirkti apsimoka, kad ir tik kojoms, o jei mano prganizmas netoleruos elektros srovės pažastų ir bikini zonoje - nieko tokio.. Ten pasidarbuosiu peiliukais (vis ne toks plotas, kaip kojų) smile.gif
Gal kuri patartumėte, kokios firmos kokį modelį geriau įsigyti? g.gif Nusižiūrėjau PHILIPS, apie 180 Lt, su pridedamais antgaliais bikini ir pažastų zonoms.. g.gif

thumbup.gif pas mane irgi philips satinelle sensitive body total thumbup.gif
su 2masazuojamos galvutes(beja kazkaip niekad nenaudoju, gal tiks is pradziu isijungdavau), kojytems, ir pazastims bei bikini sriciai, ir spec antgalis pazastims ir bikini. galima ikrauti ir veztis kur nori arba depiliuotis isijungus i elektros lizda thumbup.gif as mokejau ~250lt, bet manau dabar jau pigiau galima gauti mirksiukas.gif

sekme ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kootwella @ 2005 12 15, 13:24)

thumbup.gif pas mane irgi philips satinelle sensitive body total thumbup.gif
va kaip atrodo
http://www_potrebite...1/epi6417.shtml
tik mano senesnio dizaino blush2.gif
su 2masazuojamos galvutes(beja kazkaip niekad nenaudoju, gal tiks is pradziu), kojytems, ir pazastims bei bikini sriciai, ir spec antgalis pazastims ir bikini. galima ikrauti ir veztis kur nori arba depiliuotis isijungus i elektros lizda thumbup.gif as mokejau ~250lt, bet manau dabar jau pigiau galima gauti mirksiukas.gif

sekme ir kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyritityri: 15 gruodžio 2005 - 18:05
Na as pirkau depiliatoriu kuris dabar apie 80 lt kainuoja (tada buvo brangiau), Philips pas mane, jau kokie 4 metai veikia be jokiu problemu.Nesuprantu kam moketi simtais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2005 12 15, 20:11)
Na as pirkau depiliatoriu kuris dabar apie 80 lt kainuoja (tada buvo brangiau), Philips pas mane, jau kokie 4 metai veikia be jokiu problemu.Nesuprantu kam moketi simtais ax.gif

ka zinau tada tokios kainos buvo ax.gif tas buvo naujas, be to man ji daktare rekomendavo blush2.gif
bet is tikro tai jokio skirtimo, o philips tai tikrai super irlai laiko thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 14, 14:47)
nusipirkau elastinį, šildau  blush2.gif

na tai kaip sekesi su elastiniu?
smalsu, nes gal siandiena begsiu ir as nusipirkti g.gif ax.gif
Atsakyti

Procedūrinis klausimėlis dėl elastinio vaško: kaip ten su tom temperatūrom būna, kai jis ištirpsta? Ar tik šiaip šiltas, ar karštas, o gal užverda? Kaip išmanevruot neišsiplikius bikinio? biggrin.gif
Noriu išmėgint, bo patiko su mažom veet juostelėm rezultatas, tik kad jos labai nemanevringos... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 01 06, 11:27)
Procedūrinis klausimėlis dėl elastinio vaško: kaip ten su tom temperatūrom būna, kai jis ištirpsta? Ar tik šiaip šiltas, ar karštas, o gal užverda? Kaip išmanevruot neišsiplikius bikinio?  biggrin.gif
Noriu išmėgint, bo patiko su mažom veet juostelėm rezultatas, tik kad jos labai nemanevringos...  ax.gif

kaip anksciau buvo mineta,tai vaskas turi gerai istirpti, o uzvirti tai nemanau,kad gerai g.gif del karscio, pati jausi, ar per karstas ar normalus, nemanau,kad nusideginsi mirksiukas.gif (na nebent verdanti desi lotuliukas.gif ) kosmetinaime kai deda vaska jauciasi kad jis karstas, bet tikrai nedegina!!
man tai kitas klausimelis (skaiciau bet nelabai iki galo supratau doh.gif blush2.gif ) ar ir kojas depiliuojat tuo elastiniu vasku ar joms jau koki kitoki reikia isigyti?
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 01 06, 11:42)
kaip anksciau buvo mineta,tai vaskas turi gerai istirpti, o uzvirti tai nemanau,kad gerai  g.gif del karscio, pati jausi, ar per karstas ar normalus, nemanau,kad nusideginsi  mirksiukas.gif (na nebent verdanti desi  lotuliukas.gif ) kosmetinaime kai deda vaska jauciasi kad jis karstas, bet tikrai nedegina!!
man tai kitas klausimelis (skaiciau bet nelabai iki galo supratau  doh.gif  blush2.gif ) ar ir kojas depiliuojat tuo elastiniu vasku ar joms jau koki kitoki reikia isigyti?

teisingai atsakei

su tuo vašku depiliuoju viską (bikini, pažastys, kojos) mirksiukas.gif

beje, man atrodo, kad jis skirtas būtent kojoms (t.y. ne ypač jautrioms vietoms), bet aš naudoju viskam 4u.gif
Atsakyti