QUOTE(Brazile @ 2005 11 25, 09:41)
Pirkausi tuos vasko rutuliukus Solvesteloje. Tai dabar laukiu tavo konsultacijos
Del depiliacijos tai man klausimu nekyla, bet va pats paruosimas depiliacijai.
Ar neprisiterlioja? Kaip istirpini tuos diskus? Kokiam inde ir kiek disku vienai depiliacijai? Kuo uztepi?
Shalimar neblogai paaiškino
bet aš aprašysiu visą procesą
depiliaciją atlieku virtuvėje
imu metalinį dubenėlį, įpilu vandens ir pastatau ant viryklės ant mažos ugnies
į dubenėlį įstatau mažą metalinį puoduką, į jį įdedu 1 diskelį (kai jis baigiasi, įdedu kitą, galima ir gabaliuką atlaužti)
laukiu kol ištiprps - reikia kad ištirptų gerai (visiškai)
vašką tepu su medine mentele (panaši kaip tikrinti gerklę poliklinikoje), jų pirkau toje pačioje parduotuvėje 0,21 ct 1 vnt.
šiaip aš įgudau ir nieko neprisiterliojuų
kad nesugadinti virtuvės, padedu senų laikraščių ant grindų (pas mane netoli viryklės stovi stalas, tai aš keliu koją ant stalo ir tepu vašką, kuris yra ant virryklės)
tepti reikia palei plaukų augimo kryptį, nedidelį lopinėlį
vaškas greitai džiūsta, ir sudžiūvęs nelimpa
plėšti už kraštelio
vaško likučiai ir gerai nusikrapšto
baigus depiliaciją, išmetu laikraščius, vaško likučius iš puodelio (kol vaškas yra karštas) išvalau su senu skuduru (skudurą išmetu), puodelis skirtas tik šiam reikalui
po to pasiimu naują kempinelę indams plauti (kur viena pusė šiurkštesnė), einu į vonią ir ten po vandeniu nukrapštau viską kas liko po depilliacijos ir visa išsimaudau
gal kam atrodo sudėtinga, bet viską depiliuojant (pažastys, bikini, kojos) visas procesas užtrunka 2-3 valandos (nuo paruošimo iki sutvarkymo virtuvės ir dušo)
priminsiu dėl skausmo - skaičiau, kad organizmas mažiausiai jautrus skausmui po mėnesinių, o per jas labiausiai jautrus