Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

QUOTE(Nainai @ 2005 11 30, 13:33)
Uzsispyrusi ir as buvau prisidirbusi . Nusipirkau epiliatoriu uz 300 lt, kvaisa sad.gif kad pavariau, tai vasara turejau su pedkelnem vaikscioti sad.gif dabar vel prisiminiau, kad turiu, pabandziau vel epiliuot, tai kojas vel reikejo gydytis sad.gif sudas tikras

Na, as su epiliatorium per kokius 6 metus jau pripratinau savo kojeles ir netgi pazastis. Tik erzina, kad nevienodai plaukeliai atauga (vienus israuni, kiti dar vov vos islinde, tai tu nepaima, o tada pasaka be galo...), tai kas savaite depiliuotis reikia...
Atsakyti
Na ka, eksperimentas atliktas. Jau dariau bikini depiliacija pati su vasku, tai vodkes simta gramu reikejo ikalt vietoj nuskausminamuju, bet rezultatas neblogas gavosi:) Dar pridrabsciau kaip pusprote, tai poto gramdziau nuo grindu ir virykles vaska.
Patiko tas vaskas, kur be juosteliu plesomas, stingsta gerai ir patogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 30 lapkričio 2005 - 17:05
QUOTE(Brazile @ 2005 11 30, 17:04)
Na ka, eksperimentas atliktas. Jau dariau bikini depiliacija pati su vasku, tai vodkes simta gramu reikejo ikalt vietoj nuskausminamuju, bet rezultatas neblogas gavosi:) Dar pridrabsciau kaip pusprote, tai poto gramdziau nuo grindu ir virykles vaska.
Patiko tas vaskas, kur be juosteliu plesomas, stingsta gerai ir patogu.

nu tai sveikinu bigsmile.gif
tikiuosi gūdžiai ir patirtis greitai ateis biggrin.gif

nes man dabar tai viskas super išeina, kad net ir turėdama pinigų nenorėčiau eiti į saloną

viską pasidarau, kaip sau noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mikrobanginėj galima šildyti? blush2.gif unsure.gif
keliauju ryt apsipirkti vaškų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 12, 20:04)
o mikrobanginėj galima šildyti?  blush2.gif  unsure.gif
keliauju ryt apsipirkti vaškų  ax.gif

galima, bet ne metaliniame inde (nu į mikrobangę metalinių dėti negalima)

bet iš asmeninės patirties (anksčiau irgi šildydavau miktobangėj) sakyčiau geriau ant viryklės ant mažos ugnies

o tai pašildai mikrobangei - vaškas tai per karštas, tai per greitai sukietėja ir nuolatos reikia vis pašildyti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2005 11 30, 09:43)
Pas mane virtuvėje nėra užuolaidų g.gif  o priešais stovi kitas daugiabutis g.gif
Ot tai būtų vaizdelis  bigsmile.gif  Išeina koks nors vyrukas į balkoną parūkyt ir te tau  lotuliukas.gif grožybės lotuliukas.gif

tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 11 16, 08:51)
Nu geras, apie diskelius tai jos isvis net neuzsimine!... Tai, ka jos rode, buvo vientisa mase... Na kiekis tai nemazas, bet tiksliai nzn kiek ten jo. Bet tai tikrai nebuvo diskeliai schmoll.gif .
O persikele jie, kaip jau minejau,  i Jasinskio 3-13. Vaziuojant link Zveryno prie "Taurakalnio" stoteles pirmas pastatas. Eini Zveryno link. Pastato gale yra tokia kaip arka ir ten uzejus is karto dezinej laiptukai ir didele iskaba "Solvestela". Is gatves puses ant lango taip pat prikabintas lapas su pavadinimu. Hmmm... g.gif  Nezinau ar labai as cia aiskiai paaiskinau, bet gal rasi ax.gif

aš tundra išjėjau ieškoti adreso neužsirašius. doh.gif galvojau, viskas aišku, Jasinskio pradžioj, ir taip rasiu blush2.gif nu ir nugrybavau. užėjau į kažkokią DIFA, ten kg vaško - 60 lt blink.gif blink.gif doh.gif tokie rausvi rutuliukai smulkūs.
tai va, rytoj vėl eisiu, dabar jau žinosiu kur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 12, 20:04)
o mikrobanginėj galima šildyti?  blush2.gif  unsure.gif
keliauju ryt apsipirkti vaškų  ax.gif

As kai bandziau mikrobangej sildyti, tai dumai tik rukti pradejo, o vaskas neistirpo blink.gif
Geriau jau karsto vandens vonelej ax.gif
Atsakyti
nusipirkau vaško, bet ne elastinio, o tokiuose kvadratiniuose indeliuose.kaip sviesto pakelis atrodo biggrin.gif vienam gale sukasi volelis ir tepasi vaškas. reikia juostelių. yra specialaus bikini zonai, su siauriu voleliu. tą irgi paėmiau.
einu bandyt mirksiukas.gif
po 6 lt jie thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 14, 13:33)
nusipirkau vaško, bet ne elastinio, o tokiuose kvadratiniuose indeliuose.kaip sviesto pakelis atrodo  biggrin.gif vienam gale sukasi volelis ir tepasi vaškas. reikia juostelių. yra specialaus bikini zonai, su siauriu voleliu. tą irgi paėmiau.
einu bandyt  mirksiukas.gif
po 6 lt jie  thumbup.gif

isduok kur pirkai? ax.gif 4u.gif ir as noriu . ir parasyk ar gerai pesa bigsmile.gif
Atsakyti
tragedija doh.gif doh.gif kaip man paaiškino, visai nebūtina pirkti specialių juostelių (labai didelis maišas- 36 lt, neišpakuoja doh.gif ), tinka bet koks popierius. ir ką gi- išsivaškavau, vaškas klaikiai lipnus, o popierius sutyžta doh.gif doh.gif kol aš viską atgramdžiau doh.gif
žodžiu, šykštus moka du kartus, varau pirkti elastinio blush2.gif
jasinkio 3-13
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 12 14, 14:03)
tragedija  doh.gif  doh.gif kaip man paaiškino, visai nebūtina pirkti specialių juostelių (labai didelis maišas- 36 lt, neišpakuoja doh.gif ), tinka bet koks popierius. ir ką gi- išsivaškavau, vaškas klaikiai lipnus, o popierius sutyžta  doh.gif  doh.gif  kol aš viską atgramdžiau  doh.gif
žodžiu, šykštus moka du kartus, varau pirkti elastinio  blush2.gif
jasinkio 3-13

neskubėk

o pabandyk pasidaryti juosteles iš žurnalų viršelių ax.gif
turėtų tikti mirksiukas.gif
netinka paprastas popierius ir laikraščiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 14 gruodžio 2005 - 14:40