Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija

nu va se sau kad nori.... unsure.gif as jau zadejau pfilipsa pirkt bet jei jis ne rauna o pjauna blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Na didziaja dali israuna vistiek, as naudoju ir normaliai viskas. o Braun nebndziau. Tik drauge sake, kad Braun'o retesnes tos znyplytes (ar kaip ten blush2.gif , kur plaukus rauna) todel dazniau reikia bruzinti blush2.gif O gal kaip tik ir todel, kad ten retesnes tos znyplytes, tai ir israuna visus ax.gif Na net nezinau... Gla jei nezinociau, tai nepastebeciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(EViki @ 2006 02 25, 19:19)
help.gif  help.gif  help.gif kas man gali paaiškinti, ką aš darau ne taip??? Depiliuojuos su elektriniu depiliatorium Philips, aišku stažas dar nėr didelis, nu bet pagal tai kaip plaukeliai atauginėja, tai man atrodo kad didžiąją dalį jų aš nuskutu, o ne išraviu... g.gif  verysad.gif  verysad.gif

ti gal tu ne ta galvute esi uzdejus g.gif pas mane viena yra skutimui mirksiukas.gif nes mano philipsiukas viska israuna super, jei akinius bunu uzsidejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif cool.gif
Papildyta:
QUOTE(egle.a @ 2006 02 25, 22:56)
Na didziaja dali israuna vistiek, as naudoju ir normaliai viskas. o Braun nebndziau. Tik drauge sake, kad Braun'o retesnes tos znyplytes (ar kaip ten  blush2.gif , kur plaukus rauna) todel dazniau reikia bruzinti  blush2.gif  O gal kaip tik ir todel, kad ten retesnes tos znyplytes, tai ir israuna visus  ax.gif  Na net nezinau... Gla jei nezinociau, tai nepastebeciau  g.gif

beje as paziurejau pa smane trys visgi galvutes:
1 skutimui (bet totalus sudas)
2 pradedancioms depiliuoti - retesni tie dntukai
3 igudusiom rovikem, kur tankesni plaukeliu ciuptuvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 26, 01:41)
ti gal tu ne ta galvute esi uzdejus  g.gif  pas mane viena yra skutimui  mirksiukas.gif nes mano philipsiukas viska israuna super, jei akinius bunu uzsidejus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cool.gif
Papildyta:
beje as paziurejau pa smane trys visgi galvutes:
1 skutimui (bet totalus sudas)
2 pradedancioms depiliuoti - retesni tie dntukai
3 igudusiom rovikem, kur tankesni plaukeliu ciuptuvai  thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai kad, tą . Pas mane irgi trys, viena skutimui- -pritariu Š...
kita depiliacijai, ir kita odai šveisti, ar kaip ten.. ja nesinaudoju. g.gif na žiūrėsiu, gal labiau įgusti reik, o gal aš per greit viską darau.
Atsakyti

o va,as,naudoju Braun.kad labai gerai atliktu darba,nepasakyciau..o gal reikia moket gerai naudotis.nors,ka ten moket,reciau-dazniau bruzini ir tiek.. dabar parduotuvese vis paspoksau g.gif i philipsa,gal teks kada nors irgi isbandyt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(EViki @ 2006 02 25, 19:19)
help.gif  help.gif  help.gif kas man gali paaiškinti, ką aš darau ne taip??? Depiliuojuos su elektriniu depiliatorium Philips, aišku stažas dar nėr didelis, nu bet pagal tai kaip plaukeliai atauginėja, tai man atrodo kad didžiąją dalį jų aš nuskutu, o ne išraviu... g.gif  verysad.gif  verysad.gif

as irgi turiu philips ir depiliuoju kojas jau kokius 5 metus, galiu pasakyt ta pati, kad plaukeliai labai greitai atauga, tai gal jis tikrai nupjauna g.gif aisku geriau nei skust, nes bent jau nesibado atauginedami, bet man prakstiskai kiekviena savaite reikia depiliuot doh.gif nesuprantu kaip ten kitos po kelias savaites isbuna rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 25, 19:10)
isimikliksini kur jau ne!!! aties vasar noresi i papludimi, teks raveti
man tai (pasikartosiu) super patiko  thumbup.gif tik reikia kokia medine mentene nusipirkti ar issidrosti  lotuliukas.gif nes su sauksteliu tepiau vaska  blush2.gif  doh.gif

medinių mentelių turi būti Solvesteloje, 1 vnt. - 0,21 Lt
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 02 27, 08:25)
medinių mentelių turi būti Solvesteloje, 1 vnt.  - 0,21 Lt

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 02 26, 21:58)
as irgi turiu philips ir depiliuoju kojas jau kokius 5 metus, galiu pasakyt ta pati, kad plaukeliai labai greitai atauga, tai gal jis tikrai nupjauna  g.gif aisku geriau nei skust, nes bent jau nesibado atauginedami, bet man prakstiskai kiekviena savaite reikia depiliuot  doh.gif  nesuprantu kaip ten kitos po kelias savaites isbuna  rolleyes.gif

Del to daznai, kad plaukeliai ne vienodai atauga. Pabandyk ilgiau paaugint ir po to nuraut, pamatysi, ilgiau neataugs. Nes dabar vienus nurauni, kiti buna per trumpi, o paskui tuos nurauni, tai pirmieji dar nebuna atauge ir taip pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2006 02 27, 10:16)
Del to daznai, kad plaukeliai ne vienodai atauga. Pabandyk ilgiau paaugint ir po to nuraut, pamatysi, ilgiau neataugs. Nes dabar vienus nurauni, kiti buna per trumpi, o paskui tuos nurauni, tai pirmieji dar nebuna atauge ir taip pasaka be galo  doh.gif

Tai taip ir darau, bet pvz vasara kaip juos paaugint rolleyes.gif ziema tai nieko, su kelnem vaikstai ir paaugini biski blush2.gif dar gerai, kad sviesus jie pas mane, tai nekrenta taip i akis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 02 27, 15:51)
Tai taip ir darau, bet pvz vasara kaip juos paaugint  rolleyes.gif  ziema tai nieko, su kelnem vaikstai ir paaugini biski  blush2.gif dar gerai, kad sviesus jie pas mane, tai nekrenta taip i akis  tongue.gif

as po maudymosi isijungiu peiliatoriu, tas buna kokius 2 kartus per savaite tikrai, tai depiliacija kiekviena karta trunka tikrai neilgai, ras ras ir tvarka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija23 @ 2006 02 27, 16:51)
Tai taip ir darau, bet pvz vasara kaip juos paaugint  rolleyes.gif  ziema tai nieko, su kelnem vaikstai ir paaugini biski  blush2.gif dar gerai, kad sviesus jie pas mane, tai nekrenta taip i akis  tongue.gif

As tai vasara arba raunu kas savaite (o kur lieka trumpi plaukeliai, su pincetu pereinu, tai reciau reikia), arba depiliacini krema kuri laika panaudoju, kol plaukeliu augimas susilygina, o tada su epiliatorium nuraunu. Tada irgi ilgesni laika nereikia ax.gif Zodziu taip ir zaidziu, bet ziauriai ikyreja... doh.gif
Atsakyti