Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

RAAAADAAAAU clap.gif clap.gif clap.gif Merginos, po ilgų paieškų ir vargo radau tai, apie ką kalbėjau ir galiu ramiai važiuot atostogaut yu.gif
Tai yra poilsiavietė "Džiugutis", Šventosios g. 23B, tel. 8-675-43363, pasirodo jie atsinaujino, pasiremontavo, pasidarė normalų www.dziugutis.lt puslapį, šeimininkė Irena, galiu drąsiai patvirtinti - puiki, kad ir kas bebūtų, visuomet padės. Šią poilsiavietę tikrai verta rinktis drinks_cheers.gif
Visiems puikių orų ir gerų įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 09 liepos 2008 - 15:59
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 09, 16:57)
RAAAADAAAAU  clap.gif  clap.gif  clap.gif  Merginos, po ilgų paieškų ir vargo radau tai, apie ką kalbėjau ir galiu ramiai važiuot atostogaut  yu.gif
Tai yra poilsiavietė "Džiugutis", Šventosios g. 23B, tel. 8-675-43363, pasirodo jie atsinaujino, pasiremontavo, pasidarė normalų www.dziugutis.lt puslapį, šeimininkė Irena, galiu drąsiai patvirtinti - puiki, kad ir kas bebūtų, visuomet padės. Šią poilsiavietę tikrai verta rinktis  drinks_cheers.gif
Visiems puikių orų ir gerų įspūdžių  4u.gif

O kokios ten kainos? Kiek žiūrėjau jų psl., tai lyg niekur nerašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2008 07 09, 16:32)
Čia kur taip? Viloj-Inga?

Nea schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Viloj Ingoj niekad nebuvom schmoll.gif schmoll.gif

einu dairytis kas ten per džiugutis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 09, 15:57)
RAAAADAAAAU  clap.gif  clap.gif  clap.gif  Merginos, po ilgų paieškų ir vargo radau tai, apie ką kalbėjau ir galiu ramiai važiuot atostogaut  yu.gif
Tai yra poilsiavietė "Džiugutis", Šventosios g. 23B, tel. 8-675-43363, pasirodo jie atsinaujino, pasiremontavo, pasidarė normalų www.dziugutis.lt puslapį, šeimininkė Irena, galiu drąsiai patvirtinti - puiki, kad ir kas bebūtų, visuomet padės. Šią poilsiavietę tikrai verta rinktis  drinks_cheers.gif
Visiems puikių orų ir gerų įspūdžių  4u.gif

Nu LABAI grazu wub.gif wub.gif wub.gif Bet turbut jura tolokai g.gif Ir kokios kainos g.gif
Atsakyti
Merginos, esu pasimetusi del oru. I Sventaja galime vaziuoti arba ateinancia savaite arba dar sekancia. Noretusi pataikyt ant saulutes, kad netektu po lietu klampoti. Kiek ziurejau (gismeteo.ru), tai kita savaite antradieni ir treciadieni turetu but sauleta, o kitomis dienomis kol kas pranasauja lietu. O vat dar sekancios savaites nera oru prognoziu, tik pirmadienis lietingas nusimato.
Gal kas nors is jusu zinot koki kita patikima oru prognoziu saltini ar siaip gerai spejat orus?smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimutele: 09 liepos 2008 - 19:13
QUOTE(Laimutele @ 2008 07 09, 19:13)
Merginos, esu pasimetusi del oru. I Sventaja galime vaziuoti arba ateinancia savaite arba dar sekancia. Noretusi pataikyt ant saulutes, kad netektu po lietu klampoti. Kiek ziurejau (gismeteo.ru), tai kita savaite antradieni ir treciadieni turetu but sauleta, o kitomis dienomis kol kas pranasauja lietu. O vat dar sekancios savaites nera oru prognoziu, tik pirmadienis lietingas nusimato.
Gal kas nors is jusu zinot koki kita patikima oru prognoziu saltini ar siaip gerai spejat orus?smile.gif

Man dar patinka šitas psl. http://de.wetter.com...e/?id=LT0VL0016 keletą kartų gismeteo.ru pamelavo, o šitas atspėjo smile.gif

Dėl kainų: "Džiugutyje" noriu pailsėti 10 dienų, tai jų šeimininkė sakė, kad namelį išnuomos už 100,00 Lt yess.gif Dėl tolumo, tai ne problema, mes lekiam su savo mašina, be to, visai nenoriu triukšmo, noriu gamtos ir ramybės vacation1.gif Triukšmo nueinam į miestą, o grįžtam į ramybę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 09 liepos 2008 - 19:57
( Dėl tolumo, tai ne problema, mes lekiam su savo mašina, be to, visai nenoriu triukšmo, noriu gamtos ir ramybės )

O kiek tas toli ,vadinasi ?
Mes ir siemet norim i Sventaja vaziuot ,niekad nebuve ,tai neisivazduoju kur geriau apsistoti .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkyte77: 10 liepos 2008 - 07:43
QUOTE(tekila4me @ 2008 07 09, 16:27)
Bute tarp keturių sienų su visais patogumais aš būnu kiekvieną dieną, todėl per atostogas norisi pabūti arčiau gamtos...

drinks_cheers.gif sutinku su tavim pilnai tarp keturiu sienų sėdim kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkyte77 @ 2008 07 10, 07:42)
( Dėl tolumo, tai ne problema, mes lekiam su savo mašina, be to, visai nenoriu triukšmo, noriu gamtos ir ramybės )

Mes ir siemet norim i Sventaja vaziuot ,niekad nebuve ,tai neisivazduoju kur geriau apsistoti .

galiu atsakyti iš pernai metų patirties-irgi buvau užsisakius tuose nameliuose ,tai kai nuvažiavom ir realiai pamatėm, tai ir iš karto praėjo noras ten gyventi,pasistengsiu pasakyti dėl ko,visų pirmą aš sakiau ,kad busim 4 suaugę ir vaikas ,tai radom namelyje 2 vnt. išskleidžiamų fotelių . o kur vaiką paguldyt paklausiau tos Irenos tai sako su tėvais viduryje o fotelio plotis 1,60 ,sudedama lovelė netilps ,nes kai išskleidi abu fotelius praėjimo beveik nelieka, pasikabinti rūbams spintos nerasta. virtuvėlė-atstoja palangė ant kurios padėta mikrobangė ,po palange pakištas mažas šaldytuvas ir už durų WC , dėkis daiktus kur nori jeigu laikysi lagaminuose jų nėra kur pastatyti, vietos tiek maža ir tokio durno išplanavimo tai dar nesu mačius o tolumas tai galit palyginti -nameliai randasi tik išsukus iš pagrindinio kelio į Latviją važuojant ,be mašinos anei pro kur, nes ten lygus laukai ir tik siauras takelis į Šventają ,mes nusipjovėm ir už tą pačią kainą radom prie Švyturio. o kai atvažuoji prie kelio labai daug siulančių kur nuomuotis ,o mes dar buvom ir per jonines. atrodo aiškiai parašiau .o spresti Jums patiems g.gif
Atsakyti
<galiu atsakyti iš pernai metų patirties-irgi buvau užsisakius tuose nameliuose ,tai kai nuvažiavom ir realiai pamatėm, tai ir iš karto praėjo noras ten gyventi,pasistengsiu pasakyti dėl ko,visų pirmą aš sakiau ,kad busim 4 suaugę ir vaikas ,tai radom namelyje 2 vnt. išskleidžiamų fotelių . o kur vaiką paguldyt paklausiau tos Irenos tai sako su tėvais viduryje o fotelio plotis 1,60 ,sudedama lovelė netilps ,nes kai išskleidi abu fotelius praėjimo beveik nelieka, pasikabinti rūbams spintos nerasta. virtuvėlė-atstoja palangė ant kurios padėta mikrobangė ,po palange pakištas mažas šaldytuvas ir už durų WC , dėkis daiktus kur nori jeigu laikysi lagaminuose jų nėra kur pastatyti, vietos tiek maža ir tokio durno išplanavimo tai dar nesu mačius o tolumas tai galit palyginti -nameliai randasi tik išsukus iš pagrindinio kelio į Latviją važuojant ,be mašinos anei pro kur, nes ten lygus laukai ir tik siauras takelis į Šventają ,mes nusipjovėm ir už tą pačią kainą radom prie Švyturio. o kai atvažuoji prie kelio labai daug siulančių kur nuomuotis ,o mes dar buvom ir per jonines. atrodo aiškiai parašiau .o spresti Jums patiems >

Dekui uz info 4u.gif . Tada turbut su vaiku per toli bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopkyte77: 10 liepos 2008 - 08:31
QUOTE(Laimutele @ 2008 07 09, 20:13)

Nu jo čia visos norėtų pataikyt tik ant superinių orų mirksiukas.gif mirksiukas.gif tik kad tie orai keičiasi kas 15min lotuliukas.gif

QUOTE(knopkyte77 @ 2008 07 10, 08:42)

Aš kaip įsivaizduoju tai tas Džiugutis palei antrą Šventosios įvažiavimą kažkur, ir pakankamai toli nuo centro ir jūros, koks tikslas važiuot atostogaut ir prie jūros važiuot su mašina blink.gif blink.gif blink.gif tai kaip tik daug maloniau pereit per gryną orą dupcę pravėdint mirksiukas.gif mes visada atostogaujam Mokyklos gatvėj ir tai gana tolokai nuo centro taip kad jokio triukšmo nėra o iki jūros max 10-15min kelio su iš lėto pėdinančiu beveik 2 metų vaiku, šiemet bachūrėlis jau greičiau pėdins tai manau ir iki jūros greičiau nusikrapštysim, be to pernai kai jam nei dviejų metukų nebuvo pėstute apeidavom beveik visą centrą ir retai kada prašydavosi ant rankų vežimo išvis nėėmėm thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif

Pagaliau šiais metais važiuosime prie jūros wub.gif Paskutinį kartą buvome Palangoje prieš gal 8 metus...Tada man buvo apie 7 m., paskui mama buvo nestuke.gif , po to sesutė buvo maža ir blogai pernešdavo ilgas keliones, po to tėvams atostogas duodavo kada nereikia (pvz. žiemą), o dabar pagaliau išsiruošėm bigsmile.gif Nusprendėm į Šventąją, nes Palanga ir Klaipėda dabar netraukia...Jau užsisakėm apartamentus (rugpjūčio mėnesiui 10 dienoms), tik nežinau kaip vadinasi tie poilsio namai...Radom per skelbimą.

Štai ką norečiau sužinoti. Man ir tėvams žinoma pilnai užteks jūros ir šiaip pasivaikščiuojimų, bet vat sesei mano 7 metukai...Ar rasime ten kokių atrakcionų, ar kažką panašaus? g.gif
Atsakyti