Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Lasveni @ 2008 07 10, 13:26)
Sveikos, mamytės 4u.gif
Štai ką norečiau sužinoti. Man ir tėvams žinoma pilnai užteks jūros ir šiaip pasivaikščiuojimų, bet vat sesei mano 7 metukai...Ar rasime ten kokių atrakcionų, ar kažką panašaus? g.gif

tIKRAI RASIT KUO UŽIMT SESUTĘ.YRA TEN ATRAKCIJONŲ JEI NE PRIE CENTRINĖS PARDUOTUVĖS TAI KAŽKUR KITUR (YRA IŠKABINTI PLAKATAI SU INFO) DAR YRA IR DVIRAČIŲ NUOMA IR KETURAČIŲ (IŠ JŲ GALIMA PASIDARYT TRAUKINUKĄ) tIKRAI SESĖ NENUSIVILS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2008 07 10, 14:02)
tIKRAI RASIT KUO UŽIMT SESUTĘ.YRA TEN  ATRAKCIJONŲ JEI NE PRIE CENTRINĖS PARDUOTUVĖS TAI KAŽKUR KITUR (YRA IŠKABINTI PLAKATAI SU INFO) DAR YRA IR DVIRAČIŲ NUOMA IR KETURAČIŲ (IŠ JŲ GALIMA PASIDARYT TRAUKINUKĄ) tIKRAI SESĖ NENUSIVILS mirksiukas.gif

Ačiū labai už atsakymą 4u.gif Tiesiog Šventąją seniai matėm, tai nežinom kaip ten dabar... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 10, 13:26)
Sveikos, mamytės 4u.gif
Štai ką norečiau sužinoti. Man ir tėvams žinoma pilnai užteks jūros ir šiaip pasivaikščiuojimų, bet vat sesei mano 7 metukai...Ar rasime ten kokių atrakcionų, ar kažką panašaus? g.gif

be to yra valtys ir vandens dviračiai, be to gali pasiūlyt visiem skurį vakarą krist į autobusiuką ir nulėkt trumpam į Palangą ten tikrai vsiko rasit ir pasivaikščiosit, autobusiukų grafikas yra prie pašto stotelėj ar šiaip kurioj stotelėj kur pro šalį eisi, lygiai taip kas pusvalandį važiuoja iš Palangos atgal, bilietas berods apie 3lt žmogui kainuoja mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Lasveni @ 2008 07 10, 14:12)
Ačiū labai už atsakymą  4u.gif Tiesiog Šventąją seniai matėm, tai nežinom kaip ten dabar... blush2.gif

Šventoji keičiasi kasmet ypač kai dabar statybų buvo padaugėję doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 10, 15:12)
be to yra valtys ir vandens dviračiai, be to gali pasiūlyt visiem skurį vakarą krist į autobusiuką ir nulėkt trumpam į Palangą ten tikrai vsiko rasit ir pasivaikščiosit, autobusiukų grafikas yra prie pašto stotelėj ar šiaip kurioj stotelėj kur pro šalį eisi, lygiai taip kas pusvalandį važiuoja iš Palangos atgal, bilietas berods apie 3lt žmogui kainuoja  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Šventoji keičiasi kasmet ypač kai dabar statybų buvo padaugėję  doh.gif  doh.gif

Ačiū už geras idėjas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na, tai kad keičiasi aš suprantu...Tik ar į gerąją pusę g.gif Va dar norėjau paklausti tų, kurie atostogavo ten praetais ar šiais metais. Ar Šventojoje nors kiek mažiau žmonių nei Palangoj, ar ten tas pats? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lasveni: 10 liepos 2008 - 14:17
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 10, 15:17)
Ačiū už geras idėjas 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na, tai kad keičiasi aš suprantu...Tik ar į gerąją pusę g.gif Va dar norėjau paklausti tų, kurie atostogavo ten praetais ar šiais metais. Ar Šventojoje nors kiek mažiau žmonių nei Palangoj, ar ten tas pats? doh.gif

Tikrai mažiau, nes ir pati Šventoji gerokai mažesnė, be to Šventoji ne podiumas kaip kad Palanga ir ten visokių kokių grožių tikrai tiek nėra kiek Palangoj per vakarą gali pamatyt hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif aišku vakare centre reikia kartais alkūnėm pasistumdyt, bet daugiau dėl to, kad ten susitatė visokių suvenyrų kioskai, tirai, žuvies kioskai ir t.t. ir visiem baisia viską reikia apžiūrėt apčiupinėt ir eismas stoja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 10, 15:20)
Tikrai mažiau, nes ir pati Šventoji gerokai mažesnė, be to Šventoji ne podiumas kaip kad Palanga ir ten visokių kokių grožių tikrai tiek nėra kiek Palangoj per vakarą gali pamatyt  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif aišku vakare centre reikia kartais alkūnėm pasistumdyt, bet daugiau dėl to, kad ten susitatė visokių suvenyrų kioskai, tirai, žuvies kioskai ir t.t. ir visiem baisia viską reikia apžiūrėt apčiupinėt ir eismas stoja  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai prie tokių kioskėlių visoje Lietuvoje visi stumdosi, tai nebaisu biggrin.gif Tikiuosi, rugpjūtį geri orai bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lasveni @ 2008 07 10, 15:27)
Tai prie tokių kioskėlių visoje Lietuvoje visi stumdosi, tai nebaisu biggrin.gif Tikiuosi, rugpjūtį geri orai bus rolleyes.gif

Nu aš irgi tikiuosi šilto ir gero rugpjūčio mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 10, 16:38)
Nu aš irgi tikiuosi šilto ir gero rugpjūčio  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

oiiiii doh.gif kaip aš laukiu tu šiltu oruuuuu. bigsmile.gif mes važiuojam liepos 26.jokia šemet pas mus vasara verysad.gif o jau taip norisi pasilepint vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2008 07 10, 08:15)
galiu atsakyti iš pernai metų patirties-irgi buvau užsisakius tuose nameliuose ,tai kai nuvažiavom ir realiai pamatėm, tai ir iš karto praėjo noras ten ..

Na nieko sau blink.gif , gal man tiesiog taip pasitaikė? g.gif Mano namelyje 4 normalios lovos buvo, be jokio vargo viskas unsure.gif Dėl spintos, tai esi visiškai teisi, bet aš jos kažkaip nepasigedau ax.gif
O dėl tolumo, na mes turime ciucių ir važiuojam tik į nudistų pliažą rolleyes.gif , todėl ar centre gyvenčiau ar pakrašty - vistiek važiuojam mašina, na o dupcias vėdinam vakarais hihihi.gif
Tikiuosi gerų ir saulėtų orų, kokių linkiu ir jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Maciau kad kai kas ilsejosi Zuvedru take. Gal galetumete pateikti daugiau info, nes mes irgi ruosiames ten vaziuoti liepos 18 d.
Aciu is anksto
Atsakyti
sveikutes iki poilsio sventojoje liko 2 dienos biggrin.gif jetau kaip faina kaip greit atejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roxeta @ 2008 07 11, 08:55)
sveikutes iki poilsio sventojoje liko 2 dienos biggrin.gif jetau kaip faina kaip greit atejo smile.gif

Jackau kaip tau gerai ax.gif wub.gif man dar beveik dvi savaites verysad.gif o jau dirbu darbe ir namuose gyvenu per negaliu cry.gif nu betgal kaip nors istempsiu mirksiukas.gif
Atsakyti