Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Šventojoje

QUOTE(Uogiux @ 2008 07 08, 16:00)
Ech... ne tie, maniškių nakties kaina buvo ~110,00 Lt parai. Jie tolokai nuo jūros, bet mums be problemų, norime pailsėti, pasivaikščioti, taip kad tie keli km, problemų nesudaro. Jei juos rasiu ir jums būtinai pranešiu  smile.gif

tai juk tuose rastiniuose 2kambariai 200lt,tai vienas kambarys ir išeina 100lt.Tik idomu,kiek tada ten kambaryje vietos...ir kiek lovu...
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 07 08, 22:45)
tai juk tuose rastiniuose 2kambariai 200lt,tai vienas kambarys ir išeina 100lt.Tik idomu,kiek tada ten kambaryje vietos...ir kiek lovu...

Rašo, kad keturviečiai, t.y. turbūt po dvi vietas kiekviename kambaryje. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2008 07 06, 22:33)
Varvara_ilgakase 4u.gif

aisku,dekuij uz patarima.
skambinau i Inga vila ir visa rugpjuti jie neturi vietos ax.gif tai uzsisakiau -vieti namuka "Miglej".ar kas yra ten poilsiaves?juros 47g. Tikiuosi labai blogu atsiliepimu neisgirsti,nes jau pervedziau avansa biggrin.gif beje skaiciau internete atsiliepimus,tai lyg ir nieko ten ax.gif

As buvau pries keleta savaiciu Miglej, tai man visai patiko, nes tokia tvarkinga ir rami poilsiaviete.
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 08, 15:00)
Ech... ne tie, maniškių nakties kaina buvo ~110,00 Lt parai. Jie tolokai nuo jūros, bet mums be problemų, norime pailsėti, pasivaikščioti, taip kad tie keli km, problemų nesudaro. Jei juos rasiu ir jums būtinai pranešiu  smile.gif

Na nezinau, 250 Lt moketi uz para tai jau RYYSkiai per daug schmoll.gif Tai pabusi 4 dieneles ir turesi namo traukti, o bent siek tiek pailseti bent savaiteles reikia. Tikrai yra Sventojoj geru vietu su visais patogumais uz dvigubai ar beveik dvigubai mazesne kaina, tik paieskoti reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AStonke @ 2008 07 08, 21:45)

QUOTE(Palaiminta @ 2008 07 08, 23:36)
Na nezinau, 250 Lt moketi uz para tai jau RYYSkiai per daug schmoll.gif Tai pabusi 4 dieneles ir turesi namo traukti, o bent siek tiek pailseti bent savaiteles reikia. Tikrai yra Sventojoj geru vietu su visais patogumais uz dvigubai ar beveik dvigubai mazesne kaina, tik paieskoti reikia biggrin.gif

Merginos, kur jūs įžvelgėt tas kainas, o atrodo parašiau be jokių išvedžiojimų...? g.gif Ne, ne 200,00 ir ne 250,00.
Rąstiniame namelyje: nedidukė terasa, 1 (~ 16 kv.m.) kambarys, 4 geros lovos, balta patalynė, televizorius, atskira virtuvėlė (mikrobangė, šaldytuvas, kriauklė ir pan., tik nėra plytelės virimui, nes aplink vien medis), atskiras dušas, tualetas, lauke - baseinukai, plaukioja žuvelės, priešais pieva su šašlykine, bendra erdvė pasisėdėjimui, ir visa tai 1 nakčiai, 4 asmenų šeimai ir šuniui kainavo 110,00 lt. Tų rąstinių namelių yra kokie 7-8 ir stovi jie puslankiu apie tą bendrą erdvę ir baseinus.
Kiek atsimenu, jie berods turi ir www psl., bet jis kažkoks sudėtinis, todėl sunkiai randamas. ax.gif
Ieškau toliau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2008 07 09, 07:40)

NAMELIAI NE ŠITI g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidra @ 2008 07 09, 07:43)

Ačiū, vakar irgi šitą radau, dabar bandau aiškintis ar tie patys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2008 07 09, 00:36)

Nu jo už tokia kainą galima vos ne viešbučio liukse su pusryčiais gyvent doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labukas, mamytes!
Norejau pasiteirauti ar yra kam teke buti "Elektrone"? Apie ju nemelius lyg ir neblogus atsiliepimus teko skaityt jusu forume ir is draugu girdet, bet kiek zinau yra ten dar ir dvivieciai kambariai. Jie randasi kazkokiame atskirame pastate. Ar yra teke kam but tuose dvivieciuose? Kokios salygos juose lyginant su namukais? Ar yra indai ir saldytuvas?
Atsakyti
QUOTE(Laimutele @ 2008 07 09, 15:09)
Labukas, mamytes!
Norejau pasiteirauti ar yra kam teke buti "Elektrone"? Apie ju nemelius lyg ir neblogus atsiliepimus teko skaityt jusu forume ir is draugu girdet, bet kiek zinau yra ten dar ir dvivieciai kambariai. Jie randasi kazkokiame atskirame pastate. Ar yra teke kam but tuose dvivieciuose? Kokios salygos juose lyginant su namukais? Ar yra indai ir saldytuvas?

Esu buvęs ten. Pas mane šaldytuvas buvo. Indai kaip ir nameliuose - nelabai didelis pasirinkimas. Aš vežuosi vienkartinius - paprasčiau ir patogiau. Tame pastate yra ir atskiri tualetai (bendri). Man asmeniškai nameliuose patiko labiau. Ypač vakarais, kada gali pasėdėti pušyne, terasėlėje prie namelio, išsikepti kokį kepsnį (kepsninę reikia turėti savo). Aš visada važiuoju poilsiauti tik į namelius (jei Lietuvoje). Bute tarp keturių sienų su visais patogumais aš būnu kiekvieną dieną, todėl per atostogas norisi pabūti arčiau gamtos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tekila4me: 09 liepos 2008 - 15:31
QUOTE(tekila4me @ 2008 07 09, 16:27)
Esu buvęs ten. Pas mane šaldytuvas buvo. Tame pastate yra ir atskiri tualetai. Man asmeniškai nameliuose patiko labiau. Ypač vakarais, kada gali pasėdėti pušyne, terasėlėje prie namelio, išsikepti kokį kepsnį (kepsninę reikia turėti savo). Aš visada važiuoju poilsiauti tik į namelius (jei Lietuvoje). Bute tarp keturių sienų su visais patogumais aš būnu kiekvieną dieną, todėl per atostogas norisi pabūti arčiau gamtos...

Va ten kur mes važiuojam tai galima ir kepsninę pasistatyt savo arba iš šeimininkės pasiimt, šalia kiekvieno numeriuko stovi staliukai ir kėdutės tai lauke gali smaksot kiek nori, jei lyja atskira pavėsinė yra, tai jei noro yra galima ten sėdėt iki išnaktų thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 09, 16:30)
Va ten kur mes važiuojam tai galima ir kepsninę pasistatyt savo arba iš šeimininkės pasiimt, šalia kiekvieno numeriuko stovi staliukai ir kėdutės tai lauke gali smaksot kiek nori, jei lyja atskira pavėsinė yra, tai jei noro yra galima ten sėdėt iki išnaktų  thumbup.gif  thumbup.gif

Čia kur taip? Viloj-Inga?
Atsakyti