Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dainiuke @ 2008 07 18, 14:12)

Oii, linkiu kad kuo daugiau apsivaisintu ir sekmes tau dideles sekmadieni  wub.gif

Dekui biggrin.gif turiu 7 stipruolius (is 9) 4u.gif Tikiuosi, kad iki isodinimo dar labiau sustipres bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 18, 15:10)
Dekui  biggrin.gif  turiu 7 stipruolius (is 9) 4u.gif Tikiuosi, kad iki isodinimo dar labiau sustipres  bigsmile.gif

Oii labai geros žinios drinks_cheers.gif
Dainiuke kaip pas atve reikaliukai? ar auga derlius? Kada nusimato įsodinimas? kada pradėti laikyti kumštukus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Dainiukei sekasi gerai, rytoj turbut parašys pati po gyd. apžiuros. Folikulai auga tolygiai po 15 mm dabar. Greičiausiai pirmadieni punkcija wub.gif
Laikisim kumščius mirksiukas.gif
Atsakyti
ohoooooooooooooo

ačiū Dijav, ale pasiaubinai, jei ištiesų 25-ias dienas truks..., nors man neturėtų, per 4 IUI folikulai super augo, tik nežinia kada sproginėjo. O per IVF juos aplamai sprogdina? ir kas ten per purškalas į nosį? kuom jis susijęs su mažylio organizavimu? smile.gif
Atsakyti
Labukas,

Brauk mane Dijav is sarasiuko, pasvajojom ir uzteks, musu maziukas nebesivysto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 18, 15:49)
ohoooooooooooooo

ačiū Dijav, ale pasiaubinai, jei ištiesų 25-ias dienas truks..., nors man neturėtų, per 4 IUI folikulai super augo, tik nežinia kada sproginėjo. O per IVF juos aplamai sprogdina? ir kas ten per purškalas į nosį? kuom jis susijęs su mažylio organizavimu? smile.gif

Puršklas ,kuris slopina (gal čia toms kurioms prirašė tokius vaistukus gali parašyti).Man jo nereikėjo,aš pradėjau mėnesio 8 dieną,22 dieną pas mane buvo įsodinimas (tai pas mane trūko viskas 14 dienų).Prieš 36h (atrodo) iki punkcijos reikia susileisti "Ovitrele",kiek suprantu jie sukelia ovuliaciją ir atlasivina folikulus.Šiuos vaistukus reikia susileisti minučių tikslumu ir po to gydytoja apskaičiuoja kurią h tau punkcija.O jau įsodinimo dieną su embriologu aptari ar augini iki blastocitų ar šaldai embrionus .(Žinoma jei yra ka).
Ai dar būtina pasirodyti prieš kokį mėn.pas gydytoja,pažiūri ar nėra cistų,man pvz.paskyrė mėnesiui pagerti kontraceptikų,nes U sakė,kad taip geriau kiaušidėm, ir pan.Dar aš tūrėjau citomegalų tyrimą kartot,nes jau būvo praėję 1 metai laiko.Taip ,kad mano suplanuotas startas nusikėlė mėnesiui į prieki.
Sekmės!!!1
Papildyta:
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 18, 17:26)
Labukas,

Brauk mane Dijav is sarasiuko, pasvajojom ir uzteks, musu maziukas nebesivysto  verysad.gif

Ojei ,kaip baisu.Pati tą patyriau jau 2 kartus pos sėkmingų IVF doh.gif .Kiek jau buvo laiko?
Labai labai gaila................ir iki skausmo pažįstamas jausmas.Iškenti visą IVF maratoną,sulauki teigiamo rezultato ir še tau kad nori.
Laikykis,žinai laikas iš tikro užgydo žaisdas,nesakau,kad visiškai,tai tikrai neimanoma,bet su laiku tas košmariškas nevilties jausmas mažėja..
Atsakyti

Ojei ,kaip baisu.Pati tą patyriau jau 2 kartus pos sėkmingų IVF doh.gif .Kiek jau buvo laiko?
Labai labai gaila................ir iki skausmo pažįstamas jausmas.Iškenti visą IVF maratoną,sulauki teigiamo rezultato ir še tau kad nori.
Laikykis,žinai laikas iš tikro užgydo žaisdas,nesakau,kad visiškai,tai tikrai neimanoma,bet su laiku tas košmariškas nevilties jausmas mažėja..
[/quote]

Zinau kad gydo, bet....
8 sav., o atrodo kaip 6 sav., gyd. liepe nutraukt crinone ir laukt kraujavimo
Atsakyti
[quote=Laimuze509,2008 07 18, 16:51]
[/quote]
Zinau kad gydo, bet....
8 sav., o atrodo kaip 6 sav., gyd. liepe nutraukt crinone ir laukt kraujavimo
[/quote]

Labai gaila Laimuze509, labai uzjauciu verysad.gif Likykis, zinau kad lenva pasakyt, bet kaip nors, po biskutuka console.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 18, 18:26)
Labukas,

Brauk mane Dijav is sarasiuko, pasvajojom ir uzteks, musu maziukas nebesivysto  verysad.gif

Laimuže,labai labai liūdnos naujienos verysad.gif . Eina sau kaip gaila... Jau apsidžiaugi,kad pavyko ir čia še... Negaliu kaip liūdna.
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 18, 16:26)
Labukas,

console.gif
Atsakyti
Laimuže, nėra ką ir bepasakyti, laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 18, 17:26)

Kaip užjaučiu jus Laimuze, Dijav.Man pačiai dar tas praradimo skausmas neišblėso. verysad.gif Tiek iškenti kol pamatai teigiamą testą, džiaugies, o paskui - perkūnas iš giedro dangaus.Gal dėl to dar negalvoju apie kitą bandymą. unsure.gif

Tiesiog aš, kaip tavo nuotaikos, savijauta? smile.gif
Atsakyti