Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Laimuže, o aš nenuleisčiau rankų, oi kiek yra suklydusių dėl tų savaitės, kelių atsilikimo. Pabandyk nueit dar po kokios savaitėlės gal g.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Dijav, perkelk mane prasau i rugpjucio menesi. Buvom isvyke i kelione, ir mmm prasidejo pora dienu anksciau.. Nors ir pati jau lyg masciau kelt i rugpjuti, norejau tinkamai nusiteikti ir pasiruozti tokiam zingsniui smile.gif
Cia gal pats likimas taip jau sutvarke. Labai jau buciau apkrovusi save liepos men.: darbas, kelione, vel darbas. ir dar IVF....
Gal rugpjutis bus sekmingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 18, 18:26)
Labukas,

Brauk mane Dijav is sarasiuko, pasvajojom ir uzteks, musu maziukas nebesivysto  verysad.gif

Laikykis Laimuže, pati žinau ką tai reiškia. man juk aną kartą pabėgo 5 sav verysad.gif . Ir dabar kiekvieną diena laujimo, o echo tai kažkoks stebuklas. laikykis ir kaup jėgas kitam kartuj. Visos mes patyrę skaudžių nusivylimų, bet ateina ir anksčiau ar vėliaudžiaugsmas ir į mūsų namus
Atsakyti
QUOTE(gedita @ 2008 07 19, 14:47)
Sveikutes.
Dijav, perkelk mane prasau i rugpjucio menesi. Buvom isvyke i kelione, ir mmm prasidejo pora dienu anksciau.. Nors ir pati jau lyg masciau kelt i rugpjuti, norejau tinkamai nusiteikti ir pasiruozti tokiam zingsniui smile.gif
Cia gal pats likimas taip jau sutvarke. Labai jau buciau apkrovusi save liepos men.: darbas, kelione, vel darbas. ir dar IVF....
Gal rugpjutis bus sekmingas ax.gif

Žinoma,kad bus sėkmingas 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

Po nepavykusio 1 IVF, kyla minciu darytis su snaigutemis. Papasakokit jei kas zinot ar tai tas pats kaip ir IVF tik be punkcijos? Ir dar idomu pinigeliu panasiai issileidzia?
Atsakyti
Laimuze, stiprybės Tau

Blizge, pinigėlių kur kas mažiau reikia snaigutėms...dabar tiksliai nebeprisimenu tų mūsų sąskaitų, bet užteko, regis, 2500 jau su Crinone porai sav., gal kiek daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 20, 15:28)
Laimuze, stiprybės Tau

Blizge, pinigėlių kur kas mažiau reikia snaigutėms...dabar tiksliai nebeprisimenu tų mūsų sąskaitų, bet užteko, regis, 2500 jau su Crinone porai sav., gal kiek daugiau smile.gif

O stimuliacijos kazkokios dar buna apvaisinant saldytus? blink.gif

Ka reiskia embrionu lasteliu skaicius? Pastojimui reiksmes turi?

Kazkaip prastoka nuotaika man siandien. Visokiu negeru minciu kyla, nors viskas sklandziai praejo. Isodino 3, dar 4 saldem mirksiukas.gif Visi geros kokybes biggrin.gif Puse dienos gulejau kojas uzvertusi, kad niekas neisbegtu blush2.gif o kai atsikeliau vitiek kazkas bego, tikiuosi ne tai apie ka as galvoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oii: 20 liepos 2008 - 18:48
QUOTE(oii @ 2008 07 20, 19:47)
O stimuliacijos kazkokios dar buna apvaisinant saldytus?  blink.gif

Ka reiskia embrionu lasteliu skaicius? Pastojimui reiksmes turi?

Kazkaip prastoka nuotaika man siandien. Visokiu negeru minciu kyla, nors viskas sklandziai praejo. Isodino 3, dar 4 saldem  mirksiukas.gif Visi geros kokybes  biggrin.gif Puse dienos gulejau kojas uzvertusi, kad niekas neisbegtu  blush2.gif o kai atsikeliau vitiek kazkas bego, tikiuosi ne tai apie ka as galvoju  ax.gif

Oii tokios geros naujienos, tai ko nuotaikytės prastos? Šiaip tai teigiama, kad kuo daugiau ląstelių, tuo geresni embrionai, bet dar vertinami ir kiti kriterijai. O kelių ląstelių buvo tavo?
Atsakyti
smile.gif+2008 07 21, 08:19-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 21, 08:19)
Oii tokios geros naujienos, tai ko nuotaikytės prastos? Šiaip tai teigiama, kad kuo daugiau ląstelių, tuo geresni embrionai, bet dar vertinami ir kiti kriterijai. O kelių ląstelių buvo tavo?

matyt hormonai biski veikia blush2.gif Del to ir kyla durnos mintys, is kuriu paciai poto juokinga biggrin.gif
Pas mane buvo 1- 3 lasteliu, 1- 5 lasteliu, 1- 6 lasteliu ir 4 -4 lasteliu. Sake sunkokai dalijasi, bet geruliai smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 07 21, 07:19-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 21, 07:19)

kaip mergina tu laikais wub.gif ?

QUOTE(oii @ 2008 07 21, 07:32)
matyt hormonai biski veikia  blush2.gif Del to ir kyla durnos mintys, is kuriu paciai poto juokinga  biggrin.gif
Pas mane buvo 1- 3 lasteliu, 1- 5 lasteliu, 1- 6 lasteliu ir 4 -4 lasteliu.  Sake sunkokai dalijasi, bet geruliai  smile.gif

Oii manau viskas bus gerai wub.gif tik nepergyvenk

o del tu lasteliu ir as nelabai suprantu ,kiek ju turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 20, 20:47)
Kazkaip prastoka nuotaika man siandien. Visokiu negeru minciu kyla, nors viskas sklandziai praejo. Isodino 3, dar 4 saldem  mirksiukas.gif Visi geros kokybes  biggrin.gif Puse dienos gulejau kojas uzvertusi, kad niekas neisbegtu  blush2.gif o kai atsikeliau vitiek kazkas bego, tikiuosi ne tai apie ka as galvoju  ax.gif

gal bega progresteronas ax.gif
neliudek, geri tavo zirniukai, ilsekis 4u.gif

QUOTE(Prince @ 2008 07 21, 09:50)
o del tu lasteliu ir as nelabai suprantu ,kiek ju turi buti g.gif

vadovelinis variantas toks: apvaisinimas, tada 2 diena 2-4 lasteliu, 3 diena 6-8 lasteliu ir pan. biggrin.gif Pas mane taip nebuvo, bet pastojau, manasis buvo 3 diena 4 lasteliu, taigi, dalijimasis letas, bet embriologe per isodinima pasake, kad tai neitakos nei vaisiaus , nei nestumo, jei pavyks nestuke.gif

puxe , purskalas i nosi gali buti Superfact, as toki naudojau. Jei noretum isigyti ir nerastum (ar labai brangus), galiu padovanoti, man jo labai daug liko ax.gif
Atsakyti
labasrytas mergikės

o pasakykit man, kaip tas įsodinimas atrodo? kažkas panašaus į IUI? skauda?

Atsakyti