Laimuže, o aš nenuleisčiau rankų, oi kiek yra suklydusių dėl tų savaitės, kelių atsilikimo. Pabandyk nueit dar po kokios savaitėlės gal

Sveikutes.
Dijav, perkelk mane prasau i rugpjucio menesi. Buvom isvyke i kelione, ir mmm prasidejo pora dienu anksciau.. Nors ir pati jau lyg masciau kelt i rugpjuti, norejau tinkamai nusiteikti ir pasiruozti tokiam zingsniui
Cia gal pats likimas taip jau sutvarke. Labai jau buciau apkrovusi save liepos men.: darbas, kelione, vel darbas. ir dar IVF....
Gal rugpjutis bus sekmingas
Dijav, perkelk mane prasau i rugpjucio menesi. Buvom isvyke i kelione, ir mmm prasidejo pora dienu anksciau.. Nors ir pati jau lyg masciau kelt i rugpjuti, norejau tinkamai nusiteikti ir pasiruozti tokiam zingsniui

Cia gal pats likimas taip jau sutvarke. Labai jau buciau apkrovusi save liepos men.: darbas, kelione, vel darbas. ir dar IVF....

QUOTE(Laimuze509 @ 2008 07 18, 18:26)
Labukas,
Brauk mane Dijav is sarasiuko, pasvajojom ir uzteks, musu maziukas nebesivysto
Brauk mane Dijav is sarasiuko, pasvajojom ir uzteks, musu maziukas nebesivysto

Laikykis Laimuže, pati žinau ką tai reiškia. man juk aną kartą pabėgo 5 sav

QUOTE(gedita @ 2008 07 19, 14:47)
Sveikutes.

Žinoma,kad bus sėkmingas

sveikos merginos,
Po nepavykusio 1 IVF, kyla minciu darytis su snaigutemis. Papasakokit jei kas zinot ar tai tas pats kaip ir IVF tik be punkcijos? Ir dar idomu pinigeliu panasiai issileidzia?
Po nepavykusio 1 IVF, kyla minciu darytis su snaigutemis. Papasakokit jei kas zinot ar tai tas pats kaip ir IVF tik be punkcijos? Ir dar idomu pinigeliu panasiai issileidzia?
Laimuze, stiprybės Tau
Blizge, pinigėlių kur kas mažiau reikia snaigutėms...dabar tiksliai nebeprisimenu tų mūsų sąskaitų, bet užteko, regis, 2500 jau su Crinone porai sav., gal kiek daugiau
Blizge, pinigėlių kur kas mažiau reikia snaigutėms...dabar tiksliai nebeprisimenu tų mūsų sąskaitų, bet užteko, regis, 2500 jau su Crinone porai sav., gal kiek daugiau

QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 20, 15:28)
Laimuze, stiprybės Tau

O stimuliacijos kazkokios dar buna apvaisinant saldytus?

Ka reiskia embrionu lasteliu skaicius? Pastojimui reiksmes turi?
Kazkaip prastoka nuotaika man siandien. Visokiu negeru minciu kyla, nors viskas sklandziai praejo. Isodino 3, dar 4 saldem

QUOTE(oii @ 2008 07 20, 19:47)
O stimuliacijos kazkokios dar buna apvaisinant saldytus?
Kazkaip prastoka nuotaika man siandien. Visokiu negeru minciu kyla, nors viskas sklandziai praejo. Isodino 3, dar 4 saldem
Visi geros kokybes
Puse dienos gulejau kojas uzvertusi, kad niekas neisbegtu
o kai atsikeliau vitiek kazkas bego, tikiuosi ne tai apie ka as galvoju 

Oii tokios geros naujienos, tai ko nuotaikytės prastos? Šiaip tai teigiama, kad kuo daugiau ląstelių, tuo geresni embrionai, bet dar vertinami ir kiti kriterijai. O kelių ląstelių buvo tavo?

QUOTE(tiesiog aš
@ 2008 07 21, 08:19)

Oii tokios geros naujienos, tai ko nuotaikytės prastos? Šiaip tai teigiama, kad kuo daugiau ląstelių, tuo geresni embrionai, bet dar vertinami ir kiti kriterijai. O kelių ląstelių buvo tavo?
matyt hormonai biski veikia

Pas mane buvo 1- 3 lasteliu, 1- 5 lasteliu, 1- 6 lasteliu ir 4 -4 lasteliu. Sake sunkokai dalijasi, bet geruliai

QUOTE(tiesiog aš
@ 2008 07 21, 07:19)

kaip mergina tu laikais

QUOTE(oii @ 2008 07 21, 07:32)
matyt hormonai biski veikia
Del to ir kyla durnos mintys, is kuriu paciai poto juokinga
Pas mane buvo 1- 3 lasteliu, 1- 5 lasteliu, 1- 6 lasteliu ir 4 -4 lasteliu. Sake sunkokai dalijasi, bet geruliai

Oii manau viskas bus gerai

o del tu lasteliu ir as nelabai suprantu ,kiek ju turi buti

QUOTE(oii @ 2008 07 20, 20:47)
Visi geros kokybes
Puse dienos gulejau kojas uzvertusi, kad niekas neisbegtu
o kai atsikeliau vitiek kazkas bego, tikiuosi ne tai apie ka as galvoju 

gal bega progresteronas

neliudek, geri tavo zirniukai, ilsekis

QUOTE(Prince @ 2008 07 21, 09:50)
vadovelinis variantas toks: apvaisinimas, tada 2 diena 2-4 lasteliu, 3 diena 6-8 lasteliu ir pan.

puxe , purskalas i nosi gali buti Superfact, as toki naudojau. Jei noretum isigyti ir nerastum (ar labai brangus), galiu padovanoti, man jo labai daug liko