Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Dizzy wub.gif wub.gif , na iš tikro BAK daro stebukus thumbup.gif
Atsakyti
dizzy, labai msgaios naujienos, labai dziaugiuosi uz tave ir visas,kits, kurioms pavyko sugauti savo gandriukus:) Laikykites ir saugokite save ir savo zirniukus smile.gif
Papildyta:
mergaites gal galesit man pagelbet. po nepavykusio IVF geriau viena menesi KT, kad endometrioze neisibujotu, bet po KT sekantis ciklas man visiskai be ovuliacijos. Nesupantu ar cia taip nuo visu IVF ir KT galejo taip isireguliuoti? Gal kam irgi yra taip buve? Zodziu ir taip nefaina, kad nesusilaukiam vaikuciu po proceduru, o dar ir ovuliacijo sner, kazkaip tai neigiamai veikia.... Kazkaip tikiesi kad gal pavyks naturaliai gal pastoti, o cia sia tau... Nezinau ar nesukt sau galvos ir laukt, kad kitas ciklas bus normalus, ar cia kazka daryt. Be to po trecio IUI, kai buvau stimuliuota serophenu, tai du ciklus irgi ovuliacijos nebuvo... Nors gydytojai sako, kad po stimuliacijos, kaip tik turetu but ir didesne tikimybe pastot, nes kiausides buna "isibegejusio". Kazkaip visai liudna, musa per "moteriskuma" sad.gif pasidalinkit patirtimi arba forume arba i az.
Atsakyti
O iš kur tu žinai, kad nebuvo, dareis progesteroną?
Atsakyti
Kadangi jau 6 metus stebiu save. Progesterono nesidariau. Paparstai as zinau kada ji vyksta pagal gleives ir kt. ir tikrai tai manes neapgauna. Jau patikrinta. Pries viena IUI reikejo darytis lh testus, kad nustatyt kada ovuliacija- (naturaliam cikle) lh rode vos menka juostele, vos vos isziurima- vaiduokli, o as pagal gleives ir kt. zinojau, kad butent ta diena, ovuliacija ivyko, kai paskabinau gyd. ir jis pasiule ateiti (buvo prognozuota veliasnei dienai apziura), paziurejes echosopu patvirtino, kad ovuliacija ivykusi ir nespetume greit suorganizuoti keliu valanadu begyje IUI. Nors testas LH kuri siule, man rode tik vaiduokli. Tai va, si menesi sausuma ir ner kitu pozymiu. tas pats buvo po stimuliacijos sreofhenu, po 3 IUI. O kiekvienas menesis toks kazkaip mazina vilti susilaukt leliuku. Juk kiekviena menesi, galvoji o gal uzkibsim si karta....
Papildyta:
tad galvoju, ar buvo kam nors taip.? ar cia man vienai taip. Nesuprantu asr cia nuo visu vaistu taip isireguliavo viskas, nezinau kokiu veiksmu imtis ar tiesiog laukt ir ziuret kas bus toliau, bet tas laukimas zudo.
Atsakyti
QUOTE(sarli @ 2008 07 06, 14:05)
Kadangi  jau 6 metus stebiu save. Progesterono nesidariau. Paparstai as zinau kada ji vyksta pagal gleives  ir kt. ir tikrai tai manes neapgauna. Jau patikrinta.  Pries viena IUI reikejo darytis lh testus, kad nustatyt kada ovuliacija- (naturaliam cikle) lh  rode vos menka juostele, vos vos isziurima- vaiduokli, o  as  pagal gleives ir kt. zinojau, kad butent ta diena, ovuliacija ivyko, kai paskabinau gyd. ir jis pasiule ateiti (buvo prognozuota veliasnei dienai apziura), paziurejes echosopu patvirtino, kad ovuliacija ivykusi ir  nespetume greit suorganizuoti  keliu valanadu begyje IUI. Nors testas  LH kuri siule, man rode tik  vaiduokli. Tai va, si menesi  sausuma ir ner kitu pozymiu. tas pats buvo po stimuliacijos sreofhenu, po 3 IUI. O kiekvienas menesis  toks kazkaip mazina vilti  susilaukt leliuku. Juk kiekviena menesi, galvoji o gal uzkibsim si karta....
Papildyta:
tad galvoju, ar buvo kam nors taip.? ar cia man vienai taip. Nesuprantu asr cia nuo visu vaistu taip isireguliavo viskas, nezinau kokiu veiksmu imtis ar tiesiog laukt ir ziuret kas bus toliau, bet tas laukimas zudo.

Sveika,
O ar negalejo taip but, kad KT "isjunge" kiausides? Gal reikia truputi daugiau laiko joms atsigaut?
As savo kuna irgi perpratus, kaip ir pas tave, vos ne valandu tikslumu galiu pasakyt kas vyksta, bet naudojant KT pries visa procedura, jau taip isderino viska- netgi cikla, kuris buvo metu metais pastovus doh.gif .
Dabar del nenumatytu priezasciu nepradejom stimuliuojanciu leistis birzelio gale, tai doh.gif menesi pertrauka nuo KT, bet ovuliacijos - nulis potyriu, o jau turejo but.
O ka gydytojai sako siuo klausimu? Nes juk mes visos reaguojam i vaistus skirtingai.
Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sarli @ 2008 07 06, 14:05)
Kadangi  jau 6 metus stebiu save. Progesterono nesidariau. Paparstai as zinau kada ji vyksta pagal gleives  ir kt. ir tikrai tai manes neapgauna. Jau patikrinta.  Pries viena IUI reikejo darytis lh testus, kad nustatyt kada ovuliacija- (naturaliam cikle) lh  rode vos menka juostele, vos vos isziurima- vaiduokli, o  as  pagal gleives ir kt. zinojau, kad butent ta diena, ovuliacija ivyko, kai paskabinau gyd. ir jis pasiule ateiti (buvo prognozuota veliasnei dienai apziura), paziurejes echosopu patvirtino, kad ovuliacija ivykusi ir  nespetume greit suorganizuoti  keliu valanadu begyje IUI. Nors testas  LH kuri siule, man rode tik  vaiduokli. Tai va, si menesi  sausuma ir ner kitu pozymiu. tas pats buvo po stimuliacijos sreofhenu, po 3 IUI. O kiekvienas menesis  toks kazkaip mazina vilti  susilaukt leliuku. Juk kiekviena menesi, galvoji o gal uzkibsim si karta....
Papildyta:

Paskaiciau nete apie pasekmes po KT- atsakymas, kad menuo ar du be ovuliacijos normalu.
Atsakyti
pas gydytoja nebuvau, reikes parasyt el.pastu paklausima. Na del KT, tai net nezinau, as po 3 iUI, kuris buvo stimuliuotas serophenu, nenaudojau KT, bet du ciklai is eiles buvo be ovuliacijos, kasip gydytojui pasakaiu, jis tik pasake, po stimliuojanciu vaistu, kaip tik kiausides buna isibegejusiso ir daugiau folikulu subrandina, didesne galimybe pastot. tai va pasimetusi. Gal cia organizmas isiderino po visu tu hormoniniu vaistu, velnaii zino ir tos menesines po kt vartojimo- negausios bet ilgai kazkaip uztruko.. Turbut kunas reikalauja totalaus poilsio... aisku erzina nezinomybe sad.gif
Papildyta:
gerve aciu, tai pakentesim ir vilsimes kad kiti ciklai bus vaisingesni ir bandysim su vyru gaudyti gandriukus naturalia, gal stebukla sivyks ir pagausim savo gandriuka wink.gif
Atsakyti
Dizzy saugok save ir savo zirniukus 4u.gif 4u.gif Sekmes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dizzy wub.gif nuostabu.. aciu, kad nedingai ir parasei.. laimingai islydim i nestukiu skyreli.. 4u.gif
Atsakyti
Dizzy wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dizzy, nuostabios naujienos, sveikinu smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, dėkui už jūsų palaikymą 4u.gif Siunčiu visoms, kuo daugiau nestuke.gif virusiukų smile.gif

Tik man baimės pilnos kelnės, skauda visus šonus atrodo tuoj, tuoj viskas pasibaigs...gerai, kad bent pakeičiau aplinką...Kitą pirmadienį nusimato echo, tuomet jau daugiau žinosim, kaip ten mažiui sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 07, 10:28)
Mergaitės, dėkui už jūsų palaikymą  4u.gif  Siunčiu visoms, kuo daugiau  nestuke.gif  virusiukų smile.gif

Tik man baimės pilnos kelnės, skauda visus šonus atrodo tuoj, tuoj viskas pasibaigs...gerai, kad bent pakeičiau aplinką...Kitą pirmadienį nusimato echo, tuomet jau daugiau žinosim, kaip ten mažiui sekasi smile.gif

Labai labai sveikinu!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Atsakyti