Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Tik dabar prisijungiau, o čia tokios puikios naujienos bigsmile.gif
Dizzy, prisidedu prie daugybės sveikinimų thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta27 @ 2008 07 08, 16:47)
Labai dziaugiuosi uz tave  4u.gif  4u.gif . mergaites gal galit pasakyt kiek laiko uztrunka visas ivf pasiruosimas,eiles ir t.t  Aciu Labai

Sveika, Asta. Su visais tyrimais, jei jie geri ir nereikia gydymo, maždaug apie mėnesį
Atsakyti
O tai kaipgi kitos mergytės? jau visai nenori savo naujienų pranešti... verysad.gif Kantrioji, kaip tavo rezultatai?
Atsakyti
ax.gif thumbup.gif http://www.point.ru/...008/07/07/16973
Atsakyti
Nu man čia jau iškrypimas, nu siaubas kažkoks, čia bet kada gali numirot tokių metų, našlaitis vaikas liks doh.gif
Atsakyti
Merginos,

Ar VK pasitiki Aids laboratirijoje darytais tyrimais pries IVF? Kiek maciau ten pigiausiai. Ar jie rekomenduoja kazkur kitur?
Aciu
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Sveikinu dizzy wub.gif
Prisiduodu, šeštadienį atėjo mano mm, tai buvo 12 d. po įsodinimo. Per ilgajį savaitgalį praėjau visas stadijas: neigimo, pykimo, savęs gailėjimo.
Dabar esu tokioj būsenoj, kad nebežinau ką ir daryti. Viskas buvo idealu: įsodino 3 embrionu 6 lastelių 2 dieną, po to ir blastocista užaugo, ją irgi įsodino. Nu atrodo ko dauguiau ir trūksta. Būtų kas nors buvę blogai, tai bent turėčiau viltį bandant kitą kartą, o dabar net nežinau ar verta? Pradedu galvoti, kad gal pas mane gimdoj kas nors gyvena, gal pasidaryti laparaskopiją g.gif Tiesa mm truko tik tris dienas, ir nebuvo tokio gausios kaip po 1IVF.
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 08, 16:48)
O tai kaipgi kitos mergytės? jau visai nenori savo naujienų pranešti... verysad.gif  Kantrioji, kaip tavo rezultatai?

kai tik siandien gaunu kraujo tyrimo atsakymus - iskarto jums pranesiu. kol kas esu dziugiame laukime ax.gif
Atsakyti
Madissa, stiprybės ir tikėjimo 4u.gif
Laparaskopiją dėl šventos ramybės pasidaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 08:35)
Labas rytas  4u.gif Sveikinu dizzy wub.gif
Prisiduodu, šeštadienį atėjo mano mm, tai buvo 12 d. po įsodinimo. Per ilgajį savaitgalį praėjau visas stadijas: neigimo, pykimo, savęs gailėjimo.
Dabar esu tokioj būsenoj, kad nebežinau ką ir daryti. Viskas buvo idealu: įsodino 3 embrionu 6 lastelių 2 dieną, po to ir blastocista užaugo, ją irgi įsodino. Nu atrodo ko dauguiau ir trūksta. Būtų kas nors buvę blogai, tai bent turėčiau viltį bandant kitą kartą, o dabar net nežinau ar verta? Pradedu galvoti, kad gal pas mane gimdoj kas nors gyvena, gal pasidaryti laparaskopiją g.gif Tiesa mm truko tik tris dienas, ir nebuvo tokio gausios kaip po 1IVF.

Madissa, o HCH nenori pasidaryti, sakau is savo karcios patirties.
Per pirma IVF susirgau, menesines irgi trko neilgai, pasidariau testa, jis buvo neigiamas, apverkiau savo nelaime, o po pusantro menesio atsidriau ant operacines stalo, isoperavo negimdini nestuma.... verysad.gif pasirodo buvau pastojusi kiasintakyje
dabar gailiuosi, kad tada nepasidariau HCG...
Atsakyti
Madissa,as kazkaip kaip tikiu, apie HCG pagalvojau, jei sakai negausios mmm buvo. Kas zino o gal? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2008 07 09, 08:48)
Madissa, o HCH nenori pasidaryti, sakau is savo karcios patirties.
Per pirma IVF susirgau, menesines irgi trko neilgai, pasidariau testa, jis buvo neigiamas, apverkiau savo nelaime, o po pusantro menesio atsidriau ant operacines stalo, isoperavo negimdini nestuma.... verysad.gif pasirodo buvau pastojusi kiasintakyje
dabar gailiuosi, kad tada nepasidariau HCG...

Tikiu, o ar buvo po mm koks skausmas? Nu dabar man visai baisu blink.gif
Reiks lėkt turbūt kraują priduot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2008 07 09, 09:24)
Tikiu, o ar buvo po mm koks skausmas? Nu dabar man visai baisu  blink.gif
Reiks lėkt turbūt kraują priduot  doh.gif

Būtinai pasidaryk HCG ir kol jo atsakymų nėra nedaryk išvadų.
Sekmės!
Atsakyti