Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(planeta @ 2008 07 22, 19:10)
Sveikos mergaitės
tai man su snaigutėm nepavyko, nors tikrai turėjau vilties, iš keturių testų 3 rodė 2 brūkšnelius, bet atėjo mm verysad.gif
dabar teks viską pradėti iš pradžių, nes snaigučių jau nebeliko verysad.gif
tik aišku reik dar viską apsivarstyti ar verta...

Planeta, kaip gaila, schmoll.gif . O gal gali truputi detaliau papasakot, kaip viskas vyko? Nes jei rode bruksnelius, tai kazkas buvo. O gal mm dar ne pabaigos pozymis? (Buciau dekinga, man tas labai aktualu)
Papildyta:
QUOTE(dainiuke @ 2008 07 22, 21:35)
prisiduodu, as siandien po punkcijos 4u.gif , buvo 15 folikulu, ispunktavo 15 kiausialasciu blush2.gif . ryt suzinosim kiek apsivaisino, poryt, kaip musu embrioniukai, o ketvirtadieni zinosim isodinimo diena, isodinimas penktadieni, sestadieni arba sekmadieni. tai siandien kaip ir atsirado tikejimas is kazkur didelis didelis ir jegu. jauciuos visai neblogai, tik pilvo apacioj maudimas, ypac siusioti sunkoka blush2.gif svarbiausia emocine busena pakili  mirksiukas.gif beje man paskirta  laseline, kurios reikes 1, 3, arba 5 dienas, kad nebutu hiperstimuliacijos. tai tiek  cool.gif

visoms merginoms didziules sekmes  wub.gif

dainiuke, geros zinios, sekmes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2008 07 22, 22:35)
prisiduodu, as siandien po punkcijos 4u.gif , buvo 15 folikulu, ispunktavo 15 kiausialasciu blush2.gif . ryt suzinosim kiek apsivaisino, poryt, kaip musu embrioniukai, o ketvirtadieni zinosim isodinimo diena, isodinimas penktadieni, sestadieni arba sekmadieni. tai siandien kaip ir atsirado tikejimas is kazkur didelis didelis ir jegu. jauciuos visai neblogai, tik pilvo apacioj maudimas, ypac siusioti sunkoka blush2.gif svarbiausia emocine busena pakili  mirksiukas.gif beje man paskirta  laseline, kurios reikes 1, 3, arba 5 dienas, kad nebutu hiperstimuliacijos. tai tiek  cool.gif

O kada gyd. siulo auginti blastocistas? Tik kai nepavyksta keleta kartu ir kai embrioniukai saldyti? g.gif
Jeigu ju auginimas padidina pastojimo tikimybe, kodel ju kaskart neaugina??? Juk prie tos sumos, kuria isleidziam pridejus blastocistu auginima nelabai kas ir pasijaustu, bet tikimybe ir vilties padidetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oii @ 2008 07 23, 07:59)
O kada gyd. siulo auginti blastocistas? Tik kai nepavyksta keleta kartu ir kai embrioniukai saldyti?  g.gif
Jeigu ju auginimas padidina pastojimo tikimybe, kodel ju kaskart neaugina??? Juk prie tos sumos, kuria isleidziam pridejus blastocistu auginima nelabai kas ir pasijaustu, bet tikimybe ir vilties padidetu  4u.gif

man bent dvieju kliniku ( BAK ir Bogd.) gydytojai sake, kad paskutiniu metu jie vengia auginti iki blastocistu, nes motinos terpe sunku pakeisti moderniais skysciais, o ir ju (blastocistu)apdorojimas vis dar nera toks nekaltas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 07 23, 09:22)
man bent dvieju kliniku ( BAK ir Bogd.) gydytojai sake, kad paskutiniu metu jie vengia auginti iki blastocistu, nes motinos terpe sunku pakeisti moderniais skysciais, o ir ju (blastocistu)apdorojimas vis dar nera toks nekaltas dalykas.

Galėčiau pridurti, jog BAK-e man dar sakė, jog jie nemato itin gero rezultato su blastocistom ir mieliau rekomenduoja šaldyti, o su šaldytais rezultatą jau turiu.
Iš tiesų, čia labai priklauso nuo situacijos, tiesiog man buvo likę 11 embrionų, tiesiog būtų buvę gaila tiek daug jų prarast auginant iki blastocistų
Atsakyti
Dizzy, sveika, akip tavo pilviukas wub.gif gal jau pargryzot i LT ?
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 23, 11:05)
Galėčiau pridurti, jog BAK-e man dar sakė, jog jie nemato itin gero rezultato su blastocistom ir mieliau rekomenduoja šaldyti, o su šaldytais rezultatą jau turiu.
Iš tiesų, čia labai priklauso nuo situacijos, tiesiog man buvo likę 11 embrionų, tiesiog būtų buvę gaila tiek daug jų prarast auginant iki blastocistų

čia priklauso ir nuo spermos kokybės, nes man pvz. augino ir 100 proc. išaugo, nei vienas nežuvo, bet va po to nebuvo kur dėti (nes šaldymui terpė neužsakyta). doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 23, 10:05)

Tu geriau papasakok kaip tau sekasi, kaip jautiesi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 23, 11:21)
Tu geriau papasakok kaip tau sekasi, kaip jautiesi?  g.gif

Prie krūtinės vyrui neleidžiu prisiliest, kas mane džiugina:) Visą naktį pykina tai irgi džiaugiuosi smile.gif Na, kad pilvą skauda...tai šiek tiek kelia baimę, bet pykinimas tą skausmą greitai išblaško smile.gif
Keliausiu šiandien vėl echo daryt tada ir bus viskas aišku, ar mane pykina nuo gigantiškų dozių vaistų, ar viskas vyksta tiesiog taip, kaip turi būt smile.gif

Mocarta, į LT geriausiu atveju parsirasim apie po trijų savaitėlių...maniau pakeliausim, o guliu lovoj išsidrėbus smile.gif Na, reikia ir tokių atostogų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 23, 10:29)
Prie krūtinės vyrui neleidžiu prisiliest, kas mane džiugina:) Visą naktį pykina tai irgi džiaugiuosi smile.gif Na, kad pilvą skauda...tai šiek tiek kelia baimę, bet pykinimas tą skausmą greitai išblaško smile.gif
Keliausiu šiandien vėl echo daryt tada ir bus viskas aišku, ar mane pykina nuo gigantiškų dozių vaistų, ar viskas vyksta tiesiog taip, kaip turi būt smile.gif

Mocarta, į LT geriausiu atveju parsirasim apie po trijų savaitėlių...maniau pakeliausim, o guliu lovoj išsidrėbus smile.gif Na, reikia ir tokių atostogų smile.gif

na saunu, tik liepk atsargiai ten tave ziurineti smile.gif nieko, pakeliausit dar, ir didesnj kompanijoj smile.gif o dabar atostogauk taip 4u.gif sekmes tau, ir pranesinek vis, kaip tau sekasi
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 07 23, 11:31)
na saunu, tik liepk atsargiai ten tave ziurineti smile.gif pranesinek vis, kaip tau sekasi[/i]

Griežtokai pakalbam su vyru, kad žiūrėtų taip, kaip priklauso, esant tokiai situacijai. Eisim vėlai echo daryt, jei jėgų bus dar prisėsiu šį vakarą, o jei ne, tik rytoj, bet pranešiu smile.gif

Beje, aš gal ne viską perskaičiau, bet gal galėtum parašyt kiek tau mažių įdėjo, ar pasidalino atšilę ir pan smile.gif Laikau už Jus kumštukus 4u.gif Vasara juk tinkamas metas ledinukams atšilt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 23, 10:42)
bet pranešiu smile.gif
gal galėtum parašyt kiek tau mažių įdėjo, ar pasidalino atšilę ir pan smile.gif Laikau už Jus kumštukus 4u.gif  Vasara juk tinkamas metas ledinukams atšilt smile.gif

iš penkių atšilo trys, sakė pradėjo dalintis, tada juos visus ir sukrovė smile.gif aš irgi taip galvoju, kad jei jau nusprendė atitirpti, tai tegu sau ir toliau šiltai gyvena biggrin.gif
tik truputį pikta, kad detaliai nepaaiškino, tipo, kad šitie tikrai toliau dalinsis ir tiek, maždaug mes jau savo darbą padarėm, dabar jau organizmo reikalas. gal ir taip, beliko laukti.
O tu nepulk iškarto prie SM, parašysi kai būsi pailsėjus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Po truputi ir as trynuos i Jusu buri... nzn kuri mergaite cia veda pas jus statistika, bet gal gali man parasyti i az , kuriam daktarui labaiusiai sekasi daryt IVF... kolkas as dar tik pasirinkimo kelyje... unsure.gif gal kas savo kokiu nuomoniu turit... kad IVF + ICSI suzinojau Vaiko ir Motinos klinikoj, tuo tarpu VK Vilniuj sako daryt IUI... bet VirM klinikoj ta biologe ar laborante nzn kaip ji ten vadinosi, sake IUI be sansu... sako aptaupykit pinigelius ir nervus... tai ir patikejau... kaip manot Z.Z. yra daug patyres IVF reikale?
Atsakyti