Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

smile.gif+2008 07 28, 10:09-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 28, 10:09)
Oii laikykis mergaite wub.gif , ta krūtinė tikrai ne rodiklis thumbup.gif , kada hcg?
Beja, aš  6 gandrus mačiau bigsmile.gif , suskaičiavau lotuliukas.gif

Siandien 8 d. po isodinimo. Tai gyd. leido jau penktadieni kraujuko nuleisti arba sekmadieni NT daryti ax.gif Jei uzteks kantrybes bandysiu iki pirmadienio islaukti ir nuleisti krauja blush2.gif NT jau bijau daryti, karta teko matyti II ir deja klaidingus sad.gif

Puxe, gonalio piestukas tai neskausmingas. Teko leistis 75 gonalio svirkstuka, tai pora kartu atsijungus net buvau blush2.gif Sitie skausmingi ir reikia labai is leto leistis
Atsakyti
smile.gif+2008 07 28, 10:09-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2008 07 28, 10:09)
Oii laikykis mergaite wub.gif , ta krūtinė tikrai ne rodiklis thumbup.gif , kada hcg?
Beja, aš  6 gandrus mačiau bigsmile.gif , suskaičiavau lotuliukas.gif

oi, kas čia tiems gandrams lotuliukas.gif mes irgi važiuodami pro savo žemes Paprienėj suskaičiavom 8 gandrus bevarlinėjančius... jau vyrui ir sakiau...jei jau šiemet jie nieko mums nepaliks išskrisdami --- atleisim iš darbo blush2.gif

oii, kol nėra mmm, nedaryk išvadų. Laikykis mergyt.

Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 25, 11:51)
į vedamą statistiką įtraukite kad pas mane ne 1 o 2  2.gif  2.gif

Nors ir pavėluotai, bet labai tave sveikinu 4u.gif . Aš irgi labai norėjau dvynukų ir buvau įsitikinusi, kad bus du, o dabar žinoma džiaugiuosi, kad bent vienas užkibo biggrin.gif . Rytoj jau darysimės 3 kartą echo. Laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 28, 09:55)
labas mergaitės,

2. ar galima Gonal vieną dieną susileist tarkim 18:00 val., nors visada leidžiuosi 20:00 (ketvirtadienį į Bočelį keliausim, juk koncerte nesibadysi, o reik išvažiuot anxti, prieš pat koncertą irgi nepavyks - su bendradarbiais būsiu

Na, dvi valandos daugoka, tikrai ! Aš visuomet pasiimdavau su savimi vaistukus, purškiamą dezinfektantą, tuomet nukulniuodavau į WC: dezinfekuodavau rankas, pilvuką, kaip priklauso ir susileisdavau smile.gif
Ir dabar, kai Crinon vakare reikia naudot, teko automobilyje tai daryt ir visur kitur...tiesiog tai hormonai ir juos reikia naudoti, kuo tiksliau
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 28, 11:00)
Na, dvi valandos daugoka, tikrai ! Aš  visuomet pasiimdavau su savimi vaistukus, purškiamą dezinfektantą, tuomet nukulniuodavau į WC: dezinfekuodavau rankas, pilvuką, kaip priklauso ir susileisdavau smile.gif
Ir dabar, kai Crinon vakare reikia naudot, teko automobilyje tai daryt ir visur kitur...tiesiog tai hormonai ir juos reikia naudoti, kuo tiksliau

As irgi ismokau Gonal'a leistis visur - ir pliaze krumuose, ir WC ir dar kur nors - isradingumui ribu nera. biggrin.gif Svarbiausia tureti kur rankas nusiplauti (kartais ir to neturedavau), bei alkoholiniu tamponeliu zaizdai dezinfekuoti (butina!) ir pleistro.
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 28, 14:22)
As irgi ismokau Gonal'a leistis visur - ir pliaze krumuose, ir WC ir dar kur nors - isradingumui ribu nera.  biggrin.gif Svarbiausia tureti kur rankas nusiplauti (kartais ir to neturedavau), bei alkoholiniu tamponeliu zaizdai dezinfekuoti (butina!) ir pleistro.

Pritariu,kad išradingumui ribų nėra. biggrin.gif Aš pvz.vieną kartą spektaklio žiūrėjimo metu,pakylau ir nužingsniavau į tuliką su rankinuku po pažastim,o ten vaistukai biggrin.gif būvo.Sėkmingai grįžau ir toliau žiūrėjau spektaklį lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu prisijungti prie jusu. Mes su IVF startavom liepos vidury, siandien 12 d. po isodinimo, jau nuo sestadienio testukas rode vaiduokliuka, siandien nuleido krauja, HCG - 242. VK sake, kad rodo nestuma, bet as vis dar bijau dziaugtis ... Gal galite kuri imesti nuoroda su HCG kiekiais, zinau, kad kazkur cia yra, bet negaliu rasti.

Sekmes visoms startuojanciuoms!
Atsakyti
sveikinimai, visoms, kurioms pavyko sugaudyti gandrair ne viena:) ir kantrybes visomskitoms kurio sgudo juos smile.gif tame tarpe ir man:) Labai smagu girdeti, kad mergiatems pavyksta pastoti po daugiau ar maziau vargeliu, tai suteikia vilciu nenuleist ranku
Atsakyti
QUOTE(Pate @ 2008 07 28, 17:22)
Sveikos merginos, noriu prisijungti prie jusu. Mes su IVF startavom liepos vidury, siandien 12 d. po isodinimo, jau nuo sestadienio testukas rode vaiduokliuka, siandien nuleido krauja, HCG - 242.

Pate, sveika prisijungusi 4u.gif Ačiū, kad pagerinai mūsų skyrelio statistika, deja tave reikia jau išlydėti pas nėštukes.. tongue.gif Džiaugiuosi už tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pate @ 2008 07 28, 17:22)
Sveikos merginos, noriu prisijungti prie jusu. Mes su IVF startavom liepos vidury, siandien 12 d. po isodinimo, jau nuo sestadienio testukas rode vaiduokliuka, siandien nuleido krauja, HCG - 242. VK sake, kad rodo nestuma, bet as vis dar bijau dziaugtis ... Gal galite kuri imesti nuoroda su HCG kiekiais, zinau, kad kazkur cia yra, bet negaliu rasti.

Sekmes visoms startuojanciuoms!

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikinu thumbup.gif
Saugojau tam atvejui, jei paciai prireiktu ax.gif
http://babymed.com/f...tent.aspx?14374
Atsakyti
Sveikutes,

Man vakar isodino 3 penkiu dienu puculiukus ir dar 6 broliukus ir sesytes uzsaldem. HCG rugpjucio 7(sutampa su musu vaisinem vestuvem smile.gif ) o rugpjucio 18 diena echoskopas. Beja jai apie gandrus - tai matem 16 gandru vienoje vietoje, tris is ju rezervavom, manau mums visoms ju uzteks lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 28 liepos 2008 - 17:53
[quote=dainiuke,2008 07 28, 18:51]
Sveikutes,

Man vakar isodino 3 penkiu dienu puculiukus ir dar 6 broliukus ir sesytes uzsaldem. HCG rugpjucio 7(sutampa su musu vaisinem vestuvem smile.gif ) o rugpjucio 18 diena echoskopas. Beja jai apie gandrus - tai matem 16 gandru vienoje vietoje, tris is ju rezervavom, manau mums visoms ju uzteks lotuliukas.gif

Pate sveikinimai wub.gif , kelintas tau čia buvo IVF?
Dainiuke, sveika sugrįžusi wub.gif , ir kas su tais gandrais darosi?? lotuliukas.gif
Klausyk, kokį režimą po įsodinimo užsienis numato?

Atsakyti