Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(dainiuke @ 2008 07 28, 17:51)
Sveikutes,

Man vakar isodino 3 penkiu dienu puculiukus ir dar 6 broliukus ir sesytes uzsaldem. HCG rugpjucio 7(sutampa su musu vaisinem vestuvem smile.gif ) o rugpjucio 18 diena echoskopas. Beja jai apie gandrus - tai matem 16 gandru vienoje vietoje, tris is ju rezervavom, manau mums visoms ju uzteks  lotuliukas.gif

user posted image

labai saunu,o manva klausimelis iskilo is kur zinai kad 6 broliukai ir sesutes g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2008 07 28, 19:45)
labai saunu,o manva klausimelis iskilo is kur zinai kad 6 broliukai ir sesutes g.gif  blush2.gif

Tiesa sakant nezinau, bet tiesiog taip parasiau biggrin.gif , bet visumoje tai sako kad embriologai gali pasakyti kokia lytis, bet sito nedaro. O kaip tau sekasi?
Atsakyti
Nu jau LT tai nemanau, jog gali numatyt lytį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 07 28, 23:06)
Nu jau LT tai nemanau, jog gali  numatyt lytį g.gif

Del LT nezinau, bet pvz italijoje tai yra legalu pasirinkti kokios lyties embrionus isodinti.
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2008 07 28, 22:04)
Tiesa sakant nezinau, bet tiesiog taip parasiau  biggrin.gif , bet visumoje tai sako kad embriologai gali pasakyti kokia lytis, bet sito nedaro. O kaip tau sekasi?

aaa aiskutis biggrin.gif

man visai neblogai,as esu virskinimo stadijoje ,kad man reikia IVF lotuliukas.gif

merginos kazkada gal ir rasete ,bet as nerandu doh.gif ,o ar daug tyrymu reikai pasidaryti pries IVF ir ar kokia sumyte uz juos susidaro.
Ai dar jei as tyrymus pasidaryciau dabar,o pavasari startuociau ar tie tyrymai dar tiktu?

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2008 07 29, 07:33)
aaa aiskutis biggrin.gif

man visai neblogai,as esu virskinimo stadijoje ,kad man reikia IVF lotuliukas.gif

merginos kazkada gal ir rasete ,bet as nerandu doh.gif ,o ar daug tyrymu reikai pasidaryti pries IVF ir ar kokia sumyte  uz juos susidaro.
Ai dar jei as tyrymus pasidaryciau dabar,o pavasari startuociau ar tie tyrymai dar tiktu?

labas rytas 4u.gif

Labutis! 4u.gif
Tyrimų reikia padaryti nemažai ir tau ir vyrui bet mes pavyzdžiui padarėm viska iškart AIDS centro laboratorijoje Kauno g.(Vilniuje) už viska reikėjo sumokėti 200 LT ir palaukti apie 5d. atsakymo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2008 07 29, 07:33)
aaa aiskutis biggrin.gif

merginos kazkada gal ir rasete ,bet as nerandu doh.gif ,o ar daug tyrymu reikai pasidaryti pries IVF ir ar kokia sumyte  uz juos susidaro.

labas rytas 4u.gif

Pas tave jau pries IUI turejo buti viskas padaryta. Man bent jau jokiu papildomu nedare bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutė,

o man jau visai susinervinimas, kaip gi aš Vingio parke leisiuos vaistus, ar į tą WC būdelę lauko lysiu.... mašinoj irgi nepavyks, pilna mašina bendradarbių sad.gif

ką man darytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? kaip tuos vaistukus laiku susileisti?
o dėl skausmingo Gonal, tai nelabai supratau, nejaugi be to pieštuko dar yra ir švirkštas Gonal? man tas pieštukas itin skausmingas, tai kas bus jei aną skirs... Nu žodžiu, baisiai nepatvari pasitaikiau
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 29, 09:26)
sveikutė,

o man jau visai susinervinimas, kaip gi aš Vingio parke leisiuos vaistus, ar į tą WC būdelę lauko lysiu.... mašinoj irgi nepavyks, pilna mašina bendradarbių sad.gif

ką man darytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? kaip tuos vaistukus laiku susileisti?
o dėl skausmingo Gonal, tai nelabai supratau, nejaugi be to pieštuko dar yra ir švirkštas Gonal? man tas pieštukas itin skausmingas, tai kas bus jei aną skirs... Nu žodžiu, baisiai nepatvari pasitaikiau

Nesuk tu sau taip galvos, susileisk pries isvaziuojant biggrin.gif As taip tiksliai laiko niekada nestebedavau ax.gif Yra svirkstas, kuriame viena doze 75. O su piestuku tik bakst ir viskas, gal i kokia skaudzia vieta pataike??? g.gif Man regis dar galima juos leistis i uzpakali. Gal ta vieta ne tokia jautri butu g.gif
Atsakyti
oii, Tavo pasakojimai ojojojojoi smile.gif

esi geroji fėja, vat pasakei, kad nieko nenutiks ir vsio - laimiga puxe

geros dienos visoms bonzulėms ir būsimoms pončkutėms
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 29, 08:54)
oii, Tavo pasakojimai ojojojojoi smile.gif

esi geroji fėja, vat pasakei, kad nieko nenutiks ir vsio - laimiga puxe

geros dienos visoms bonzulėms ir būsimoms pončkutėms

Buvo ir man toks atvejis kai turejau susileisti anksciau pora valandu, nes kitaip niekaip neisejo. taip ir padariau, tik nepamirsk kita diena (pagal informacini lapeli) turi leisti jau butent ta pacia valanda kaip leidaisi diena pries tai (tai yra 18 val kiek atsimenu smile.gif ) 4u.gif

Beje del Crinono, norit pasakyti ir ji jus dedates pagal laika? As visada eidama miegot susidedavau nusipraususi ir viskas, o vat masinoj kur nenusipraususi, kur ner higienos susikisti Crinona, nu neisivaizduoju kaip tai daryti. Nebaisu del infekciju visokiu?
Atsakyti
labas verysad.gif
siandien 13 diena po isodinimo dariaus du testus ir abu neigiami, ir netgi pradejau tepliotis, as manau, kad jau isirasau i napavykusiu sarasa verysad.gif
turiu klausima kur geriausia lietuvoje darytis ivf, kokia daktare man pasirinkti?
Atsakyti