QUOTE(vasara0603 @ 2009 01 11, 14:35)
apie NLA galiu pasakyti tik tiek, kad sis budas yra pats nepatikimiausias (bent jau man). Kol dar buvom studentai su vyru ispradziu naudojomes prezervatyvais,bet kai ju nebudavo NLA,ir jau antro kurso gale pastojau

negalejau patiket, kad esu nescia,nes niekada nebuvo pagrindo manyt,kad gali taip but. Po gimdymo vel naudojomes prezervatyvais,spirales detis nenorejau,nes 5 m man per ilgas laiko tarpas,o ir per brangu (jei apie Mirena kalbant), po pusmeciu prezervatyvu atsisakem ir vel perejom prie NLA

ir ka jus pasakysit?mano pirmagimiui jau 1 metukai o as vel nescia

jau db sau prisizadejau,kad po antro gimdymo iskart perku spirale ir bego pas ginekologa
Na nezinau, ziuriu pas visas cia skirtingai, mes jau 8 metai kaip NLA, kartais ir prezervatyvais, bet tfu tfu tfu nieko kol kas, nors buvo pradzioj klaidingu alermu ir drebanciom rankom lekdavau pirkti nestumo testu, oi kaip baisu budavo, nes tada dar buvau niolikine, bet tai tik budavo uzvelavusios MM, bandem tada gerti ir kontaceptikus, bet po poros menesiu meciau, nes kiekviena ryta bloga darydavosi, kad reikia gerti ta chemija.
Na o moterys, kurios pastoja su NLA, tai matyt vyrai ne visada suspeja laiku ir kartais ten uzlasina truputi arba pacios, kaip sake bufeto vedeja, yra super vaisingos ir joms uztenka ir vejo pustelejimo.
Mano viena drauge labai nukentejo nuo vieno tokio tipelio, kuris vaidino kazanova ir jau tuose reikaluose labai patyres. Propogavo NLA ir is antro karto apsigyveno vaikelis pilve,oi buvo ten rietenu, tas kazanova bande suversti viska ant mano drauges, kad cia tik ji kalta, nes yra kaip kate, kad ir nuo vieno spermatozoido ji jau gali pastoti, veliau isaiskejo, kad jam ten buvo patys pirmieji kartai lovoje su mergina. Vien zo, apgavo jis ja, o ji dabar viena augina 5 metu dukryte. Bet tai ir jos aplaidumas buvo taip pasitiketi vaikinu, su kuriuo pazystama buvo tik viena savaite.
Mes tai su MB pirmus gal 30 kartu darem tik su prezervatyvu ir tai su nerimu laukdavom mano MM, o paskui puikiai tiko ir NLA, bet vyru pasididziavimui tai tikrai kenkia, nes paskaudajam ten kartais, tai dabar dazniau stengiames su prezervatyvais.