Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 11 03, 01:01)
Aha biggrin.gif dar ne...bet kazko noreciau pabandyt ..tik ne tam galan:P smile.gif o gal kas bande? smile.gif

Teko blush2.gif ir turiu prisipažinti visai nesužavėjo....gal kiek plonesni už tradicinius
Atsakyti
apie NLA galiu pasakyti tik tiek, kad sis budas yra pats nepatikimiausias (bent jau man). Kol dar buvom studentai su vyru ispradziu naudojomes prezervatyvais,bet kai ju nebudavo NLA,ir jau antro kurso gale pastojau doh.gif negalejau patiket, kad esu nescia,nes niekada nebuvo pagrindo manyt,kad gali taip but. Po gimdymo vel naudojomes prezervatyvais,spirales detis nenorejau,nes 5 m man per ilgas laiko tarpas,o ir per brangu (jei apie Mirena kalbant), po pusmeciu prezervatyvu atsisakem ir vel perejom prie NLA rolleyes.gif ir ka jus pasakysit?mano pirmagimiui jau 1 metukai o as vel nescia thumbup.gif jau db sau prisizadejau,kad po antro gimdymo iskart perku spirale ir bego pas ginekologa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara0603 @ 2009 01 11, 14:35)
apie NLA galiu pasakyti tik tiek, kad sis budas yra pats nepatikimiausias (bent jau man). Kol dar buvom studentai su vyru ispradziu naudojomes prezervatyvais,bet kai ju nebudavo NLA,ir jau antro kurso gale pastojau  doh.gif  negalejau patiket, kad esu nescia,nes niekada nebuvo pagrindo manyt,kad gali taip but. Po gimdymo vel naudojomes prezervatyvais,spirales detis nenorejau,nes 5 m man per ilgas laiko tarpas,o ir per brangu (jei apie Mirena kalbant), po pusmeciu prezervatyvu atsisakem ir vel perejom prie NLA  rolleyes.gif  ir ka jus pasakysit?mano pirmagimiui jau 1 metukai o as vel nescia  thumbup.gif  jau db sau prisizadejau,kad po antro gimdymo iskart perku spirale ir bego pas ginekologa biggrin.gif

Na nezinau, ziuriu pas visas cia skirtingai, mes jau 8 metai kaip NLA, kartais ir prezervatyvais, bet tfu tfu tfu nieko kol kas, nors buvo pradzioj klaidingu alermu ir drebanciom rankom lekdavau pirkti nestumo testu, oi kaip baisu budavo, nes tada dar buvau niolikine, bet tai tik budavo uzvelavusios MM, bandem tada gerti ir kontaceptikus, bet po poros menesiu meciau, nes kiekviena ryta bloga darydavosi, kad reikia gerti ta chemija.
Na o moterys, kurios pastoja su NLA, tai matyt vyrai ne visada suspeja laiku ir kartais ten uzlasina truputi arba pacios, kaip sake bufeto vedeja, yra super vaisingos ir joms uztenka ir vejo pustelejimo. smile.gif
Mano viena drauge labai nukentejo nuo vieno tokio tipelio, kuris vaidino kazanova ir jau tuose reikaluose labai patyres. Propogavo NLA ir is antro karto apsigyveno vaikelis pilve,oi buvo ten rietenu, tas kazanova bande suversti viska ant mano drauges, kad cia tik ji kalta, nes yra kaip kate, kad ir nuo vieno spermatozoido ji jau gali pastoti, veliau isaiskejo, kad jam ten buvo patys pirmieji kartai lovoje su mergina. Vien zo, apgavo jis ja, o ji dabar viena augina 5 metu dukryte. Bet tai ir jos aplaidumas buvo taip pasitiketi vaikinu, su kuriuo pazystama buvo tik viena savaite.
Mes tai su MB pirmus gal 30 kartu darem tik su prezervatyvu ir tai su nerimu laukdavom mano MM, o paskui puikiai tiko ir NLA, bet vyru pasididziavimui tai tikrai kenkia, nes paskaudajam ten kartais, tai dabar dazniau stengiames su prezervatyvais.
Atsakyti
Mano pazistama gere tabletes o jos 99% patikimos ir vistiek susilauke lialiaus, tai tokiais a la nutraukimais as netikiu! Juk mokslinskai irodyta, kad nebutina vyrui baigti viduje, kad uzsimegztu gyvybe. Cia man toks ëksperimentavimas! Jeigu jau saugotis, tai normaliai, o ne gal buso gal nebus
Atsakyti
labas vakaras. atejau prasyti jusu patarimo, kelis metus naudojau KZ pries menesi nutraukiau jo naudojima ir deja siandien ryte teko pasinaudoti NLA doh.gif sperma nuleido ant pilvo ir jos pateko ant gagtos, noriu paklausti ar gerti postinor2 ir zalot organizma ar tiketis kad nepastojau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aunietuke79 @ 2009 01 11, 23:09)
labas vakaras. atejau prasyti jusu patarimo,  kelis metus naudojau KZ pries menesi nutraukiau jo naudojima ir deja siandien ryte teko pasinaudoti NLA doh.gif  sperma nuleido ant pilvo ir jos pateko ant gagtos, noriu paklausti ar gerti postinor2 ir zalot organizma ar tiketis kad nepastojau? verysad.gif

Jei tik ant gaktos, o ne ant lytiniu lupu, manau neverta gerti Postinoro. ax.gif
Atsakyti
Jokio Postinoro nereika. Mes jau beveik metus propaguojam NLA. Ir nieko. As visai nieko pries vaikiuka (jeigu ka) neturiu. Kaip dievulis duos smile.gif. MB irgi sako kad jam tas nebaisu, taip kad nejauciam jokiu stresu. O kodel jus manote kad vyrams kenkia sis apsisaugojimo budas? Juk vyras siaip ar taip patiria orgazma, o koks jam skirtumas kur ten viskas isilieja... Man atrodo kad jiems nekenkia...bent jau maziau nei moteriai kenkia tabletes
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 20, 18:35)
Galim pastot geriant ir kontraceptikus. Be to tos kurios ryja kontraceptikus po to nori vaiku, o negali jų turėt.

Is kur toks briedas? blink.gif Geriau KT 4 metus ir po to sekmingai pagimdziau 2 vaikus smile.gif
Atsakyti
aha,naudojom ir mes su vyru NLA,dabar supu suneli ant ranku lotuliukas.gif tiesa, metus tas budas veike,bet ir vaisingas dienas pasiskaiciuodavau,ir paprakaituodavau is baimes menesiniu belaukdama.ginekologe man tada paaiskino,kad dar vyrui"nebaigus"daugumai istryksta laselis ar du,ne visada,bet pasitaiko daznai, ir te tau tas NLA .tiesa,gal tai kazkiek ir nuo moters priklauso-mano vyras pirmoje santuokoje naudojo si buda ir viskas buvo ok 6metus.na o mes su juo metelius pratempem.dabar as tik uz KT.
Atsakyti
QUOTE(Mildažytė @ 2008 11 20, 19:35)
Galim pastot geriant ir kontraceptikus. Be to tos kurios ryja kontraceptikus po to nori vaiku, o negali jų turėt.

Kurios abortus darto..irgi sako,kad nebetures vaiku..bet kazko sekmingai pastoja vel ir vel....

QUOTE(Simute5 @ 2009 01 08, 23:58)
Teko blush2.gif ir turiu prisipažinti visai nesužavėjo....gal kiek plonesni už tradicinius

o kodel nesuzavejo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 01 11, 17:14)
Mano pazistama gere tabletes o jos 99% patikimos ir vistiek susilauke lialiaus, tai tokiais a la nutraukimais as netikiu! Juk mokslinskai irodyta, kad nebutina vyrui baigti viduje, kad uzsimegztu gyvybe. Cia man toks ëksperimentavimas! Jeigu jau saugotis, tai normaliai, o ne gal buso gal nebus

Pritariu drinks_cheers.gif Negalėčiau ramiai gyventi taip saugodamasi schmoll.gif
Atsakyti
Skaitau ir nesitiki, kad sugebat NLA naudojant nestuke.gif nepasidaryt...... g.gif Vienas dėstytojas medicinkėj labai gražiai aiškindavo, kad poras NLA naudojančias reikėt vadinti "tėvais", nes anksčiau ar vėliau vistiek nesuveiks.. Net įdomu būtu kokį tyrimą su rimta statistika paskaityt... g.gif
Atsakyti