Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(Buzyte @ 2008 10 16, 23:05)
na bet kaikurie ir gumyciu negali, alergijos... man tai ju kvapas-apsivemti galima... visokias bandem, tas pats... bet reikes kazkaip komponuoti, nes irgi nenorim  nestuke.gif

su visokiais kvapais yra:D as tai nezuodziu ju kvapo smile.gif
Atsakyti
man vistiek guma atsiduoda, nors tu ka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 17, 15:06)
man vistiek guma atsiduoda, nors tu ka...  doh.gif

O kaip dar buna laiko ta kvapa uzuosti? biggrin.gif Juk ten 20 sekundziu reikalas ji tvarkingai uzsideti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 10 17, 14:18)
O kaip dar buna laiko ta kvapa uzuosti? biggrin.gif  Juk ten 20 sekundziu reikalas ji tvarkingai uzsideti rolleyes.gif

nu vat, gal kaikurie jautresni kvapams doh.gif nes mums tai jis ziaurei nepatinka. ir beje visu gumyciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 10 17, 18:50)
nu vat, gal kaikurie jautresni kvapams  doh.gif nes mums tai jis ziaurei nepatinka. ir beje visu gumyciu  g.gif

Yra prezikai...ar man cia mpamelavo ar ka nu nesvarbu pasakysiu,jei netiesa pasijuoksim kartu biggrin.gif oraliniam sexui yra prezikai smile.gif tongue.gif sako jie visiskai neatsiduoda guma...o skirtumas kur jam ieit ar ten ar ten tongue.gif smile.gif tai gal nejaustum kvapo
Atsakyti
... yra yra tokie prezikai skirti oraliniam, kazkada nusipirkau per klaida, nes labai grazus ipakavimas buvo, o tik veliau uzmeciau aki ir supratau, kad jie cia truputi kitam reikalui skirti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 10 17, 21:04)
Yra prezikai...ar man cia mpamelavo ar ka nu nesvarbu pasakysiu,jei netiesa pasijuoksim kartu biggrin.gif oraliniam sexui yra prezikai smile.gif tongue.gif sako jie visiskai neatsiduoda guma...o skirtumas kur jam ieit ar ten ar ten tongue.gif smile.gif tai gal nejaustum kvapo

obana, geras... cool.gif nu as ir atsilikus doh.gif
uztad kad, turbut ner skirtumo kuriam galan drinks_cheers.gif
gal kas bandet, pasidalinkit patirtim, kaip ten jie lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha biggrin.gif dar ne...bet kazko noreciau pabandyt ..tik ne tam galan:P smile.gif o gal kas bande? smile.gif
Atsakyti
g.gif idomu ir man, dar negirdejau apie tokius ax.gif
Atsakyti
pasiskaiciau cia jusu pasakojimu, likau suzaveta atvirumu, kai kurie pasisakymai net sypsena isspaude thumbup.gif . Jau kazkurioj temoj sakiausi, bet ir cia galiu pasikartoti. KT netiko (vartojau 5 metus is pradziu MM reguliavimui, paskui apsaugai, bet kai pradejo ciklas is rikiuotes mustis teko su visam nutraukti, o nutraukusi dar ir kitas ju pasekmes ir nepageidaujamus poveikiu supratau doh.gif ), taigi jau daugiau nei dveji metai naudojam NLA, kol kal nusiskundimu nei vienas nei kitas neturim, netyciuku (tfu tfu tfu...) taip pat ax.gif . Kita vertus, jei jau ir butu nelabai ir supergyvenciau, pati apie klecka po kokiu 2-3 metu galvoju, o MB jau ir dabar pats metas butu.
Atsakyti
Mano vyras nepripazysta preziku, tai kol kas "megaujames" nutrauktu aktu, bet manau tai nera saugu, reiks jauciu spirale detis g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 18:55)
Mano vyras nepripazysta preziku, tai kol kas "megaujames" nutrauktu aktu, bet manau tai nera saugu, reiks jauciu spirale detis  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti