Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

na, gal ne visiem jis tinka, bet mūsų šis apsaugos būdas jau 12 metų nepaveda.. ax.gif
Atsakyti
Gyvenime nebesinaudociau, per daug nervu kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Aš savajam net nesiūlau tokio būdo, man atrodo pats nepatikimiausias, kai tikrai dar nenori vaikų, aš šį būdą naudosiu, kad nebijosiu netyčiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
man atrodo kad per daug nervu tai kainuoja, nes su kiekviena velavimo diena tada galvoji kad pastojai smile.gif nes is tikruju niekada negali buti tikra, kada ten kas ilasejo... smile.gif
Atsakyti
As tai nemanau, kad nuo "laselio" pastotume, bet vien jau pavadinimas "nutrauktas aktas" pasako savo minusa - jis yra NUTRAUKTAS, tad jokio malonumo tame nematau........
Atsakyti
Na jau labai nepatikimas budas saugotis nestumo.Nei malonumo,nei svaros.Juk siais laikais tikrai yra platus apsisaugojimo priemoniu pasirinkimas
Atsakyti
mes su ex NLA puse metu naudojom, nu tai negaliu pasakyt jokiu pliusu... niekada nepajauciau malonumo, o ka jau kalbet apie nervus veluojant menesinem... schmoll.gif nors jam tai lyg ir patikdavo... nu bet dabar jau manes nepriverstu nieks tokio budo imtis smile.gif
geriu KT jau apie pusantru metu ir viskas puiku, ir maniskiui patinka, ir tikrai abiem labai gera... smile.gif man tai isvis patinka kai baigia ten kur reikia, tada toks geras jausmas vien del artumo jausmo, vien jau moralini pasitenkinima duoda smile.gif nors va nezinau ar susije bet pradejus gert KT priaugau 6 kg doh.gif doh.gif
ai ir siaip dar KT man gerai kad pati jauciuos atsakinga uz save ir uz mus... nors va ir MB stengiasi prisijungt prie saugojimosi, visada stengiasi primint kad isgerciau biggrin.gif
Atsakyti
O manasis prisideda prie mano organizmo saugumo - negeriu KT, bet Jis niekada nepamirsta uzsimauti, kai to jau reikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hottea: 16 lapkričio 2008 - 17:01
o mes nesisaugojam, nei Kt nei pleistrais, nei prezervatyvais, kazkaip moka maniskis pacia pabaiga uzbaigti nemanyje, ir kol kas nebuvo netyciuku smile.gif
Atsakyti
Na, nežn, sako geriausia garantija, kad nebus nepageidaujamo nėštumo - susilaikymas tongue.gif Nelaikau NLA patikimu būdu, bet geriau jau toks būdas nei KT.. Gėriau jas beweik metus, o dabar jau metai kaip nutraukiau ir labai džiaugiuosi.. smile.gif Jaučiuosi daug geriau, neliko papildomų kilogramų ir seksas daug geresnis nei vartojant KT. Aišku kartais būna nervų dėl vėluojančių mm, bet tai dažniausiai netikras pavojus būna tongue.gif Geriau jau "susidraugausiu" su prezervatyvais ar pasirinksiu NLA nei vėl gryšiu prie KT... verysad.gif
Atsakyti
Galim pastot geriant ir kontraceptikus. Be to tos kurios ryja kontraceptikus po to nori vaiku, o negali jų turėt.
Atsakyti
Su savo MB propaguojam NLA. Tiek man, tiek draugui patinka... bigsmile.gif Kartais visai neblogai baigti kazkur kitur nei viduje blush2.gif Kazkas kitokio ir neiprasta, kaip pagal sablona 4u.gif

O kai naudojau KT tai noras buvo tooooooooks sumazes, kad siaubas. Dabar ir geriau jauciuosi ir kaip sakant natural product yra natural.. wub.gif
Atsakyti