Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(serbenta @ 2010 01 23, 16:13)
sveikos:)

esu daug skaičiusi ir žinau kad NLO (nutrauktas lytinis aktas) nėra kontracepcijos būdas ir akto metu pas vyrą būna truputis spermos kuri gali apvaisinti. taip yra teoriškai.
tačiau praktiškai niekada negirdėjau, kad kažkas taip pastojo (kai vyras nebaigia). taigi gal kažkam taip buvo? ar įmanoma taip pastoti ir praktiškai ar tai tik teorinės galimybės? ax.gif

smile.gif smile.gif smile.gif idomi jusu nuomone,zinau,kad ne viena taip pastojo ...ir tai nera tik teorine galimybe,o labai reali mirksiukas.gif
4u.gif sekmes
Atsakyti
zinoma galima mano mergaite taip atsirado nors labai dziaugiuosi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes praktikuojam sita dalyka taip sudejus kokius 5metus ir nieko blush2.gif

Bet nzn, turbut pas mano vyra cia yra esme, nes pasti esu skaiciusi, kad tame susijaudinimo skystyje, gali buti spermatozoidu smile.gif tai tikriausiai pas ji nera...
Beje jei uzsimanom veiksma pakartoti, tai jau naudojames guminukais ax.gif
Atsakyti
vava visiem skirtingai, mano draugės kurios naudoja šį metoduką irgi daug metų ir nieko:) o aš pati tai bijau, paskiau su baime tenka laukti mm doh.gif
Atsakyti
taip tikrai paskui su baime tenka laukti mm doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Manau, cia priklauso nuo vyro. Mano drauge taip pat taip pastojo. O as jau trys metai rizikuoju ir nieko smile.gif Kartais net juokiames, gal mes nevaisingi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintar!aa @ 2010 01 27, 01:00)
Manau, cia priklauso nuo vyro. Mano drauge taip pat taip pastojo. O as jau trys metai rizikuoju ir nieko  smile.gif  Kartais net juokiames, gal mes nevaisingi  doh.gif  biggrin.gif

vava, turbūt pas kiekvieną vyrą skirtingas kiekis spermos išsiskiria akto metu, o be to kaip pagalvoji, kai žmonės planuoja vaikutį ir nori pastoti, irgi juk retai kada iš pirmo karto pavyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(serbenta @ 2010 01 27, 17:56)
vava, turbūt pas kiekvieną vyrą skirtingas kiekis spermos išsiskiria akto metu, o be to kaip pagalvoji, kai žmonės planuoja vaikutį ir nori pastoti, irgi juk retai kada iš pirmo karto pavyksta rolleyes.gif

Na musu buvo vienintelis pabandymas "neistraukti" ir uzkibo 2.gif nes po to karto iki laukiamu mmm toliau NLA praktikavom:) smile.gif bet va jau nesulaukiau mmm nestuke.gif
Bet tikrai turejo buti pacios palankiausios salygos pastojimui ax.gif
Atsakyti
Na as ilgai tai praktikavau ir neuzkibau, bet del patogumo pradejau gert KT smile.gif
Atsakyti
Tokia tema jau yra
http://www.supermama...howtopic=330010
Ten daug diskutuota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 28 sausio 2010 - 19:37
Mes irgi praktikuojam.. Man visiškai nepatinka schmoll.gif , bet chemijos jokios naudoti nenoriu (jau atsikandau KT, daugiau sau prisižadėjau niekada negerti), o su MB nepavyksta dėl gumyčių susitarti. Jei akda ir panaudojam vieną kitą, tai kai jis jaučia, kad rizikuoja nesusilaikyti.. O pastoviai naudot neprisikalbinu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Išsiilgusi: 29 sausio 2010 - 16:41
QUOTE(serbenta @ 2010 01 23, 16:13)
sveikos:)

esu daug skaičiusi ir žinau kad NLO (nutrauktas lytinis aktas) nėra kontracepcijos būdas ir akto metu pas vyrą būna truputis spermos kuri gali apvaisinti. taip yra teoriškai.
tačiau praktiškai niekada negirdėjau, kad kažkas taip pastojo (kai vyras nebaigia). taigi gal kažkam taip buvo? ar įmanoma taip pastoti ir praktiškai ar tai tik teorinės galimybės? ax.gif

turbut labai siauros jusu zinios ax.gif , pas mus 3 muskietininkasi nuo tokios "apsaugos" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti