Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 29, 19:25)
turbut labai siauros jusu zinios  ax.gif , pas mus 3 muskietininkasi nuo tokios "apsaugos"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na tikrai siaurokos blush2.gif nes iš pažįstamų niekas taip nepastojo mirksiukas.gif bet paskaitinėjus čia temą pamačiau, kad tiem pažįstamiem tiesiog sekėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(serbenta @ 2010 01 27, 17:56)
vava, turbūt pas kiekvieną vyrą skirtingas kiekis spermos išsiskiria akto metu, o be to kaip pagalvoji, kai žmonės planuoja vaikutį ir nori pastoti, irgi juk retai kada iš pirmo karto pavyksta rolleyes.gif

na as nemanau kad pastojimas priklauso nuo spermos kiekio akto metu g.gif manau lemia tai daugiau spermos kokybe vaisingumas g.gif as pati iki nestuke.gif praktikavau NLA, nestuke.gif aisku buvo planuotas thumbup.gif o dabar tai jau nebesinori taip rizikuoti,isidejau KS g.gif
Atsakyti
Taip, taip - ne viena ir ne dvi po „nutraukto“ blush2.gif turi leliuka. Nejuokaukit, jei norit rimtai saugotis.
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 26, 15:23)
Mes praktikuojam sita dalyka taip sudejus kokius 5metus ir nieko blush2.gif

Bet nzn, turbut pas mano vyra cia yra esme, nes pasti esu skaiciusi, kad tame susijaudinimo skystyje, gali buti spermatozoidu  smile.gif  tai tikriausiai pas ji nera...
Beje jei uzsimanom veiksma pakartoti, tai jau naudojames guminukais ax.gif

mes ir taip 4m praktikavom ir nieko bet vistiek tokia diena atejo biggrin.gif taip kad daugiau taip ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raskejan: 03 vasario 2010 - 11:20
QUOTE(raskejan @ 2010 02 03, 12:20)
mes ir taip 4m praktikavom ir nieko bet vistiek tokia diena atejo biggrin.gif taip kad daugiau taip ne mirksiukas.gif

Na nezinau, kaip cia taip netycia po tokios praktikos ax.gif as manau tereikia laikytis pagrindiniu taisykliu: jam nusiprausti pries smileysex.gif , jei neuztenka vieno karto, tada jau antram naudoti prezervatyvus ir jei is po vakaro tarkim ryte vel uzsimanot tai vel reikia arba labai gerai kad isipraustu, o dar geriau prezervatyvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 02 04, 16:56)
Na nezinau, kaip cia taip netycia po tokios praktikos  ax.gif  as manau tereikia laikytis pagrindiniu taisykliu: jam nusiprausti pries smileysex.gif , jei neuztenka vieno karto, tada jau antram naudoti prezervatyvus ir jei is po vakaro tarkim ryte vel uzsimanot tai vel reikia arba labai gerai kad isipraustu, o dar geriau prezervatyvas ax.gif

ir dar pridesiu daryti tai ne vaisingiausiom savo dienom lotuliukas.gif mirksiukas.gif nors rizika visvien islieka nemaza schmoll.gif g.gif
Atsakyti
mes irgi taip saugojames ir pasakysiu cia nuo yro daug kas priklauso ar sugeba laiku nutraukti ar ne...man jau geriau taip negu su prezervatyvu....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 04, 20:19)
mes irgi taip saugojames  ir pasakysiu cia nuo yro daug kas priklauso ar sugeba laiku nutraukti ar ne...man jau geriau taip negu su prezervatyvu....

O man ne... Nors ir sugeba laiku. Kai yra gumyte, galima atsipalaiduoti ir negalvoti, ar jau, ar ne jau.. Visvien tas klausimas kitaip toks pakibes ore.
Atsakyti
O mes irgi naudojam si buda smile.gif
metus KT naudojom gumytes, bet neilgai, pora menesiu, o dbr kazkaip taip isdykaujam, nes kai susijaudini, dar tas gumas kol uzsidedi, tai laiko prarandam, kurio buna lb gaila, kai negali kentet lotuliukas.gif nzn gal ir prisizaisim, bet rizikuot mums patinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 05 vasario 2010 - 16:32
Labukas mergaites. smile.gif
Na mano drauge NLA naudojo 2 su puse metu. leliuku nesulauke. o dabar nusprende su vyru kad jau laikas leliukui ir iskart pastojo. nestuke.gif
Atsakyti
labai rizikinga kontracepcija doh.gif
nors taip darydavom nuolat,ir santykių nebūdavo vaisingom dienom,vistiek pastojau prieš pat mėnesines,nors ir buvo nutraukta,o ir nevaisingos dienos buvo,va teip vat mirksiukas.gif
Atsakyti
Man atrodo nepatikima. Bet cia juk kiekvienos poros pasirinkimo teise.
Atsakyti