vava, turbūt pas kiekvieną vyrą skirtingas kiekis spermos išsiskiria akto metu, o be to kaip pagalvoji, kai žmonės planuoja vaikutį ir nori pastoti, irgi juk retai kada iš pirmo karto pavyksta
na as nemanau kad pastojimas priklauso nuo spermos kiekio akto metu manau lemia tai daugiau spermos kokybe vaisingumas as pati iki praktikavau NLA, aisku buvo planuotas o dabar tai jau nebesinori taip rizikuoti,isidejau KS
Mes praktikuojam sita dalyka taip sudejus kokius 5metus ir nieko
Bet nzn, turbut pas mano vyra cia yra esme, nes pasti esu skaiciusi, kad tame susijaudinimo skystyje, gali buti spermatozoidu tai tikriausiai pas ji nera...
Beje jei uzsimanom veiksma pakartoti, tai jau naudojames guminukais
Na nezinau, kaip cia taip netycia po tokios praktikos as manau tereikia laikytis pagrindiniu taisykliu: jam nusiprausti pries , jei neuztenka vieno karto, tada jau antram naudoti prezervatyvus ir jei is po vakaro tarkim ryte vel uzsimanot tai vel reikia arba labai gerai kad isipraustu, o dar geriau prezervatyvas
Na nezinau, kaip cia taip netycia po tokios praktikos as manau tereikia laikytis pagrindiniu taisykliu: jam nusiprausti pries , jei neuztenka vieno karto, tada jau antram naudoti prezervatyvus ir jei is po vakaro tarkim ryte vel uzsimanot tai vel reikia arba labai gerai kad isipraustu, o dar geriau prezervatyvas
O man ne... Nors ir sugeba laiku. Kai yra gumyte, galima atsipalaiduoti ir negalvoti, ar jau, ar ne jau.. Visvien tas klausimas kitaip toks pakibes ore.
O mes irgi naudojam si buda metus KT naudojom gumytes, bet neilgai, pora menesiu, o dbr kazkaip taip isdykaujam, nes kai susijaudini, dar tas gumas kol uzsidedi, tai laiko prarandam, kurio buna lb gaila, kai negali kentet nzn gal ir prisizaisim, bet rizikuot mums patinka
labai rizikinga kontracepcija nors taip darydavom nuolat,ir santykių nebūdavo vaisingom dienom,vistiek pastojau prieš pat mėnesines,nors ir buvo nutraukta,o ir nevaisingos dienos buvo,va teip vat