Mes NLA naudojam praktiškai 10 mėnesių. Savo vaikinu pasitikiu, aišku, jei pastočiau, būtų užaugintas tas vaikelis, bet vaikiukams mums dar ne laikas. Nei darbus normalius turim, nei mokslai pabaigti.
O siaubeli!
Na ir išgasdinot jūs čia mane
Mes NLA naudojam praktiškai 10 mėnesių. Savo vaikinu pasitikiu, aišku, jei pastočiau, būtų užaugintas tas vaikelis, bet vaikiukams mums dar ne laikas. Nei darbus normalius turim, nei mokslai pabaigti.
Šiaip jau palyginus ramiai žiūrėjau į šitą metodą, bet visgi nesijaučiu užtikrintai, vis kirba mintis "o jeigu". Prezervatyvų nemėgstu nei aš, nei jis, KT mane kažkaip gąsdina, be to, nesugebėčiau prisiminti kasdien jas gerti, taigi nusprendžiau naudoti žiedą. Kadangi rytoj kaip ir turėtų prasidėti menesinės, bus kaip tik proga išbandyti.
QUOTE(OrchidSun @ 2010 03 15, 22:32)
O siaubeli!
Na ir išgasdinot jūs čia mane
Šiaip jau palyginus ramiai žiūrėjau į šitą metodą, bet visgi nesijaučiu užtikrintai, vis kirba mintis "o jeigu". Prezervatyvų nemėgstu nei aš, nei jis, KT mane kažkaip gąsdina, be to, nesugebėčiau prisiminti kasdien jas gerti, taigi nusprendžiau naudoti žiedą. Kadangi rytoj kaip ir turėtų prasidėti menesinės, bus kaip tik proga išbandyti. 
Žiedas tie patys hormonai. Gal geriau pagalvok apie vaisingų dienų skaičiavima ar apie išskyrų stebėjima. Gaunasi pakankamai gera apsauga
Galvot tai aš galvoju, tik klausimas, ar dar ne per vėlai.
Turiu nusipirkus žiedą, planavau, kad jau jį naudosiu, bet vietoj mėnesinių, kurios paprastai būna pakankamai skausmingos ir gausokos, buvo tik šiaip kažkoks vos vos tepliojimas trijų dienų. Likau nesupratus bajerio. Žiedo nesidėjau. Jei per savaitę nesusirgsiu, eisiu pirkt testą.
Labai visiems skirtingai su NLA. Yra poru, kurios taip 10metu saugosi ir nieko,
o yra poru, kurioms reikia vieno karto ir jau pastoja.
Vis dėlto norisi patikimesnės apsaugos priemonės.
Sėkmės visoms ;]
o yra poru, kurioms reikia vieno karto ir jau pastoja.
Vis dėlto norisi patikimesnės apsaugos priemonės.
Sėkmės visoms ;]
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 16, 23:34)
Žiedas tie patys hormonai. Gal geriau pagalvok apie vaisingų dienų skaičiavima ar apie išskyrų stebėjima. Gaunasi pakankamai gera apsauga 
kas NLA tas ir tu dienu skaiciavimas, tikimybe pastoti 50 ant 50. ir tai is siu dvieju variantu sakyciau NLA patikimesnis.
Manau, kad tokiu apsaugos būdu gali pasinaudoti tos poros, kurios sąmoningai bijo "pasidaryti" vaikelį, o su tokiu saugojimusi patys prieš save būtų ramūs- netyčiukas.
Sėkmės laukiant vaikelio.
Na ir aš su savo MB propaguojam šį apsisaugojimo būdą jau gerus du metus, nes kito pasirinkimo neturim .
Kadangi aš alergiška prezervatyvam ir hormonus nesinori grūsti į savo kūną. Bet džiaugiuosi, pasekmių kol kas jokių.
Manau, visiškai nepatikima..
net nevadinciau to apsisaugojimo būdu
QUOTE(sraige skuba @ 2010 03 25, 19:02)
Tikrai?Va mes jau n metu sekmingai naudojam si buda.Tiesiog ilgai gyvenant kartu-susigroji
QUOTE(due drops @ 2010 03 25, 23:52)
Tikrai?Va mes jau n metu sekmingai naudojam si buda.Tiesiog ilgai gyvenant kartu-susigroji
Nors jaunoms porelems(neturincioms bendro gyvenimo patirties) tikrai nerekomenduociau
pritariu
QUOTE(domina @ 2010 03 23, 15:54)
Manau, kad tokiu apsaugos būdu gali pasinaudoti tos poros, kurios sąmoningai bijo "pasidaryti" vaikelį, o su tokiu saugojimusi patys prieš save būtų ramūs- netyčiukas.
Sėkmės laukiant vaikelio.