Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

O siaubeli! blink.gif Na ir išgasdinot jūs čia mane blink.gif unsure.gif
Mes NLA naudojam praktiškai 10 mėnesių. Savo vaikinu pasitikiu, aišku, jei pastočiau, būtų užaugintas tas vaikelis, bet vaikiukams mums dar ne laikas. Nei darbus normalius turim, nei mokslai pabaigti. schmoll.gif Šiaip jau palyginus ramiai žiūrėjau į šitą metodą, bet visgi nesijaučiu užtikrintai, vis kirba mintis "o jeigu". Prezervatyvų nemėgstu nei aš, nei jis, KT mane kažkaip gąsdina, be to, nesugebėčiau prisiminti kasdien jas gerti, taigi nusprendžiau naudoti žiedą. Kadangi rytoj kaip ir turėtų prasidėti menesinės, bus kaip tik proga išbandyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OrchidSun @ 2010 03 15, 22:32)
O siaubeli!  blink.gif  Na ir išgasdinot jūs čia mane  blink.gif  unsure.gif 
Mes NLA naudojam praktiškai 10 mėnesių. Savo vaikinu pasitikiu, aišku, jei pastočiau, būtų užaugintas tas vaikelis, bet vaikiukams mums dar ne laikas. Nei darbus normalius turim, nei mokslai pabaigti.  schmoll.gif  Šiaip jau palyginus ramiai žiūrėjau į šitą metodą, bet visgi nesijaučiu užtikrintai, vis kirba mintis "o jeigu". Prezervatyvų nemėgstu nei aš, nei jis, KT mane kažkaip gąsdina, be to, nesugebėčiau prisiminti kasdien jas gerti, taigi nusprendžiau naudoti žiedą. Kadangi rytoj kaip ir turėtų prasidėti menesinės, bus kaip tik proga išbandyti.  smile.gif

Žiedas tie patys hormonai. Gal geriau pagalvok apie vaisingų dienų skaičiavima ar apie išskyrų stebėjima. Gaunasi pakankamai gera apsauga mirksiukas.gif
Atsakyti
Galvot tai aš galvoju, tik klausimas, ar dar ne per vėlai. unsure.gif Turiu nusipirkus žiedą, planavau, kad jau jį naudosiu, bet vietoj mėnesinių, kurios paprastai būna pakankamai skausmingos ir gausokos, buvo tik šiaip kažkoks vos vos tepliojimas trijų dienų. Likau nesupratus bajerio. Žiedo nesidėjau. Jei per savaitę nesusirgsiu, eisiu pirkt testą. doh.gif
Atsakyti
Labai visiems skirtingai su NLA. Yra poru, kurios taip 10metu saugosi ir nieko,
o yra poru, kurioms reikia vieno karto ir jau pastoja. nestuke.gif
Vis dėlto norisi patikimesnės apsaugos priemonės.
Sėkmės visoms ;]
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 03 16, 23:34)
Žiedas tie patys hormonai. Gal geriau pagalvok apie vaisingų dienų skaičiavima ar apie išskyrų stebėjima. Gaunasi pakankamai gera apsauga    mirksiukas.gif

kas NLA tas ir tu dienu skaiciavimas, tikimybe pastoti 50 ant 50. ir tai is siu dvieju variantu sakyciau NLA patikimesnis.
Atsakyti
Manau, kad tokiu apsaugos būdu gali pasinaudoti tos poros, kurios sąmoningai bijo "pasidaryti" vaikelį, o su tokiu saugojimusi patys prieš save būtų ramūs- netyčiukas. biggrin.gif Sėkmės laukiant vaikelio. thumbup.gif
Atsakyti
Na ir aš su savo MB propaguojam šį apsisaugojimo būdą jau gerus du metus, nes kito pasirinkimo neturim . smile.gif Kadangi aš alergiška prezervatyvam ir hormonus nesinori grūsti į savo kūną. Bet džiaugiuosi, pasekmių kol kas jokių. bigsmile.gif
Atsakyti
Manau, visiškai nepatikima..
Atsakyti
net nevadinciau to apsisaugojimo būdu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige skuba @ 2010 03 25, 19:02)
net nevadinciau to apsisaugojimo būdu  schmoll.gif

Tikrai?Va mes jau n metu sekmingai naudojam si buda.Tiesiog ilgai gyvenant kartu-susigroji mirksiukas.gif Nors jaunoms porelems(neturincioms bendro gyvenimo patirties) tikrai nerekomenduociau
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 03 25, 23:52)
Tikrai?Va mes jau n metu sekmingai naudojam si buda.Tiesiog ilgai gyvenant kartu-susigroji mirksiukas.gif Nors jaunoms porelems(neturincioms bendro gyvenimo patirties) tikrai nerekomenduociau

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(domina @ 2010 03 23, 15:54)
Manau, kad tokiu apsaugos būdu gali pasinaudoti tos poros, kurios sąmoningai bijo "pasidaryti" vaikelį, o su tokiu saugojimusi patys prieš save būtų ramūs- netyčiukas.  biggrin.gif Sėkmės laukiant vaikelio.  thumbup.gif

g.gif g.gif g.gif
Atsakyti