as net nezinau uz kuri apsisaugojimo buda pasirasyti, nes pries pirma vaikeli naudojomes NLA ir pastojau po mazdaug 3 ar 4 menesiu - na ka gi, vaikelis buvo labai lauktas ir mes be proto jo norejome. Po vaikelio gimimo praejus 8 men. iidejau nehormonine spirale, kuri atlaike vos 5 men. ir a pastojau
na o dabar vel naudojam NLA ir nezinau ar cia bijoti ar ne - ar ta ar kita priemone vi vien sulaukia tu paciu rezultatu mano atzvilgiu
mes 5 metu naudojome NLA,po to nusprendeme pasidaryti vaikuti ir pasidareme
dabar toliau sekmingai naudojame NLA
jau 3 metai,menstruacijos visad laiku
manau cia dar labai priklauso ir nuo moters organizmo,mes vaikuti dareme apie 3 metus,reiskia as nelabai linkusi pastoti
sveikos:)
cia as gal nelabai i tema. Tiesiog noriu pasikonsultuoti. Vakar buvo NLA, buvo praeje 3 dienos po 'netikru' menesiniu, nes teko gerti postinora... Siaip tikrosios menesines buvo kovo 4d. Gal kas zinote, ar po situ netikru menesiniu buna vaisingos ar nevaisingos dienos ir kaip cia man dabar skaiciuoti savo cikla?? Kazkaip pergyvenu del pastojimo. O postinoro daugiau gyvenime negersiu, nes pamaciau, kas tai yra..
cia as gal nelabai i tema. Tiesiog noriu pasikonsultuoti. Vakar buvo NLA, buvo praeje 3 dienos po 'netikru' menesiniu, nes teko gerti postinora... Siaip tikrosios menesines buvo kovo 4d. Gal kas zinote, ar po situ netikru menesiniu buna vaisingos ar nevaisingos dienos ir kaip cia man dabar skaiciuoti savo cikla?? Kazkaip pergyvenu del pastojimo. O postinoro daugiau gyvenime negersiu, nes pamaciau, kas tai yra..
QUOTE(renatux22 @ 2010 03 27, 16:12)
sveikos:)
Dabar manau tau viskas issiderino ir geriau pasiisaugoti kitais būdais belaukiant menesinių.
Dėl NLA, tai naudojomes mes pusantrų metu, kartais pasisaugodavom prezervatyvais, bet mylėdavomės taip dažnai, kad ne visada ir jų po ranka būvo.
Kadangi santykiai su MB buvo rimti, tai nebijojau pastoti.
Dabar net sunku sakyti, kad laukiuosi netyčiuko, nes man atrodo, kad manasis pasistengė nepasitaręs
Bet is tiesu manau patčiu laiku ateis leliukas, atrodo pati gamta viską delioja į savo vietas.
Tačiau paskui teks saugotis jau rimtesnem priemonėm
NLA naudojuosi visa savo lytini gyvenima (virs 12m)
Jokiu "zaliotu" nebuvo
Pastojau pirma nakti kai nesisaugojom
QUOTE(musik @ 2010 03 28, 15:28)
NLA naudojuosi visa savo lytini gyvenima (virs 12m)
Jokiu "zaliotu" nebuvo
Na siek tiek nusiraminau
Papildyta:
QUOTE(baby_gaga @ 2010 03 28, 15:20)
Dabar manau tau viskas issiderino ir geriau pasiisaugoti kitais būdais belaukiant menesinių.
Dėl NLA, tai naudojomes mes pusantrų metu, kartais pasisaugodavom prezervatyvais, bet mylėdavomės taip dažnai, kad ne visada ir jų po ranka būvo.
Dabar net sunku sakyti, kad laukiuosi netyčiuko, nes man atrodo, kad manasis pasistengė nepasitaręs
Bet is tiesu manau patčiu laiku ateis leliukas, atrodo pati gamta viską delioja į savo vietas.
Na tikiuosi, kad viskas bus gerai, NLA tikrai buvo sekmingas, jokiu ups nebuvo
Sveikinu su leliuku, grazaus laukimo
tiesiog išplaudavau dušu po akto,nes kitaip man nieko nesigaudavo pajaust...
NLA nesveika abiems,ir ne tik fiziškai...
nesuprantu,kodėl naudojat tokį primityvų būdą,kai yra tiek priemonių?
NLA nesveika abiems,ir ne tik fiziškai...
nesuprantu,kodėl naudojat tokį primityvų būdą,kai yra tiek priemonių?
QUOTE(due drops @ 2010 03 25, 23:52)
Tikrai?Va mes jau n metu sekmingai naudojam si buda.Tiesiog ilgai gyvenant kartu-susigroji
Nors jaunoms porelems(neturincioms bendro gyvenimo patirties) tikrai nerekomenduociau
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 28, 18:54)
tiesiog išplaudavau dušu po akto,nes kitaip man nieko nesigaudavo pajaust...
QUOTE(jegele @ 2010 03 28, 19:51)