QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 28, 11:14)
rimtai susinervinau skaitydama jos komentarus... kaip suprantu, tema yra apie NLA, o ne apie tai, kad KT gerti nesveika. esu pati meginusi sita ala kontracepcija, bet tai yra taaaip nepatikima. nes yra simta kartu visur rasyta, kad vyrui dar pries baigiant issiskiria "kazkas tai", kame taip pat yra spermatozoidu, o mes puikiai zinome, kad pastojimui tereikia vieno spermatozoido. as asmeniskai nepatarciau nei vienai tokios "kontracepcijos", aisku gal kartais, pvz. karta metuose ar pan. kai yra kazkokia tam tikra situacija, nera kitos galimybes apsisaugoti, bet ir tai... ar verta rizikuoti, jei neplanuoji dar vaikuciu? po to ir darosi visokius abortus, isvalymus

as esu grieztai pries NLA
Na mano manymu dauguma siuo budu tureti naudotis tos, kuriu vyrai daznai i komandiruotes isvaziuoja, arba nera potraukio seksui, na ir uztenka dekim karta per savaite. Pasiskaiciuoji, kad neiseitu LA per vaisingas dienas ir gerai

, per vaisingas dienas tada nera sex arba naudojasi apsauga. Nes gi vyrui pries nutraukima issiskiria kazkiek jau, o kiek tereikia per vaisingas dienas

Na nesuprantamas man sis apsisaugojimo budas ir tiek

Nesakau, kad as esu uz KT, bet kiekvieno reikalas rinktis, beto vistiek saugiau

As manau, kad tikrai daugiau isvalymu yra naudojantis butent NLA

ir taip pat niekam nepatarciau juo naudotis