Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(Rethimna @ 2011 01 27, 15:10)

ar manete ar tikrai zinote?
daug seimu taip saugojasi. paskaitykite ankstesnes temas.

Pati gi naudojiesi siuo budu, skaiciuoji dienas ar ne smile.gif Kiekviena naudodamsi siuo budu nenori pastoti ir skaiciuoja, kas per klausimas g.gif O jeigu dar netinka, tai ZINAU ax.gif
Pati labai domejausi, bet jau toks nesaugus apsisaugojimo budas, kad net nerizikavau nei pastoti, nei nebepatirti malonumo 4u.gif

O temu man skaityti nereikia, pakankamia pavizdiu turiu...Negaliu neigti, kad visos pastojo, yra kas ir dziaugiasi, bet dauguma is ju schmoll.gif ir renkasi kita, patikimesne apsisaugojimosi priemone...
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 01 25, 21:58)
KT neapsaugo 100 proc. nuo nestumo. mano dvi drauges pastojo jas gerdamos. viena pastojo net su abiem vaikais.

tai ir nevartokit tu KT, ko cia plesotes dabar? ar jums pasireiskia koks salutinis poveikis, kai kitos vartoja KT? nes is jusu pasisakymu taip atrodo bigsmile.gif tas NLA irgi nera toks nekaltas dalykas, gal pasidomekit, kaip jis kenkia. abu partneriai buna isitempe, neatsipalaiduoja, nes tai yra nesaugu paprasciausiai. yra tikrai straipsniu ta tema, tik gal nematot to, ko nenorit matyti.

QUOTE(bauziukas @ 2011 01 26, 17:41)
thumbup.gif Kiekvienas renkasi tai kas jam tinka ir patinka  4u.gif
Mano gal penkios drauges pastojo naudodamosi NLA  biggrin.gif Na ir ka  g.gif
Jau labai juokingai skamba, mano drauge pastojo gerdama KT, mano dvi drauges pastojo su Mirena ir pan.
Nei viena KP neapsaugo 100 % kaip ir NLA  4u.gif

100proc. apsaugo tik susilaikymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 28, 10:26)
tai ir nevartokit tu KT, ko cia plesotes dabar? ar jums pasireiskia koks salutinis poveikis, kai kitos vartoja KT?
100proc. apsaugo tik susilaikymas  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

Mato tik tai ka nori matyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 28 sausio 2011 - 11:53
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 28, 11:48)
thumbup.gif  lotuliukas.gif

Mato tik tai ka nori matyti  mirksiukas.gif

rimtai susinervinau skaitydama jos komentarus... kaip suprantu, tema yra apie NLA, o ne apie tai, kad KT gerti nesveika. esu pati meginusi sita ala kontracepcija, bet tai yra taaaip nepatikima. nes yra simta kartu visur rasyta, kad vyrui dar pries baigiant issiskiria "kazkas tai", kame taip pat yra spermatozoidu, o mes puikiai zinome, kad pastojimui tereikia vieno spermatozoido. as asmeniskai nepatarciau nei vienai tokios "kontracepcijos", aisku gal kartais, pvz. karta metuose ar pan. kai yra kazkokia tam tikra situacija, nera kitos galimybes apsisaugoti, bet ir tai... ar verta rizikuoti, jei neplanuoji dar vaikuciu? po to ir darosi visokius abortus, isvalymus blink.gif as esu grieztai pries NLA
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 28, 11:14)
rimtai susinervinau skaitydama jos komentarus... kaip suprantu, tema yra apie NLA, o ne apie tai, kad KT gerti nesveika. esu pati meginusi sita ala kontracepcija, bet tai yra taaaip nepatikima. nes yra simta kartu visur rasyta, kad vyrui dar pries baigiant issiskiria "kazkas tai", kame taip pat yra spermatozoidu, o mes puikiai zinome, kad pastojimui tereikia vieno spermatozoido. as asmeniskai nepatarciau nei vienai tokios "kontracepcijos", aisku gal kartais, pvz. karta metuose ar pan. kai yra kazkokia tam tikra situacija, nera kitos galimybes apsisaugoti, bet ir tai... ar verta rizikuoti, jei neplanuoji dar vaikuciu? po to ir darosi visokius abortus, isvalymus  blink.gif  as esu grieztai pries NLA

Na mano manymu dauguma siuo budu tureti naudotis tos, kuriu vyrai daznai i komandiruotes isvaziuoja, arba nera potraukio seksui, na ir uztenka dekim karta per savaite. Pasiskaiciuoji, kad neiseitu LA per vaisingas dienas ir gerai smile.gif, per vaisingas dienas tada nera sex arba naudojasi apsauga. Nes gi vyrui pries nutraukima issiskiria kazkiek jau, o kiek tereikia per vaisingas dienas ax.gif Na nesuprantamas man sis apsisaugojimo budas ir tiek schmoll.gif Nesakau, kad as esu uz KT, bet kiekvieno reikalas rinktis, beto vistiek saugiau mirksiukas.gif As manau, kad tikrai daugiau isvalymu yra naudojantis butent NLA ax.gif ir taip pat niekam nepatarciau juo naudotis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bauziukas: 28 sausio 2011 - 12:37
QUOTE(Varinija @ 2011 01 26, 17:45)
Sveikinu visas sekmingai pastojusias,naudojantis siuo ,,kontracepcijos metodu"!!! 4u.gif

thumbup.gif pritariu 100 proc. Tai joks apsisaugojimo būdas. Patyriau savo kailiu biggrin.gif .
Be to, kaip daugelis rašė, tai baisi įtampa tiek moteriai, kuri vis galvoja, ar spės ištraukt, ar ne, tiek vyrui, kuris taip pat turi galvoti ir save kontroliuoti. Man nebuvo jokio malonumo ir atsipalaidavimo, deja.
Be to, gyd. mamologas, išgirdęs, kad negaunu vyriškų hormonų, kaip vieną iš gydymosi būdų liepė susitvarkyti lytinį gyvenimą, anot jo, viena iš mastopatijos priežasčių buvo būtent ta, kad negavau vyriškų hormonų.
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 28, 13:26)
tai ir nevartokit tu KT, ko cia plesotes dabar? ar jums pasireiskia koks salutinis poveikis, kai kitos vartoja KT? nes is jusu pasisakymu taip atrodo  bigsmile.gif  tas NLA irgi nera toks nekaltas dalykas, gal pasidomekit, kaip jis kenkia. abu partneriai buna isitempe, neatsipalaiduoja, nes tai yra nesaugu paprasciausiai. yra tikrai straipsniu ta tema, tik gal nematot to, ko nenorit matyti.
100proc. apsaugo tik susilaikymas  lotuliukas.gif

niekas nesipleso. pasakiau savo nuomone, kad gadinat savo sveikata ir nemylit saves.
Papildyta:
QUOTE(*agnyte* @ 2011 01 28, 14:14)
rimtai susinervinau skaitydama jos komentarus... kaip suprantu, tema yra apie NLA, o ne apie tai, kad KT gerti nesveika. esu pati meginusi sita ala kontracepcija, bet tai yra taaaip nepatikima. nes yra simta kartu visur rasyta, kad vyrui dar pries baigiant issiskiria "kazkas tai", kame taip pat yra spermatozoidu, o mes puikiai zinome, kad pastojimui tereikia vieno spermatozoido. as asmeniskai nepatarciau nei vienai tokios "kontracepcijos", aisku gal kartais, pvz. karta metuose ar pan. kai yra kazkokia tam tikra situacija, nera kitos galimybes apsisaugoti, bet ir tai... ar verta rizikuoti, jei neplanuoji dar vaikuciu? po to ir darosi visokius abortus, isvalymus  blink.gif  as esu grieztai pries NLA

no vieno spermatozoido nepastosi
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 01 28, 18:35)

o tai nuo keliu????
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 01 28, 20:35)
niekas nesipleso. pasakiau savo nuomone, kad gadinat savo sveikata ir nemylit saves.
Papildyta:

biggrin.gif išsiskyrusiame lašelyje spermos yra daaaaug spematozoidų, labai atkaklių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2011 01 27, 16:10)

daug seimu taip saugojasi. paskaitykite ankstesnes temas.

is mano pazistamu visos kurios turi "netyciukus" butent pastojo naudodamos si "kontracepcijos"metoda biggrin.gif net juokas ima skaitant jusu komentarus,atrodo mazvaike kazkokia raso,nes be jokiu faktu,o tik siaip va drauges KT gere ir pastojo,o kiek draugiu pastojo tada su NLT? biggrin.gif neskleiskit jus ereziju biggrin.gif cia tikrai visikai nesaugus mylejimosi budas,na nebent kaip anksciau rasiau-norit pastot,tada galbut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 29, 16:21)
is mano pazistamu visos kurios turi "netyciukus" butent pastojo naudodamos si "kontracepcijos"metoda biggrin.gif net juokas ima skaitant jusu komentarus,atrodo mazvaike kazkokia raso,nes be jokiu faktu,o tik siaip va drauges KT gere ir pastojo,o kiek draugiu pastojo tada su NLT? biggrin.gif neskleiskit jus ereziju biggrin.gif cia tikrai visikai nesaugus mylejimosi budas,na nebent kaip anksciau rasiau-norit pastot,tada galbut biggrin.gif

Taip, neįgudusiems ir neišmanantiems labai nesaugu
Atsakyti
oi juokas ima skaityt. naudojuosi tik nla puse gyvenimo ir nei 1 neplanuoto nestumo, nei 1 aborto, jokio streso is vis. ne visiems vyrams issiskira tie laseliai. lb patogu diedams teisintis visokiais laseliais, nenorejo istraukt ir neistrauke, ner cia ko teoriju apie laselius kurt. as pasitikiu savo vyru ir opas mus gyvenime ner buve jokiu nepageidajamu laseliu, nes abu turim galvas ir planuojam vaikus, o nesitaskom apkvaite. beje, jei kam kils galvos skausmas del neatsipalaidavimo, galiu nuramint - NLA naudojam tik vaisingu dienu metu. po ovuliacijos nesisaugom niekaip. kai nutarem pastot, tai pavyko is 1 karto.
tiesiog reikia savo kuna pazinot, tiek vyrui tiek moteriai. ir nereiks trucytis jokiom tabletem.
Atsakyti