QUOTE(Do_do_do @ 2011 01 30, 20:48)
GAILE, išties džiugu, kad jūsų patirtis tokia sėkminga

. Juk iš tiesų nėra nė vienos moters, kuri džiaugtųsi vartojanti hormonus ar turinti ant savęs ar savyje svetimkūnius.
Bėda ta, kad gamta kartais krečia pokštus: toli gražu ne visų ciklas tikslus kaip laikrodukas. Kažkada pati taip galvojau, kad pažįstu save ir kad galim sėkmingai pasikliauti NLA, bet... ups... štai tau ir siurprizas... Saugotis reikia, vaikų kaip ir neplanuoji, bet kai tavo "pažįstamas" organizmas ar ne tik ne jis

krečia pokštus - ką daryt???
tai be abejo yra to gamtos 'poksto' tikimybe, todel manau kad toks apsisaugojimo budas apskritai tinka tik seimoje. man pvz jei ir duotu dievas koki netyciuka, nebutu kazkokia super tragedija. gi ne 10 vaiku auginu, nebadaujam, o ir neapvyle kol kas nla
QUOTE(KriuKriu @ 2011 01 30, 22:00)
Aha, organizmas kartais krečia pokštus, ovuliacija vėluoja ar pasiankstina. Bet labai nuodugniai reikia save tyrinėti, sekti kokios gleivės, matuoti BT ir taip nusistatyti vaisingas dienas.
na as tai darau lb paprastai - kol nesibaigia ovuliacines gleives - saugomes nla, o po to - nebesisaugom. nematuoju as BT, kadangi ciklas tvarkingas, tai nereikia man.
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 31, 10:18)
Niekada nepaitakavau vyro kaprizams

, tai yra mano pacios pasirinkimas,
:
QUOTE(marsule @ 2011 01 31, 11:10)
Pradzioje naudojomes prezervatyvais, bet poto nusprendziau PATI, kad reiki gerti KT, nesigailiu (kolkas). Manes NIEKAS neverte,
bet tai kodel moterys laisva valia pasirenka nuodytis? nesuprantu as tokio pasirinkimo. gal tiesiog informacijos truksta, gal gydytojai ikalba?
o tai nejauciat jokiu salutiniu poveikiu - kaip kad libido sumazejimas, apetito padidejimas, celiulitas, galvos skausmai ir pan? nes lb daznai kalbant su moterimis is pradziu sako, ok man viskas, kt tinka, o kai pradedi gilintis, tai ir paaiskeja, kad nera taip jau nekalta viskas, atsirado tu neiprastu reiskiniu, tiesiog nepagalvojo kad jie nuo kt.