Įkraunama...
Įkraunama...

Nutrauktas aktas 2

QUOTE(*GAILĖ* @ 2011 01 29, 18:35)
oi juokas ima skaityt. naudojuosi tik nla puse gyvenimo ir nei 1 neplanuoto nestumo, nei 1 aborto, jokio streso is vis. ne visiems vyrams issiskira tie laseliai. lb patogu diedams teisintis visokiais laseliais, nenorejo istraukt ir neistrauke, ner cia ko teoriju apie laselius kurt. as pasitikiu savo vyru ir opas mus gyvenime ner buve jokiu nepageidajamu laseliu, nes abu turim galvas ir planuojam vaikus, o nesitaskom apkvaite. beje, jei kam kils galvos skausmas del neatsipalaidavimo, galiu nuramint - NLA naudojam tik vaisingu dienu metu. po ovuliacijos nesisaugom niekaip. kai nutarem pastot, tai pavyko is 1 karto.
tiesiog reikia savo kuna pazinot, tiek vyrui tiek moteriai. ir nereiks trucytis jokiom tabletem.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2011 01 29, 16:35)
oi juokas ima skaityt. naudojuosi tik nla puse gyvenimo ir nei 1 neplanuoto nestumo, nei 1 aborto, jokio streso is vis. ne visiems vyrams issiskira tie laseliai. lb patogu diedams teisintis visokiais laseliais, nenorejo istraukt ir neistrauke, ner cia ko teoriju apie laselius kurt. as pasitikiu savo vyru ir opas mus gyvenime ner buve jokiu nepageidajamu laseliu, nes abu turim galvas ir planuojam vaikus, o nesitaskom apkvaite. beje, jei kam kils galvos skausmas del neatsipalaidavimo, galiu nuramint - NLA naudojam tik vaisingu dienu metu. po ovuliacijos nesisaugom niekaip. kai nutarem pastot, tai pavyko is 1 karto.
tiesiog reikia savo kuna pazinot, tiek vyrui tiek moteriai. ir nereiks trucytis jokiom tabletem.

Ar pagalvojot ka paraset biggrin.gif Jusu diedui turbut nuo sio NLA visisaki niekas nebeisiskiria biggrin.gif
Sorry, bet tikrai juokinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bauziukas @ 2011 01 29, 19:34)
Ar pagalvojot ka paraset  biggrin.gif Jusu diedui turbut nuo sio NLA visisaki niekas nebeisiskiria  biggrin.gif
Sorry, bet tikrai juokinga  smile.gif

nesirupink mano diedu, savo ziurek biggrin.gif . viskas jam ok, gi aiskiai parasiau kad visa gyvenima taip saugomes, ir va sugebejo vaika is 1 karto suplanuoto islasint biggrin.gif .
o parasiau aiskiai ir dar kart galiu jei perskaityt nesugebejai - NLA naudojam vaisingu dienu metu, apie savaite per menesi. po ovuliacijos NESISAUGOM NIEKAIP. nes neimanoma pastot kai ovuliacija praejo. kada man ivyksta ovuliacija, as zinau tiksliai, nes pazistu savo kuna, gleiviu konsistencija ir kieki, gimdos kaklelio padeti. taigi gali paskaiciuot lb paprastai: 5 -6 dienos menstruaciju, po to 1 savaite NLa, po to 2 savaites laisvo megavimosi be apsaugos priemoniu. ir jokiu trucijimusi KT. kas cia tau negerai atrodo, gali pasakyt?
as neteigiu, kad visoms poroms taip iseina, bet ismokt naturaliu apsisaugojimo budu ir pazint savo kunus, patikekit, tikrai verta.
o db gali juoktis jei jau taip juokinga. o as is jusu neisjuoksiu, nes man tai nejuokinga, kai matau kaip jaunos moterys zaloja savo kunus hormonais, spiralem ir kitokiais siuolaikiniais skubancio pasaulio nebutinais isradimais.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2011 01 29, 20:48)
nesirupink mano diedu, savo ziurek  biggrin.gif . viskas jam ok, gi aiskiai parasiau kad visa gyvenima taip saugomes, ir va sugebejo vaika is 1 karto suplanuoto islasint  biggrin.gif .
o parasiau aiskiai ir dar kart galiu jei perskaityt nesugebejai - NLA naudojam vaisingu dienu metu, apie savaite per menesi. po ovuliacijos NESISAUGOM NIEKAIP. nes neimanoma pastot kai ovuliacija praejo. kada man ivyksta ovuliacija, as zinau tiksliai, nes pazistu savo kuna, gleiviu konsistencija ir kieki, gimdos kaklelio padeti. taigi gali paskaiciuot lb paprastai: 5 -6 dienos menstruaciju, po to 1 savaite NLa, po to 2 savaites laisvo megavimosi be apsaugos priemoniu. ir jokiu trucijimusi KT. kas cia tau negerai atrodo, gali pasakyt?
as neteigiu, kad visoms poroms taip iseina, bet ismokt naturaliu apsisaugojimo budu ir pazint savo kunus, patikekit, tikrai verta.
o db gali juoktis jei jau taip juokinga. o as is jusu neisjuoksiu, nes man tai nejuokinga, kai matau kaip jaunos moterys zaloja savo kunus hormonais, spiralem ir kitokiais siuolaikiniais skubancio pasaulio nebutinais isradimais.

Jaunos moterys dar nėra apsiskaičiusios. Jos skuba ne tik gyventi, jos skuba ir mylėtis daug ir su daug kuo.
Sveikinu su tokiu drąsiu postu, tuoj hormoninės kontracepcijos šalininkės užpuls, nes kol kas tik iš jų pusės mačiau aršius pasisakymus.
Atsakyti
QUOTE(Brunetė30 @ 2011 01 29, 21:07)
Jaunos moterys dar nėra apsiskaičiusios. Jos skuba ne tik gyventi, jos skuba ir mylėtis daug ir su daug kuo.

Sveikinu su tokiu drąsiu postu, tuoj hormoninės kontracepcijos šalininkės užpuls, nes kol kas tik iš jų pusės mačiau aršius pasisakymus.

drinks_cheers.gif zinau, ir toms skubancioms tai geriausia turbut prezervatyvai, o ne KT, spirales ar NLA. bet kad raso cia ir neskubancios, ir istekejusios, ateity vaikus planuojancios.
o paskui raso skyreliuose "nesulaukiancioms gandro" arba nukentejusios nuo kontraceptiku", arba uzveda tema "nebenoriu myletis. kas man?" arba "kaip numesti tuos paskutinius prakeiktus 5 kg", arba "venu varikoze. operuotis ar laukt?". ir dar nnn temu apie celiulita, padidejusi plaukuotuma, isterijos priepuolius, nusireguliavusi cikla nustojus gert hormonus ir t.t. nesakau, kad viskas nuo ju, buna ir kitu priezasciu, bet vis tik statistika kt nenaudai yra lb iskalbinga. o ir vaisto informaciniam lapely isvardyti salutiniai poveikiai yra toli grazu ne smulkmenos.
Atsakyti
Nedidelė pastaba.

Visiškai neįdomu ir tiosiog erzina skaityti komentarus, neparemtus konkrečia sava patirtimi!

Yra mažų mažiausiai negerbtina drąstiškai sakyti subjektyviais pažystamų pasakojimais paremtas savo nuostatas, kurios beje yra išsakomos kaip nenuginčijamos tiesos.

Ne su atsilikusiomis diskutuojate, damos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicevil'e: 30 sausio 2011 - 17:54
*GAILĖ* rašo teisybę, tik natūralus gyvenimas gali būti sveikas 4u.gif
Atsakyti
mes ir naudojam NLA ir daug metu nepaveda, taip kad kiekvienam rinktis savo smile.gif
Atsakyti
kaži ką vyrai pasakytų apie tokį "nuostabų" mylėjimąsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 30, 19:41)
kaži ką vyrai pasakytų apie tokį "nuostabų" mylėjimąsi  biggrin.gif

o kas cia tragisko vyrui savaitele kita baigti ne viduj? biggrin.gif
ir siaip man labai nemalonu butu, jei vyras leistu trucytis man hormonais, negalvodamas apie mano sveikata, uzuot kartais nuleides ant paklodes. man nenormalu atrodo kad moteris aukoja savo kuna pataikaudama vyro kaprizams.
beje, jis visada gali rinktis gumytes, bet kazkodel nenori, matyt NLA geriau ta savaitele kai ovuliacija
Atsakyti
GAILE, išties džiugu, kad jūsų patirtis tokia sėkminga thumbup.gif . Juk iš tiesų nėra nė vienos moters, kuri džiaugtųsi vartojanti hormonus ar turinti ant savęs ar savyje svetimkūnius.
Bėda ta, kad gamta kartais krečia pokštus: toli gražu ne visų ciklas tikslus kaip laikrodukas. Kažkada pati taip galvojau, kad pažįstu save ir kad galim sėkmingai pasikliauti NLA, bet... ups... štai tau ir siurprizas... Saugotis reikia, vaikų kaip ir neplanuoji, bet kai tavo "pažįstamas" organizmas ar ne tik ne jis biggrin.gif krečia pokštus - ką daryt???
Atsakyti
Aha, organizmas kartais krečia pokštus, ovuliacija vėluoja ar pasiankstina. Bet labai nuodugniai reikia save tyrinėti, sekti kokios gleivės, matuoti BT ir taip nusistatyti vaisingas dienas.
Atsakyti